eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 🥦🥦 ‍ 🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم+1 قاشق آبلیمو 🍋صبحانه : 4 قاشق غذاخوری سرخالی املت 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان چای دارچین و عسل 🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+یک کفگیر عدس پلو 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد مغز 🍋شام : یک کاسه سوپ سبزیجات+ یک کاسه سالاد بدون سس 🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود.چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
دو ق غ ابلیموی تازه.نصف ق چ رنده پوست لیموترش.یک ق غ زنجبیل تازه و‌رنده شده.چند برگ نعناع تازه.دو لیوان آبجوش رو با هم مخلوط کنید روی کتری بذارین تا دم بکشه بعدم با عسل شیرین کرده و میل بفرمایین.معجزست☺️🌸 از پودر زنجبیل هم میتونید استفاده کنید اما مقدارش نصف کمتر ق غ باشه. میتونید تمام مواد بالا رو داخل چای معمولی بریزید و اجازه بدین همشون خوب دم بکشن.بعد میل کنید🌹 @shirini71
خاگینه سبزیجات: نخود فرنگی، فلفل دلمه ای، پیازچه، ذرت، هویج نگینی و قارچ رو کمی تفت میدیم. توی تابه ی جدا دوتا تخم مرغ رو که کامل هم زدیم رو می ریزیم و روش از موادی که تفت دادیم می ریزیم و یک لایه پنیر پیتزا و در تابه رو میزاریم وقتی مواد کامل پخت یک طرف خاگینه رو برمیگردنیم روی طرف دیگه اش و سرو میکنیم. پ.ن: من پنیر گودا قرمز ریختم چون پنیر پیتزا نداشتیم برای همین یکم قرمز شده پ.ن۲: خاگینه بهار دیدید؟ زرده تخم و مرغ و قارچ هست🤗 @shirini71
دو لیوان و نیم شیر سرد + یه ق غ پودر نشاسته معادل 20 گرم + یه ق غ پودر کاکائو معادل 20 گرم + 4 ق غ شکر +یه تخم مرغ +کمی وانیل میریزیم تو یه ظرف مثل شیر جوش و با همزن دستی میزنیم و مواد و مخلوط میکنیم و میزاریم رو اجاق و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه ... از روی اجاق برمیداریم و 50 گرم شکلات تلخ یا شیری +25 گرم کره رو به کرم اضافه میکنیم و با همزن دستی مرتب میزنیم تا شکلات و کره آب بشه و همین موقع یک دقیقه هم با همزن برقی با دور تند میزنیم تا کرم صاف و یکدست بشه و بعد تو ظرفای مناسب دسر میریزیم . بهتره روی ظرف و با نایکس پوشش بدیم ... دو لیوان شیر سرد +نصف بسته خامه ی صبحانه + چهار ق غ شکر + یه ق غ پر پودر نشاسته معادل 25 گرم + یه تخم مرغ +کمی وانیل ... همه ی مواد میریزیم تو ظرف و با همزن دستی میزنیم تا کل مواد مخلوط بشه و میذاریم رو اجاق و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه ...از روی اجاق برمیداریم و 25 گرم کره اضافه میکنیم و مرتب مخلوط میکنیم و بعد یک دقیقه با همزن برقی با دور تند میزنیم تا یکدست و صاف بشه . و به حالت گرم میریزیم روی پودینگ قبلی تا دورنگ بشه و یا تکی و یه رنگ سرو میکنیم . بعد از خنک شدن تزیین میکنیم . پ. ن. من این دو دسر و با هم و بصورت سرو کردم و با فندق بوداده و خرد شده و دراژه شکلاتی تزیین کردم ... و همچنین هر دسر و جدا و بصورت تکی سرو کردم و با توت فرنگی و ... خرد شده تزیین کردم . . @shirini71
سلام به اعضا خوبم بعلت بارندگی شدید برف و قطع شدن نتها دو روز نتونستم براتون پست بزارم و در خدمتون باشم از همتون عذر خواهی میکنم واز صبورتون واینکه لفت ندادیداز همتون سپاسگزارم🙏🙏🙏🙏🙏
چی لازم دارم: ۱ پیمانه نودل( ماکارانی) ۱ پیمانه سیب زمینی پخته و له شده یک چهارم پیمانه کلم یک چهارم پیمانه هویج یک چهارم پیمانه فلفل دلمه‌ای ۱ عدد پیاز ۱ پیمانه پودر سوخاری ۳ عدد فلفل چیلی( قابل حذف) ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی نمک به مقدار لازم نصف قاشق چایخوری پودر زیره ۲ قاشق چایخوری آبلیمو چطور بپزم: ۳ لیوان آب را در یک قابلمه ریخته و یک چهارم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس نودل‌ها را به آن اضافه کنید. روی حرارت متوسط نودل‌ها را بپزید و سپس آب کشی کنید و کنار بگذارید. * سیب زمینی له شده را در یک کاسه دیگر بریزید و پیاز، فلفل دلمه ای، کلم، هویج، فلفل خرد شده و پودر چیلی و زیره را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. * سپس نودل جوشیده را به آن اضافه کنید. * پودر سوخاری، نمک و آبلیمو را هم در این مرحله اضافه کرده و خوب ترکیب کنید. *مخلوط حاصل را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. آن‌ها را مانند تصویر گلوله و سپس صاف کنید و به شکل کتلت درآورید. *کتلت‌ها را در روغن و روی حرارت کم سرخ کنیدتا طلایی و ترد شود. غذای خوشمزه شما آماده است می‌توانید با سس یا ترشی میل کنید @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موادلازم؛ زرده تخم مرغ ۳عدد(وزن تخم مرغ باپوست۶۰گرم) پودرقند۸۰گرم وانیل مایع ۱ق چ پودرهل ۱/۲ق چ آب لیمو ۱/۲ق چ گردو ریز خرد شده ۲۵گرم زرده وپودرقند ووانیل را حدود ۱۰ دقیقه باهمزن برقی بزنید تا کاملاسفیدوکشدار وغلیظ شود. پودرهل وآبلیمو رااضافه خوب بزنید گردو خردشده را افزوده وبالیسک خیلی آروم زیرورو کنید.داخل قیف بریزید داخل سینی فرکاغذروغنی بزاریدوبافاصله پایپ کنید.روی شیرینیها پودرپسته یا چند عددخلال پسته بریزیدوداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۶۰درجه سانتی گراد بمدت۱۰الی۱۵دقیقه بپزید. مواظب باشیدتغییررنگ ندن وحواستون باشه چون سریع میسوزن ولی بایدکامل هم بپزن وگرنه داخلشون چسبناک میشه بعدازخارج کردن شیرینیهاازفر صبر کنید کاملا خنک شه بعداز ازکاغذ جدا وجابجا کنید شیرینیها رو میتونید با قاشق وبدون قیف روی کاغذ روغنی بریزید( قاشق چایخوری باشه ) دقت کنید مایه را حتما بافاصله داخل سینی بریزید چون باز میشه وموقع پخت بهم میچسبن درظرف دربسته درجای خشک وخنک دوهفته موندگاری داره نکته مهم پخت این شیرینی دمای فر هستش که نباید زیاد باشه.اگه حرارت زیاد باشه شیرینی شروع به جوشیدن میکنه وازاطراف زائده میزنه بیرون زرده وپودرقندروحتما حتما ده دقیقه کامل هم بزنیداین مرحله مهم پخت شیرینی پفکیه که اگه کم زده بشه هم بوی زهم تخم مرغ میده وهم مایه شل میشه وشکل وظاهرشیرینی بدمیشه ووا میره درصورت امکان حتماازوانیل مایع که تمام لوازم قنادیها دارن استفاده کنیدنه وانیل پودری.چون عطر وانیل مایع بیشتره وبوی زهم تخم مرغ رو کامل ازبین میبره توبعضی ازدستورها یک ق آردسفید یا آردبرنج به مایه میزنن من نمیزنم چون شیرینی رو ضخیمتر میکنه. بدون آردلطیفتر وشکننده تره👌 اگربعدپخت شیرینی داخلش حالت کشسانی داشت وخیس بود دلیلش نپختن کامل شیرینیه.بایدتردوتوخالی باشه پودرقند الک شده ونرم باشه،با شکر جایگزین نکنید .اگه پودر قند نداشتید شکر راآسیاب وازالک ردکنید بعداستفاده کنید گردو خرد شده رامیتونید بیشتر بریزیدمن همیشه این اندازه میریزم واز نتیجه کارراضیم.گردو رو خیلی ریز با چاقو خرد کنید درشت نباشه میتونید به جای پودرهل از پودردارچین استفاده کنید.هرچه میزان هل ودارچین رو بیشتر بریزید رنگ شیرینی تیره تر خواهد شد. درحین پخت اصلا درفر راباز نکنید خصوصا۸دقیقه اول @shirini71
✔این ترکیب،يكي از خوشمزه ترين تركيباتيه كه امتحان كردم،اگه بادمجون دوست داريد حتما امتحان كنيد. مواد لازم براي حدودا سه تا چهار نفر: اسپاگتی( باریک) حدود سيصد گرم،بادمجون متوسط دو عدد،پياز خلالي شده يك عدد،گوجه فرنگي رنده شده دو ليوان،گوجه فرنگي خرد شده يك عدد،زیتون حلقه ای بدون هسته یک یوم لیوان،رب گوجه فرنگي يك ق غ،نمك و فلفل و پودر سير و زردچوبه ✔پياز رو با دو ق روغن روي شعله ملايم بذاريد تا حدود نيم ساعت آروم كاراملي بشه،شعله ملايم باشه و گاهي هم بزنيد.اينجوري پياز كاراملايز ميشه و طعمش فوق العادس.بادمجون رو با پوست مكعبي خرد كنيد(ميتونيد پوستشو بگيريد).در يك تابه يك ق روغن بريزيد و بادمجون رو هم اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم ده دقيقه بپزه و تفت داده بشه.حالا بادمجون رو به پياز اضافه كنيد،ادويه ها و رب رو اضافه كنيد و تفت بديد،گوجه رنده و خرد شده رو بريزيد،در تابه رو بذاريد تا پانزده دقيقه بپزه و سس نسبتا غليظ بشه بعد ماكاروني آبكش شده رو بريزيد و مخلوط كنيد،در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن و بعد آمادست. @shirini71
کره ۱۱۰ گرم آرد ۱.۱ / ۴ لیوان تخم مرغ ۲ عدد پکینگ پودر یک قاشق چای خوری وانیل نصف قاشق چایخوری شیر ۷قاشق سوپ خوری شکر۱/۳ لیوان کمی بیشتر مواد رویه : تخم مرغ دو عدد آرد دو قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای نصف لیوان پودر نارگیل چرب یک لیوان سر خالی گردوی آسیاب شده نصف لیوان اول کره و شکر را خوب می زنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ ها را یکی یکی با وانیل اضافه کرده می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده کم کم به نوبت با شیر اضافه می کنیم. یعنی کمی آرد کمی شیر تا تمام شوند.در قالب ۳۰× ۳۰ کاغذ روغنی پهن کرده مواد را ریخته و کامل پهن می کنیم. در فر گرم ۱۶۰درجه بیست دقیقه می پزیم. در این فاصله مواد رویه را آماده می کنیم. تخم مرغ ها را با شکر قهوه ای خوب می زنیم تا کرم رنگ شود بعد آرد را یک دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. با همزن دستی گردو و بعد نارگیل را اضافه کرده و قالب را از فر خارج کرده مواد رویه را روی خمیر ریخته و ۲۰ دقیقه دیگر می پزیم. بعد از خنک شدن در سلفون پیچیده و چند ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود. دو قاشق غذاخوری عسل با دو قاشق غذاخوری آب حل کرده روی شیرینی کشیده و با چاقوی آره ای تیز برش زده و با شکلات و پودر پسته تزیین می کنیم. نوش جان @shirini71
این چند مدل شیرینی عید👆 که عالین 👆
مواد لازم : ژله توت فرنگی 1 بسته آب جوش 1 لیوان توت فرنگی 10 تا 20 عدد بستنی وانیلی 1 عدد خامه صبحانه 3 ق غ ‌ طرز تهیه : ابتدا ژله را با آب جوش به روش بن ماری حل کنید و اجازه دهید خنک شود.‌ برگ توت فرنگی را جدا کنید و آنها را با بستنی لیوانی و خامه داخل مخلوط کن بریزید و زمانی که یکدست شد ژله خنک شده را به آن اضافه کنید و باز کمی مخلوط کنید.‌ کمی صبر کنید تا حباب های هوا از این مایع خارج شود سپس داخل ظرف یا قالب دلخواه بریزید و برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.‌ برای تزیین، داخل قالب های شکلات ژله تخم شربتی آماده کردم و بعد از اینکه دسر را از قالب خارج کردم ژله ها را به همراه میوه و شکلات اطراف آن چیدم.‌ شکلات سفید را بن ماری کردم و داخل قالب سیلیکونی ریختم بعد از چند دقیقه که در یخچال ماند و خودش را گرفت از قالب خارج کردم و برای تزیین روی دسر و اطراف استفاده کردم. به علت وجود خامه داخل دسر، قالب نیازی به چرب کردن ندارد و راحت خارج میشود. ‌ ‌‌@shirini71
مواد لازم جهت داشتن  آرد یک پ تخم مرغ ۲ عدد شکر نصف پ شیر نصف پ بیکینگ پودر یک ق مرباخوری نوتلا دو ق غ روغن مابع نصف پ پودر کاکائو مرغوب یک ق غ _______________طرز تهیه: شیر رو با نوتلا مخلوط کنید، پودر کاکایو رو توش الک کنید و بزارید رو حرارت ملایم تا نوتلا و پودر کاکایو داخل شیر کاملا میکس بشه اجازه بدید شیر از دما بیافته تخم مرغ رو با شکر خوب بزنید، مخلوط باید کاملا کرمی و کشدار بشه بیکینگ پودر رو با آرد الک کنید مخلوط شیر و نوتلا رو با مخلوط تخم مرغ و شکر با مفتول دستی بزنید، باضافه روغن عنایت داشته باشید که اگر شیرتون داغ باشه تخم مرغتون بسته میشه آرد رو با بیکینگ پودر الک کنید و متناوبا با مواد مایع مخلوط کنید مایع کیک رو در قالب دونات بریزید  در فر گرم شده و با درجه حرارت صدو هشتاد به مدت بیست دقیقه میپزیم بعد از اینکه از داغی افتاد از قالب خارج کنید_________________ @shirini71
🔷 مواد مورد نیاز🥚 🥟تخم‌‌مرغ پخته 6 عدد 🥟پیازچه‌ 1ق گشنیز1ق 🥟فلفل تند1 عدد ریز 🥟سس مایونز(یك‌چهارم پیمانه) 🥟سس خردل 1 قاشق چایخوری 🥟نمك1.2 ق 🥟پنیر چدار رنده كرده 30 گرم (یك‌چهارم پیمانه) 🥟پودر چیلی برای تزئین به میزان لازم 🌮زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها، پیازچه، گشنیز، فلفل، سس مایونز، سس خردل و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. 🌮اكنون سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را با این مخلوط پر كنید و رویش پنیر و پودر چیلی بپاشید. 🌮سپس روی اردور را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید. @shirini71
بنظر من پيتزا به اندازه ي كافي بار عاشقانه داره😅 ولي اگر بخوايد براي يك مناسبت عاشقانه،اين خوشمزه رو هم مناسبتي ديزاين كنيد،ميتونيد اونو به شكل قلب درست كنيد😍 حالا يك پيتزاي عاشقانه ي ساده بهتون آموزش ميدم😉:نون تست رو با قالب قلبي شكل ،قالب بزنيد.ژامبون يا سوسيس رو هم همينطور. روي نون تست سس كچاپ(قرمز) بزنيد و بذاريد يكم بمونه تا خوب مرطوب بشه و بعد روش پنير بريزيد،ژامبونها رو بچينيد (ميتونيد مثلا فلفل دلمه اي هم با كاتر قلبي شكل قالب بزنيد،ولي همون ژامبون كافيه چون خوشگليشم مهمه😊)، و بعد در فر بذاريد تا فقط پنير ذوب بشه.زياد لازم نيست در فر باشه.پنير كه ذوب شد از فر بيرون بياريد💗💞💗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍇 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
مواد لازم: ژله آلوورا ژله قرمز و صورتی(رنگ خوراکی در صورت تمایل) شیر کاتر قلبی طرز تهیه: 1. ژله قرمز(هر بسته) رو در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از اینکه ذراتش کاملا حل شد اجازه میدیم کاملا خنک بشه، 2.یک بسته ژله صورتی را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از حل شدن ذراتش اجازه میدیم اونم خنک بشه.3.بعد از خنک شدن ژله ها به هر کدوم نصف لیوان یا کمتر شیر هم دما با ژله اضافه میکنیم (یا یک لیوان بستنی وانیلی آب شده) هم میزنیم 4. و هرکدام را داخل سینی های مستطیلی که چرب شده جداگانه میریزیم و داخل یخچال قرار میدیم تا ۴ ساعت بمونن و کاملا ببندند،اگه ژله ها خوب نبندن قالب زدنشون سخت میشه .5.وقتی ژله های داخل سینی کاملا بستن دو بسته ژله آلوورا را در دو لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و بهش یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و قالب اصلیمون رو چرب میکنیم و نیم سانت آلوورا داخلش میریزیم و قالب رو چند دقیقه ای داخل یخچال قرار میدیم تا کمی نیم بند و غلیظ شود، 6.ژله های داخل سینی را کاتر زده و روی نیم سانت آلوورای نیم بند قرار میدیم ،با قاشق روشون ژله آلوورای خنک شده میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا باز نیم بند بشه 7. و بعد دوباره روش قلبهای قالب زده میذاریم و همین طور تا آخر ،8.بعد از اینکه آخرین ردیف قلبها رو هم چیدیم لایه پایانی رو ژله رنگ دلخواه میریزیم.دقت کنید این ژله آخر رو هم با شیر یا بستنی درست کنید و چند ساعتی داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا ببندد بعد از قالب خارج میکنیم. @shirini71
مواد لازم :👇 ژله الورا ٢عدد ژله البالو ١ عدد یک عدد بستني وانيلي دستور تهیه : 👇 اول ژله ي البالو رو با ي ليوان ابجوش حل كنيد بد بستني وانيلي رو اضافه كنيد و حسابي هم بزنيد و بريزيد داحل سيني اي كه سلفون كشيديد و بزاريد تو يخچال(سينيتون كوچيك باشه بهتره قلبتون پهن تر و سه بعدي تر مبشه) بزاريد داخل يخچال و بد ك بست با قلب قالب بزنيد ي بسته ژله الورا رو با ٢ ليوان ابجوش حل كنيد حسابی تا شفاف بشه( بن ماري كنيد) بد داخل ليوان بريزيد (يا قالب) و بزاريد حدودا ي ربع بزاريد بمونه داخل يخچال (حالا باز چكش كنيد ي وقت زودتر يا ديرتر نيم بند نشه ) چون درجه ی يخچالا باهم فرق داره نيم بند بشه يني چ جوري بشه؟؟ يني وقتي انگشت ميزني بهش بچسبه بياد بالا همون كار لذتبخشي كه براي چك كردن بستن يا نبستن ژله انجام ميديم . بد بياريدش بيرون و با چنگال شروع كنيد از ي طرف ب هم زدن بازم ميكم نزاريد خيلي سفت بشه ها خراب میشه بعد كه هم زديد حباب اينجاد مبشه حالا قلبارو با دست داخل ژله بزاريد هرجايي كه دلتون بخواد . بزاريد داخل يخچال تا سفت بشه بد ي زله الورا ديكه درست كنيد و روش بريزيد تا سطحش خوشگل و صاف بشه @shirini71
اگه هنوز موفق نشدید چیزی درست کنید یا برای مامان خوشکلتون یه ژله خوشکل درست کنید اینا عالین 👆👌
مادرها شبیه نخ تسبیح هستن به نسبت دونه ها کمتر خودنمایی میکنن اما اگه نباشن هیچ دونه ای کنار اون یکی نمیمونه خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشه🙏 مواد لازم ‌کیک شکلات تخته ای (برای قالبی که من استفاده کردم ۱۵۰ گرم شکلات مصرف شد) فیلینگ دلخواه کرم پنیری،کرم شکلاتی،خامه فرم گرفته... من برای فیلینگ از خامه فرم گرفته استفاده کردم طرز تهیه برای گلدان شکلاتی ابتدا باید کیک درست کنیم که در پست قبل طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی رو گذاشتم. شکلات تخته ای بنماری کنید برای اینکه براقتر بشه بهتره ۲/۳ از شکلات رو روی حرارت بخار آب یا داخل مکروفر ذوب کرده و از روی بخار آب بردارید ۱/۳ شکلات باقیمانده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات یکدست بشه. بعد به یک سطل یا گلدان پلاستیکی که سطح داخلیش صاف و لیز باشه نیاز داریم شکلات رو داخلش ریخته و میچرخونیم تا همه جاش رو شکلات بپوشونه بعد سطل رو از پهلو(دیواره) روی یخ گذاشته و همچنان به چرخوندمون ادامه میدیم تا شکلات داخل سطل تموم بشه و کاملا ببنده هر چقدر شکلات بیشتر باشه گلدان زخیمتر و مستحکمتر میشه حواستون به لبه ی گلدان باشه که ضخامتش مهمه اصلا داخل سطل رو نباید چرب کرد بعد سطل رو داخل فریزر میزاریم به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بعد از فریزر درمیاریم برش میگردونیم تا گلدون شکلاتی از قالب دربیاد اگه گلدون شکلاتی راحت از قالب در نیومد آروم چند تا ضربه پشت قالب بزنید. بعد از آماده کردن گلدان کیک رو که پختیم به اندازه کف گلدون قالب زده و لایه لایه از کیک و مواد فیلینگ گلدان شکلاتی رو پر میکنیم. هر لایه کیک که میزارید روشو مرطوب کنید و بعد روش فیلینگ‌مورد نظرتون رو بزارید. من برای مرطوب کردن لایه های کیک از شیرکاکائو استفاده کردم که شما میتونید با آبمیوه جایگزینش کنید کاملا سلیقه ایه. برای فیلینگ هم از خامه فرم گرفته استفاده کردم. و در آخر شکلات رنده شده یا کیک شکلاتی پودر شده رو روی سطح گلدان میریزیم و گل موردنظرمون رو داخل گلدون میزاریم. گلدون خوشکلمون آماده ست @shirini71
فیله مرغ۵۰۰گرم.من از یک سینه مرغ استفاده کردم‌ پودرگردو ۱/۲پیمانه پیاز دوعدد ابلیمو۱ق غ رب انار ۲ق غ ماست ۲ق غ نمک.فلفل.زعفران تكه هاي مرغ رو با نمک و فلفل و زعفران و پیاز خلال شده و دو قاشق رب انار و گردو اسياب شده ودو قاشق ماست و يكم ابليمو باهم مخلوط ميكنم و و روش سلفون میکشیم چند ساعت توي یخچال ميزارم تا مزه دار بشه . بعد مرغ مرینت شده رابه سیخ میکشم و توي تابه باکره سرخ میکنیم @shirini71
🍝🍭 ▫️شیر ۲ لیوان ▫️شکر ۴ ق غ ▫️خامه ۴ ق غ ▫️ژله بلو بری ۱ بسته ▫️ژله آلبالو ۱ بسته 👇طرز تهیه👇 ابتدا ژله های بلوبری و آلبالو رو در یک لیوان آب جوش جداگانه به روش بن ماری حل کرده و حالا دو لیوان شیر روی گاز گذاشته و وقتی گرم شد از روی حرارت برداشته و ۴ ق خامه و ۴ ق شکر رو بهش اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم و سپس ژله هامون که خنک شد چند قاشق از شیر و خامه رو به هر کدام از ژله ها اضافه کرده و داخل قالبمون اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال تا بسته بشه و حالا لایه بعدی پاناکوتا که سفیده به قالب اضافه میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم تا ببنده . و برای لایه های بعدی همین کارو میکنیم ،برای خارج کردن ژله دور تا دور قالبمون رو با چاقو از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بر گردونید. @shirini71
💝: 💝: @shirini71 مواد لازم : شکر ١ قاشق چايخوري شیر ١/٣ پیمانه خمیر مایه فوری یک و نیم قاشق چايخوري تخم مرغ ٢ عدد روغن مایع ١/٣ پیمانه پودر قند ٥٠ گرم نمک یک پنسه پودر زنجبیل ١ قاشق سوپخوري آرد حدود ٣٠٠ گرم کاکائو ی مرغوب ٢ قاشق سوپخوري کنجد برای روی نان شکر را شیر ولرم حل کرده و مایه خمیر را مخلوط کرده ٥ الي ١٠ دقيقه ميذاريم تا عمل بياد . تخم مرغ ، پودر قند، روغن مایع ، نمک و زنجبیل را مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه و مایه خمیر عمل آمده را اضافه می کنیم و آرد را کم کم می ریزیم تا خمیر جمع بشه ولی هنوز چسبنده باشه ، خمیر را نصف می کنیم و روی نیمی از آن کمی آرد می ریزیم و ورز میدهیم تا چسبندگی آن گرفته بشه . روی نیم دیگه ی خمیر پودر کاکائو را کم کم اضافه کرده و ورز میدیم تا خمیر به دست نچسبه . خمیر ها رو به مدت ١ الي ٢ ساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر ها دو برابر بشه. خمير ها رو به هر شكلي كه دوست داريد در مياريد و ٢٠ الي ٣٠ دقیقه دیگه به خمیر استراحت میدیم . بعد از این زمان روی خمیر را کمی مرطوب کرده و کنجد می پاشیم و در فر گرم شده در دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ الي ٢٥ دقیقه میگذاریم. 💝:
💝: 💝:@shirini71 تخم مرغ 4 عدد شکر 1/5 پیمانه شیر 2 پیمانه ی سرپر روغن مایع 3/4 پ وانیل شکری 5 گرم پکینگ پودر 10 گرم جوش شیرین 1 ق چ نمک یک پنس پودر کاکائو 1/5 ق غ آرد 2/5 پ سس برای روی کیک 1/5 پ از مایه ی کیک 100 گ شکلات شیری 50 گ خامه طرز تهیه تخم مرغ و شکر را 5 دقیقه با همزن بزنید سپس وانیل پودر کاکائو روغن مایع و شیر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا یکدست شود.1/5 پ از مایع را جهت سس روی کیک برداشته و کنار میگذاریم. سپس آرد نمک جوش شیرین و پکینگ پودر را در الک ریخته و 3 بار از آن رد میکنیم و به آرامی به مواد کیک می افزاییم سپس در قالب 22×30 که چرب شده میریزیم و در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه پخت میکنیم. سپس خامه و شکلات را در ظرف های جداگانه بن ماری میکنیم و پس از اینکه بافت آن ها کاملا روان شد باهم مخلوط کرده و مایع کیک را آرام آرام به آن اضافه میکنیم تا شکلات بدلیل سرد بودن مایع کیک بسته نشود. پس از خروج کیک از فر 5 دقیقه به آن زمان داده و سپس روی کیک را با یک سیخ چوبی سوراخ کرده و سس آماده شده را روی آن میدهیم بهتر است 3 تا 4 ساعت به کیک زمان دهیم تا سس جذب آن شود
😅😍 🔹🔹 شده بعضی وقتا قالب کیک در دسترس نیست بهترین راه حل پخت تو لیوان یکبار مصرفه هم بافتش عالیه هم مزش بهتره کافیه امتحان کنید❤️ 👇👇👇 تخم مرغ 3 عدد ارد 2 لیوان شکر 1 لیوان روغن نصف لیوان شیر 3/4 لیوان بکینگ پودر نصف ق غ خوری وانیل نصف ق چ خوری تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن زدم تا سفید و کشدار شد،بعد شیر و روغن وبکینگ پودر رو اضافه کردم و بازم زدم بعد کم کم ارد اضافه کردم و زدم،بعد تو لیوان ها ریختم و تو سینی فر گذاشتم،فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت 30 دقیقه،بعد که پخت گریل رو روشن کردم که روش طلایی بشه .یه دستور راحت وکم دردسره حتما امتحان کنید. @shirini71
یه بسته بیسکویت رو با یدونه موز با چنگال له کنین یه قاشق نوتلا برزین و یه مشت گردوی خرد شده بعد نیم ساعت بذارین یخچال، هر غالبی که دوسدارین در بیارین، اگه دیدین به دستتون میچسبه تو پودر نارگیل یا گردو یا پودر بیسکویت بچرخونین تا به دستتون نچسبه. بعد روشو شکلات بزنین و بذارین یخچال. خوشمزه شده 😊 @shirini71