#کیک_هل_و_زعفران
مواد لازم :
آرد ۱لیوان ونیم
شکر ۳چهارم لیوان
ماست ۳چهارم لیوان
روغن نصف لیوان
تخم مرغ ۲عدد
بکینگ پودر ۱ق غ خوری
هل ۱ق چ خوری
زعفران ساییده ۱ق چ خوری
وانیل نصف ق چ خوری
روش پخت :
برای تهیه کیک هل و زعفران ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک می کنیم.
تخم مرغ ها و وانیل را به مدت ۳ دقیقه با دور تند همزن می زنیم که حجمش دو برابر بشه و پف کنه.
ماست و زعفران و هل را مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه کرده روغن و شکر را اضافه کرده و کمی با قاشق هم زده و مخلوط آرد و بکینگ پودر را آرام در چند مرحله اضافه کرده تا گلوله نشه و یکدست بشه.
مواد را در قالب ریخته و در فر که یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه می گذاریم به مدت ۴۰۰ دقیقه بپزه.
البته دمای هر فری فرق می کنه بعد از نیم ساعت چک کنید با سیخ چوبی اگه بهش نچسبید کافیه.
نکات :
ریختن وانیل اختیاریه چون این کیک هل داره اصلا بوی تخم مرغ نمیده.
مقدار هل رو بیشتر نریزد چون تلخ میشه.
نوش جان
@shirini71
سلام سلام🤗این خوشگله که قرتی شده همون نرگسی اسفناج خودمونه شام ديشبمون بود خیلی سریع و راحت و خوشمزه
نرگسی اسفناج فنجانی
طرز تهیه :
نیم کیلو اسفناج
چهار عدد تخم مرغ
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
یه قاشق مربا خوری پودر پیاز میتونید از یه پیاز تفت داده سبک شده هم توش استفاده کنید
سه قاشق غذاخوری آرد
نمک و فلفل
و کمی روغن
و قارچ برای تزیین
اول قالب رو چرب میکنیم تخم مرغ ها و بکینگ پودر رو خوب با هم مخلوط میکنیم بعد اسفناج خرد شده و بقیه مواد بجز قارچ رو هم با تخم مرغ مخلوط میکنیم
تا نصف در قالب میریزیم و روی مواد یه برش قارچ حلقه حلقه شده میگذاریم روش نمک میپاشیم و در فر از قبل گرم شده دمای صدو هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار داده و بعد نوش جان😋
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_سوم_بهمن_ماه🥦🥦
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم+1 قاشق آبلیمو
🍋صبحانه : 4 قاشق غذاخوری سرخالی املت
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان چای دارچین و عسل
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+یک کفگیر عدس پلو
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سوپ سبزیجات+ یک کاسه سالاد بدون سس
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود.چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#دمنوش_زنجبیل_لیمو_عسل
#نوشیدنی_داغ
دو ق غ ابلیموی تازه.نصف ق چ رنده پوست لیموترش.یک ق غ زنجبیل تازه ورنده شده.چند برگ نعناع تازه.دو لیوان آبجوش رو با هم مخلوط کنید روی کتری بذارین تا دم بکشه بعدم با عسل شیرین کرده و میل بفرمایین.معجزست☺️🌸
از پودر زنجبیل هم میتونید استفاده کنید اما مقدارش نصف کمتر ق غ باشه.
میتونید تمام مواد بالا رو داخل چای معمولی بریزید و اجازه بدین همشون خوب دم بکشن.بعد میل کنید🌹
@shirini71
#خاگینه_سبزیجات
#صبحانه
#عصرانه
خاگینه سبزیجات:
نخود فرنگی، فلفل دلمه ای، پیازچه، ذرت، هویج نگینی و قارچ رو کمی تفت میدیم. توی تابه ی جدا دوتا تخم مرغ رو که کامل هم زدیم رو می ریزیم و روش از موادی که تفت دادیم می ریزیم و یک لایه پنیر پیتزا و در تابه رو میزاریم وقتی مواد کامل پخت یک طرف خاگینه رو برمیگردنیم روی طرف دیگه اش و سرو میکنیم.
پ.ن: من پنیر گودا قرمز ریختم چون پنیر پیتزا نداشتیم برای همین یکم قرمز شده
پ.ن۲: خاگینه بهار دیدید؟ زرده تخم و مرغ و قارچ هست🤗
@shirini71
#دنت_خونگی
دو لیوان و نیم شیر سرد + یه ق غ پودر نشاسته معادل 20 گرم + یه ق غ پودر کاکائو معادل 20 گرم + 4 ق غ شکر +یه تخم مرغ +کمی وانیل میریزیم تو یه ظرف مثل شیر جوش و با همزن دستی میزنیم و مواد و مخلوط میکنیم و میزاریم رو اجاق و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه ... از روی اجاق برمیداریم و 50 گرم شکلات تلخ یا شیری +25 گرم کره رو به کرم اضافه میکنیم و با همزن دستی مرتب میزنیم تا شکلات و کره آب بشه و همین موقع یک دقیقه هم با همزن برقی با دور تند میزنیم تا کرم صاف و یکدست بشه و بعد تو ظرفای مناسب دسر میریزیم . بهتره روی ظرف و با نایکس پوشش بدیم ...
#دنت_وانیلی
دو لیوان شیر سرد +نصف بسته خامه ی صبحانه + چهار ق غ شکر + یه ق غ پر پودر نشاسته معادل 25 گرم + یه تخم مرغ +کمی وانیل ... همه ی مواد میریزیم تو ظرف و با همزن دستی میزنیم تا کل مواد مخلوط بشه و میذاریم رو اجاق و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه ...از روی اجاق برمیداریم و 25 گرم کره اضافه میکنیم و مرتب مخلوط میکنیم و بعد یک دقیقه با همزن برقی با دور تند میزنیم تا یکدست و صاف بشه . و به حالت گرم میریزیم روی پودینگ قبلی تا دورنگ بشه و یا تکی و یه رنگ سرو میکنیم . بعد از خنک شدن تزیین میکنیم .
پ. ن. من این دو دسر و با هم و بصورت #دسر_تکنفره سرو کردم و با فندق بوداده و خرد شده و دراژه شکلاتی تزیین کردم ... و همچنین هر دسر و جدا و بصورت تکی سرو کردم و با توت فرنگی و ... خرد شده تزیین کردم . .
@shirini71
سلام به اعضا خوبم بعلت بارندگی شدید برف و قطع شدن نتها دو روز نتونستم براتون پست بزارم و در خدمتون باشم از همتون عذر خواهی میکنم واز صبورتون واینکه لفت ندادیداز همتون سپاسگزارم🙏🙏🙏🙏🙏
#کتلت_نودل
چی لازم دارم:
۱ پیمانه نودل( ماکارانی)
۱ پیمانه سیب زمینی پخته و له شده
یک چهارم پیمانه کلم
یک چهارم پیمانه هویج
یک چهارم پیمانه فلفل دلمهای
۱ عدد پیاز
۱ پیمانه پودر سوخاری
۳ عدد فلفل چیلی( قابل حذف)
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
نمک به مقدار لازم
نصف قاشق چایخوری پودر زیره
۲ قاشق چایخوری آبلیمو
چطور بپزم:
۳ لیوان آب را در یک قابلمه ریخته و یک چهارم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس نودلها را به آن اضافه کنید. روی حرارت متوسط نودلها را بپزید و سپس آب کشی کنید و کنار بگذارید.
* سیب زمینی له شده را در یک کاسه دیگر بریزید و پیاز، فلفل دلمه ای، کلم، هویج، فلفل خرد شده و پودر چیلی و زیره را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
* سپس نودل جوشیده را به آن اضافه کنید.
* پودر سوخاری، نمک و آبلیمو را هم در این مرحله اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.
*مخلوط حاصل را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. آنها را مانند تصویر گلوله و سپس صاف کنید و به شکل کتلت درآورید.
*کتلتها را در روغن و روی حرارت کم سرخ کنیدتا طلایی و ترد شود. غذای خوشمزه شما آماده است میتوانید با سس یا ترشی میل کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_پفکی_گردویی
موادلازم؛
زرده تخم مرغ ۳عدد(وزن تخم مرغ باپوست۶۰گرم)
پودرقند۸۰گرم
وانیل مایع ۱ق چ
پودرهل ۱/۲ق چ
آب لیمو ۱/۲ق چ
گردو ریز خرد شده ۲۵گرم
زرده وپودرقند ووانیل را حدود ۱۰ دقیقه باهمزن برقی بزنید تا کاملاسفیدوکشدار وغلیظ شود.
پودرهل وآبلیمو رااضافه خوب بزنید
گردو خردشده را افزوده وبالیسک خیلی آروم زیرورو کنید.داخل قیف بریزید
داخل سینی فرکاغذروغنی بزاریدوبافاصله پایپ کنید.روی شیرینیها پودرپسته یا چند عددخلال پسته بریزیدوداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۶۰درجه سانتی گراد بمدت۱۰الی۱۵دقیقه بپزید.
مواظب باشیدتغییررنگ ندن وحواستون باشه چون سریع میسوزن ولی بایدکامل هم بپزن وگرنه داخلشون چسبناک میشه
بعدازخارج کردن شیرینیهاازفر صبر کنید کاملا خنک شه بعداز ازکاغذ جدا وجابجا کنید
شیرینیها رو میتونید با قاشق وبدون قیف روی کاغذ روغنی بریزید( قاشق چایخوری باشه )
دقت کنید مایه را حتما بافاصله داخل سینی بریزید چون باز میشه وموقع پخت بهم میچسبن
درظرف دربسته درجای خشک وخنک دوهفته موندگاری داره
نکته مهم پخت این شیرینی دمای فر هستش که نباید زیاد باشه.اگه حرارت زیاد باشه شیرینی شروع به جوشیدن میکنه وازاطراف زائده میزنه بیرون
زرده وپودرقندروحتما حتما ده دقیقه کامل هم بزنیداین مرحله مهم پخت شیرینی پفکیه که اگه کم زده بشه هم بوی زهم تخم مرغ میده وهم مایه شل میشه وشکل وظاهرشیرینی بدمیشه ووا میره
درصورت امکان حتماازوانیل مایع که تمام لوازم قنادیها دارن استفاده کنیدنه وانیل پودری.چون عطر وانیل مایع بیشتره وبوی زهم تخم مرغ رو کامل ازبین میبره
توبعضی ازدستورها یک ق آردسفید یا آردبرنج به مایه میزنن من نمیزنم چون شیرینی رو ضخیمتر میکنه. بدون آردلطیفتر وشکننده تره👌
اگربعدپخت شیرینی داخلش حالت کشسانی داشت وخیس بود دلیلش نپختن کامل شیرینیه.بایدتردوتوخالی باشه
پودرقند الک شده ونرم باشه،با شکر جایگزین نکنید .اگه پودر قند نداشتید شکر راآسیاب وازالک ردکنید بعداستفاده کنید
گردو خرد شده رامیتونید بیشتر بریزیدمن همیشه این اندازه میریزم واز نتیجه کارراضیم.گردو رو خیلی ریز با چاقو خرد کنید درشت نباشه
میتونید به جای پودرهل از پودردارچین استفاده کنید.هرچه میزان هل ودارچین رو بیشتر بریزید رنگ شیرینی تیره تر خواهد شد.
درحین پخت اصلا درفر راباز نکنید خصوصا۸دقیقه اول
@shirini71