eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 آرد : ۲ پیمانه شیر ولرم : ۳/۴ پیمانه شکر : ۱ و ۱/۴ پیمانه روغن مایع : ۱/۴ پیمانه بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ : ۳ عدد نمک : نوک قاشق چایخوری وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری در مرحله اول دستور پخت کیک بدون فر بیکینگ پودر و نمک و آرد را سه بار الک کنید. سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید. با کمک همزن برقی ابتدا با دور کند تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس به تدریج سرعت همزن را افزایش دهید و تخم مرغ ها را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن ها عوض شود. سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر دوباره مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند. بعد از مدت زمان ذکر شده روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مایه کیک را هم بزنید. شیر ولرم را هم به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اینکه همه مواد کیک به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند همزن را خاموش کنید. در مرحله بعدی پخت کیک بدون استفاده از فر، آرد را به مایه کیک اضافه کنید و آرد را به کمک قاشق و یا لیسک با مایه کیک مخلوط کنید توجه داشته باشید که نباید مخلوط آرد و مایه کیک را زیاد هم بزنید. بعد از تهیه مایه کیک قابلمه ای که کف ضخیمی دارد را برای پختن کیک انتخاب کنید, سپس کف و دیواره های قابلمه را با کمک کره و یا روغن جامد به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در قابلمه بریزید. سپس درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید و درب قابلمه را روی قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را روی حرارت کم گاز به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. @shirini71❤️
💝: 💝@shirini71 تخم مرغ ۴ عدد آرد سه پیمانه پیمانه شکر یک و نیم پیمانه شیر یک پیمانه روغن مایع یک پیمانه شکلات چیپسی یا شکلات تخته ای ریز خرد شده نصف پیمانه مغز دلخواه (فندق یا گردو یا بادام خرد شده نصف پیمانه) بکینگ پودر ۳ ق م وانیل یک سوم ق چایخوری رنده ی پوست پرتقال یا لیمو یا دارچین کمی در صورت دلخواه شکر و تخم مرغ ها و وانیل را در ظرفی با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه در این مرحله روغن رو اضافه میکنیم ارد سفید و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و یک سوم آرد را اضافه میکنیم و با قاشق هم می زنیم. و بعد یک سوم شیر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنم و بهمین ترتیب تا شیر و آرد تمام شود در اخرچیپس شکلاتی و مغز دلخواه را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم. ۴۵ الی ۶۰ دقیقه در دمای ۱۸۰درجه میپزیم 💝:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده طرز تهیه پیتزای لقمه با قالب یخ😳😋 فینگر فود متفاوت پیتزایی خواستین اینو از دست ندید👌 واسه‌ تولد عالیه خیلی متنوع میتونین درست کنید👍 @shirini71
مواد لازم : آرد ۱لیوان ونیم شکر ۳چهارم لیوان ماست ۳چهارم لیوان روغن نصف لیوان تخم مرغ ۲عدد بکینگ پودر ۱ق غ خوری هل ۱ق چ خوری زعفران ساییده ۱ق چ خوری وانیل نصف ق چ خوری روش پخت : برای تهیه کیک هل و زعفران ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک می کنیم. تخم مرغ ها و وانیل را به مدت ۳ دقیقه با دور تند همزن می زنیم که حجمش دو برابر بشه  و پف کنه. ماست و زعفران و هل را مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه کرده روغن و شکر را اضافه  کرده و کمی با قاشق هم زده و مخلوط آرد و بکینگ پودر را آرام در چند مرحله اضافه کرده تا گلوله نشه و یکدست بشه. مواد را در قالب ریخته و در فر که یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه می گذاریم به مدت ۴۰۰ دقیقه بپزه. البته دمای هر فری فرق می کنه بعد از نیم ساعت چک کنید با سیخ چوبی اگه بهش نچسبید  کافیه. نکات : ریختن وانیل اختیاریه چون این کیک هل داره اصلا بوی تخم مرغ نمیده. مقدار هل رو بیشتر نریزد چون تلخ میشه. نوش جان @shirini71
سلام سلام🤗این خوشگله که قرتی شده همون نرگسی اسفناج خودمونه شام ديشبمون بود خیلی سریع و راحت و خوشمزه نرگسی اسفناج فنجانی طرز تهیه : نیم کیلو اسفناج چهار عدد تخم مرغ یه قاشق چای خوری بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری پودر پیاز میتونید از یه پیاز تفت داده سبک شده هم توش استفاده کنید سه قاشق غذاخوری آرد نمک و فلفل و کمی روغن و قارچ برای تزیین اول قالب رو چرب میکنیم تخم مرغ ها و بکینگ پودر رو خوب با هم مخلوط میکنیم بعد اسفناج خرد شده و بقیه مواد بجز قارچ رو هم با تخم مرغ مخلوط میکنیم تا نصف در قالب میریزیم و روی مواد یه برش قارچ حلقه حلقه شده میگذاریم روش نمک میپاشیم و در فر از قبل گرم شده دمای صدو هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار داده و بعد نوش جان😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🥦🥦 ‍ 🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم+1 قاشق آبلیمو 🍋صبحانه : 4 قاشق غذاخوری سرخالی املت 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان چای دارچین و عسل 🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+یک کفگیر عدس پلو 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد مغز 🍋شام : یک کاسه سوپ سبزیجات+ یک کاسه سالاد بدون سس 🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود.چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
دو ق غ ابلیموی تازه.نصف ق چ رنده پوست لیموترش.یک ق غ زنجبیل تازه و‌رنده شده.چند برگ نعناع تازه.دو لیوان آبجوش رو با هم مخلوط کنید روی کتری بذارین تا دم بکشه بعدم با عسل شیرین کرده و میل بفرمایین.معجزست☺️🌸 از پودر زنجبیل هم میتونید استفاده کنید اما مقدارش نصف کمتر ق غ باشه. میتونید تمام مواد بالا رو داخل چای معمولی بریزید و اجازه بدین همشون خوب دم بکشن.بعد میل کنید🌹 @shirini71
خاگینه سبزیجات: نخود فرنگی، فلفل دلمه ای، پیازچه، ذرت، هویج نگینی و قارچ رو کمی تفت میدیم. توی تابه ی جدا دوتا تخم مرغ رو که کامل هم زدیم رو می ریزیم و روش از موادی که تفت دادیم می ریزیم و یک لایه پنیر پیتزا و در تابه رو میزاریم وقتی مواد کامل پخت یک طرف خاگینه رو برمیگردنیم روی طرف دیگه اش و سرو میکنیم. پ.ن: من پنیر گودا قرمز ریختم چون پنیر پیتزا نداشتیم برای همین یکم قرمز شده پ.ن۲: خاگینه بهار دیدید؟ زرده تخم و مرغ و قارچ هست🤗 @shirini71
دو لیوان و نیم شیر سرد + یه ق غ پودر نشاسته معادل 20 گرم + یه ق غ پودر کاکائو معادل 20 گرم + 4 ق غ شکر +یه تخم مرغ +کمی وانیل میریزیم تو یه ظرف مثل شیر جوش و با همزن دستی میزنیم و مواد و مخلوط میکنیم و میزاریم رو اجاق و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه ... از روی اجاق برمیداریم و 50 گرم شکلات تلخ یا شیری +25 گرم کره رو به کرم اضافه میکنیم و با همزن دستی مرتب میزنیم تا شکلات و کره آب بشه و همین موقع یک دقیقه هم با همزن برقی با دور تند میزنیم تا کرم صاف و یکدست بشه و بعد تو ظرفای مناسب دسر میریزیم . بهتره روی ظرف و با نایکس پوشش بدیم ... دو لیوان شیر سرد +نصف بسته خامه ی صبحانه + چهار ق غ شکر + یه ق غ پر پودر نشاسته معادل 25 گرم + یه تخم مرغ +کمی وانیل ... همه ی مواد میریزیم تو ظرف و با همزن دستی میزنیم تا کل مواد مخلوط بشه و میذاریم رو اجاق و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه ...از روی اجاق برمیداریم و 25 گرم کره اضافه میکنیم و مرتب مخلوط میکنیم و بعد یک دقیقه با همزن برقی با دور تند میزنیم تا یکدست و صاف بشه . و به حالت گرم میریزیم روی پودینگ قبلی تا دورنگ بشه و یا تکی و یه رنگ سرو میکنیم . بعد از خنک شدن تزیین میکنیم . پ. ن. من این دو دسر و با هم و بصورت سرو کردم و با فندق بوداده و خرد شده و دراژه شکلاتی تزیین کردم ... و همچنین هر دسر و جدا و بصورت تکی سرو کردم و با توت فرنگی و ... خرد شده تزیین کردم . . @shirini71
سلام به اعضا خوبم بعلت بارندگی شدید برف و قطع شدن نتها دو روز نتونستم براتون پست بزارم و در خدمتون باشم از همتون عذر خواهی میکنم واز صبورتون واینکه لفت ندادیداز همتون سپاسگزارم🙏🙏🙏🙏🙏