هدایت شده از دفتر آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
#بیانات
فرقه منحرف صوفیه
در آغاز کلام باید دانست که هر مذهب انحرافی افراد مورد اعتمادی از جامعه را به خود نسبت میدهد و جزو معتقدین به مذهب خود میشمارد تا اعتماد مردم را جلب کند. در این راه گاه یک جمله از یک شخص پیدا میکنند و با تحریف آن و یا حذف اول و آخر جمله و ترفندهایی از این قبیل از آن بهره میجویند. مثلاً با دیدن کلمۀ «صوفیه» و امثال آن در کتب بزرگان که حکم ایشان را بیان کرده و یا پیرامون عقاید و… ایشان بحث کرده باشد، میگویند: فلان آقا از ماست.
در برخی موارد هم – مخصوصاً – در سخنان و نوشتههای اوایل دوران اسلامی که هنوز حد و مرز صوفیه و اشخاص زاهد مشخص نشده بود، بحث پیرامون ایشان خلط میشده و شاهد گفتار ما این است که در برخی نوشتهها صوفی را به دو قسم تقسیم کرده اند: صوفی که شریعت را ترک میکند و صوفی که طبق شریعت عمل کند.
نا گفته پیداست کسی که به شریعت عمل کند و به تمام آن معتقد باشد، صوفی به معنای مصطلح فعلی آن نیست، بلکه شیعۀ خالص است.
امروزه گروهی از صوفیان ادعا میکنند که ما از گروه دوم هستیم و به شریعت عمل میکنیم و طبق رساله عملیۀ مراجع عظام عمل میکنیم، در حالی که این چنین نیست و صراحتاً در کتابهای خود از عشریه سخن میگویند و به آن اعتقاد دارند و عملشان همان است در حالی که خمس نمیپردازند.
البته در دورههایی گفته شده که برخی همانند شیخ بهایی خرقه پوشیدهاند که بر فرض صحّت چنین نقل هایی، قابل توجیه است و میتوان گفت ممکن است برای مصلحت یا ارشاد و یا از روی تقیه بوده و در هر حال نسبت تصوف در حق بزرگان مذهب همانند شیخ که در کتابهای خویش آشکارا مقال و گفتار آن ها را رد میکند، قابل قبول نیست.
باید دانست از این گونه حرفها در زمان گذشته گفته و نوشتهاند و به افرادی تصوف را بسته و حرفهایی نسبت دادهاند که نباید به حرف آنان اعتنا کرد.
این که در قرنهای مقارن و یا نزدیک به ائمه علیهمالسلام، شیعیان خانقاه داشته اند مسلماً از دروغهای شاخدار است و ناگفته پیداست در حالی که حضرات ائمه علیهمالسلام از سفیان ثوری و یا حسن بصری بشدت انتقاد نموده و منصور حلاج را لعن کردهاند و در روایاتی از دخول به حلقه صوفیه نهی فرمودهاند، ممکن نیست شیعیان خانقاه داشته باشند و جالب این جاست که بر اساس اعتراف خود صوفیه تاریخ تأسیس نخستین خانقاه حداکثر به قرن پنجم میرسد و در هیچ منبعی نیامده که پیش از آن خانقاهی وجود داشته باشد تا چه رسد به این که شیعیان برای خود خانقاه بسازند!!!
با مطالعه در تاریخ اسلام میبینیم که تا این اواخر – تقریباً – نزدیک به دوره صفویه، صوفی شیعه نداشتهایم و بزرگان و مرشدهای ایشان به این مطلب اقرار و تصریح کردهاند.
این که ادعا میکنند ابن بطوطه در سفرنامۀ خویش گفته در مقابل حرم حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام در نجف اشرف تعدادی خانقاه بوده معلوم است دروغ است
چون با مراجعه به آن کتاب خواهید دید اولاً ذکری از شهر نجف در آن نیامده و در ثانی در فصلی که از شهر کوفه سخن میگوید هیچ سخنی از وجود خانقاه به میان نیاورده است، همچنین این که به شهید رضوان الله علیه نسبت میدهند که در کتاب منیه تشویق به استفاده از تفسیر عبدالرزاق نموده با رجوع به این کتاب میبینیم که ایشان میفرماید هر مفسری بر اساس علمی که بر آن تسلط دارد به تفسیر قرآن کریم پرداخته و سپس به معرفی انواع این تفاسیر میپردازد و از چهار گونه تفسیر نام میبرد، اول: تفاسیر لغوی است که عربیت بر آنها غلبه دارد، دوم: تفاسیر حکمی و برهانی کلامی، سوم: تفاسیر داستانی و بر مبنای قصص و چهارم: تفاسیر عرفانی که هدفشان تأویل حقایق است. جالب است که ایشان برای این چهار گونه تفسیر مثالهایی میآورد یعنی تفسیر کشاف، زمخشری، مفاتیح الغیب رازی و تفسیر ثعلبی، در این جاست که برای گونۀ آخر از تفاسیر، تفسیر عبدالرزاق کاشانی را مثال زده، بر این اساس هر منصفی میبیند که هرگز شهید تشویق به مراجعه به هیچ یک از این کتابها نکرده و این نسبت هم دروغ محض است.
در خاتمه از علماء اعلام و دانشمندان کرام انتظار داریم که مسلمانان به ویژه جوانان را آگاهی دهند تا در دام افراد شیاد و خطرناک گرفتار نشوند.
از خداوند متعال توفیق همگان را خواستارم.
یدالله دوزدوزانی
سایت | تلگرام | ایتا | اینستگرام | رادیو مرجعیت |
عضويت:👇👇
✅ @duzduzani_ir
هدایت شده از کتابخانه شیعه
صلوات ابوالحسن ضرّاب اصفهانی.pdf
4.69M
✅صلوات ابوالحسن ضرّاب اصفهانی که هر روز به خصوص برای عصر جمعه هرگز نباید آن را ترک کرد
💠صلواتی را که به ابوالحسن ضرّاب اصفهانی منسوب است و شیخ طوسی و سید ابن طاووس آن را در اعمال عصر روز جمعه ذکر نمودهاند بیان کنیم.
💠سید ابن طاووس فرموده است: این صلوات از مولای ما حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) روایت شده است و حتی اگر تعقیب روز جمعه را به جهت عذری نتوانستی بخوانی، هرگز این صلوات را ترک نکن، به جهت امری که خداوند(جَلَّ جَلالُه) ما را به آن آگاه نموده است.
آنگاه سید در ادامه سند آن را با متن صلوات نقل کرده است؛
شیخ در «مصباح المتهجّد» فرموده است: این صلوات از حضرت صاحب الزّمان (عجل الله تعالی فرجه) روایت شده که در مکه بدست ابوالحسن ضرّاب اصفهانی رسیده است.
(به مدد اللهی بنا داریم عصر های جمعه این پیام را برای شما عزیزان باز ارسال کنیم تا ان شالله هم شما و هم ما از ثواب بی شمار این دعای شریف بی نصیب نمانیم)
#مهدویت
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
📗موعود شناسی و پاسخ به شبهات(پاسخ به بیش از ۵۰۰ پرسش در ارتباط با مهدویت)
📝مولف:علی اصغر رضوانی
تعداد صفحات:۶۶۳
زبان:
🔹توضیح:
کتاب حاضر براین اساس شکل گرفته ودر آن سعی شده که مباحث مهدویت به صورت ریشه ای با دلایل نقلی، عقلی و تاریخی مورد نقد و بررسی قرار گیرد و تمامی دلایل و شبهات دشمن را که سعی دارد از آن ناحیه، هویت بحث را تضعیف کند، مخدوش نماید.
ویژگی کتاب حاضر، بررسی مسائل مهدویت از دیدگاه کلامی است و سعی شده اصول اساسی این بحث به صورت شفاف با دلایل مختلف به ویژه دلیل عقلی، ارائه و قلمرو بحث طوری ترسیم شود که زمینه تمامی شبهات پیرامون مهدویت، از بین برود. البته برای سهولت دسترسی به مباحث و استفاده اهل علم و عموم از این مباحث، به صورت سؤال و پاسخ مطرح شده تا ره توشه ای برای کسانی که درصدد پاسخ به سؤالات در زمینه مهدویت اند باشد.
لینک دانلود مستقیم
#امام_عصر_علیه_السلام
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
الاستغاثة في بدع الثلاثة.pdf
7.01M
📗الاستغاثة في بدع الثلاثة
📝مولف: على بن احمد بن موسى بن الامام محمد التقى الجواد عليهالسلام، معروف به ابوالقاسم كوفى
تعداد صفحات:۲۴۰
زبان:عربی
توضیح:
کتاب حاضر اثرى است كه در آن نویسنده به برخى آلام و رنجهاى پديد آمده از رهگذر بدعتهایى كه خلفاى ثلاثه در دين مبين اسلام ايجاد و احداث كردهاند، پرداخته است و بدعتهاى ايشان را يادآور میشود.
لینک دانلود مستقیم
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
بهاییت دین نیست.pdf
1.41M
📗بهائیت دین نیست
📝مولف: ابوتراب هدائی
تعداد صفحات:۸۱
زبان:فارسی
🔹توضیح:
کتاب حاضر، جز اولین کتابها در رد بهاییت است که در نوع خود کمنظیر و برای نشان دادن ماهیت و سوابق این فرقه ضاله بسیار ارزنده است. تمام تلاش کتاب در این است که از زاویه استدلالی و منطقی به آثار بهاییت نظاره کند و در موارد خاص هم گریزی به مسائل سیاسی و تاریخی در تشکیل این فرقه بزند تا اثبات کند که بهاییت دین الهی نبوده، فرقهای است که به دست استعمار ساخته و پرداخته شده و نمیتواند نیازهای معنوی بشر را تأمین کند. مؤلف در این کتاب بر آن است تا چهره واقعی بهاییت را با دیدی واقعگرایانه ترسیم کند.
لینک دانلود مستقیم
#فرق_ادیان
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
سیري در زندگانی امام حسن عسکري علیه السلام .pdf
1.74M
📗سیري در زندگانی امام حسن عسکري علیه السلام
📝مولف: محمد حسین زارعی
تعداد صفحات:۱۹۴
زبان: فارسی
🔹توضیح:
مروری بر ابعاد شخصیت معنوی و کرامات امام حسن عسکری علیه السلام است. در این نوشتار ضمن بیان گوشههایی از زندگانی امام حسن عسکری به برخی از معجزات آن حضرت و احاطه ایشان بر علم غیب اشاره شده و برخی از فعالیتهای سدی و علنی امام حسن عسکری جهت برقراری ارتباط با شیعیان و آمادهسازی آنان برای غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه و موضعگیری آن حضرت در مقابل واقفیه و مفوضه و جریانهای انحرافی عصر خویش را توصیف مینماید. نامههای تبلیغی امام حسن عسکری به برخی از اصحاب خویش، بیان شرح احوال برخی از اصحاب آن حضرت، ذکر برخی از کلمات حکمتآمیز از امام حسن عسکری و جریان شهادت آن حضرت از مباحث پایانی کتاب میباشد.
لینک دانلود مستقیم
#امام_عسکری_علیه_السلام
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
الامام الحسن العسكري من المهد الى اللحد.pdf
15.97M
📗الامام العسکری علیهالسلام من المهد الی اللحد
📝مولف:سيد محمد كاظم القزويني
تعداد صفحات:۳۴۴
زبان:عربی
🔹توضیح:
این کتاب به زبان عربی نوشته شده و موضوع در این کتاب، زندگانی حضرت امام حسن عسگری علیه السلام است که به زبان عربی بررسی شده است. مولف با استناد به آیات و احادیث و مطالب کتب تاریخ و سیره، نخست به شرح حال زندگانی امام و خاندان، و فرمانروایان معاصر ایشان پرداخته سپس بر اساس حروف الفبا ۲۶۳ تن از یاران امام علیه السلام را معرفی نموده و در پایان برخی از نامهها و کلمات قصار آن حضرت را آورده و سرانجام به وفات و شهادت ایشان اشاره کرده است.
لینک دانلود مستقیم
#امام_عسکری_علیه_السلام
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
گوهر قم.pdf
1.58M
📗گوهر قم
📝مولف: محمدهادی امینی(ترجمه سید مرتضی سیفی)
تعداد صفحات:۱۶۷
زبان:فارسی
🔹توضیح:
شامل مباحث:
👈اختلافهایی که در زمینه تعداد دختران گرامی امام موسی بن جعفر علیهما السلام از جهت مادران وجود دارد
👈اهمیت و جایگاه حدیث در میان مسلمانان و نیاز آنها به سنّت
👈خروج حضرت معصومه علیها السلام از مدینه به قصد رسیدن به برادر بزرگوارش
👈وفات و محل دفن فاطمه معصومه علیها السلام
👈توضیحی درباره کرامت و خرق عادت و نقل کرامتی از حضرت معصومه علیها السلام
👈در پایان به این تحقیق ضعیف و بیاساس یعقوبی، کاتب عباسی، که گفته: «امام موسی بن جعفر علیهما السلام به دخترانش وصیت کرده که ازدواج نکنند» پاسخ میدهد و گفتارهای ارزشمند پیامبر صلی الله علیه و آله را در مورد اهمیت ازدواج و وصیت تاریخی امام موسی کاظم علیه السلام را در این مورد که با سخن و پندار یعقوبی، مخالف است، نگاشته است.
لینک دانلود مستقیم
#حضرت_معصومه_علیها_السلام
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
📗آثار الحجة یا تاریخ و دائرة المعارف حوزه علمیه قم
📝 مولف: مرحوم شیخ محمدشریف رازی
تعداد مجلدات:۲جلد
زبان:فارسی
🔹توضیح:
سخن نویسنده از علت نگارش کتاب:این حقیر بهجهت ادای حقوق اساتید عظام و معلمین کرام خود، خصوصاً زعما و پایهگذاران حوزه علمیه قم و بالاخص مرحوم آیتالله مؤسس حاج شیخ عبدالکریم حایری یزدی... و سایر علما و فضلا و مدرسین، شروع به تألیف این کتاب که در تاریخ حوزه علمیه قم و معاریف آن از اول تأسیس در سال 1340ق، تا امروز که سال 1373 هجری است، نموده و نام آن را «آثار الحجة یا تاریخ و دائرةالمعارف حوزه علمیه قم» گذارده و در آن شرح احوال و آثار آیتالله مؤسس و ارکان دیگر حوزه و مدرسین و اساتید و فضلای گذشته و حاضر و آثاری که این دانشگاه از روز نخست خود تاکنون تحویل جامعه داده از فارغالتحصیلان و مجتهدین و علما و مروجین و گویندگان و خطبای نامی و وعاظ شهیر و ادبا و شعرای بصیر و فضلای جوان که در آتیه پرچمداران جامعه و خود بزرگترین آثار این حوزهاند با حوادث مهمه و ضایعات مولمه و ورود شخصیتهای مهم و قضایای دیگر نگارش داده
👈دانلود نسخه فارسی جلد ۱
👈دانلود نسخه فارسی جلد ۲
#زندگینامه
#دائرة_المعارف
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d