eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ 🥣🥣 سیرابی 😍😍 . شما از اون دسته افرادی هستید که سیرابی رو دوست ندارند⁉️ . اگه دوست ندارین که هیچ! نظرتون محترمه ولی بهتون پیشنهاد میکنم که یه فرصت کوچیک دیگه بهش بدین و اگه مثل من دوست دارین که باید بگم که یه راه خوشمزه تر کردنش اینه: 👈استفاده از ترخینه👉 دستور ترخینه رو تو پست بعد میذارم اما واسه درست کردن این خوراک سیرابی خوشمزه : 🔸مواد لازم: چهار حبه سیر پیاز ۳ عدد نخود یا لوبیا سفید ۱ لیوان سیرابی گوسفند یک دست ترخینه یک بسته نعنا کشک زرد چوبه و نمک . 🔸اول از همه سیرابی رو می جوشونیم و ابشو خالی میکنیم تا بوی بدش گرفته بشه. . 🔸بعد پیاز و سیر رو نگینی خورد میکنیم و یک قاشق چ زردچوبه میزنیم و با سیرابی میزاریم داخل زودپز و اینقدر آب میریزیم تا روی سیرابی رو بپوشونه.نخود رو هم که از شب قبل خیس خورده اضافه میکنیم و میذاریم یکی دو ساعت حسابی بپزه. (تو این مرحله بوش هنوز اونقدرا خوب نشده ولی به بدی اولشم نیست و بهتره هواکش روشن باشه یا اگر گاز بیرون دارید رو گاز بیرون بپزید.حتما حتما یادتون باشه که گول این بو رو نخورید چون زمانی که سیرابی بپزه هم خیلی خوشبو میشه هم خیلی خوشمزه!!) . 🔸بعد از پخت سیرابی رو از زود پز در بیارید تا کمی خنک بشه و بعد اونو با قیچی به تیکه های کوچک ببرید و بعد دوباره داخل زودپز بریزید و بهش ترخینه و نصف نعنا داغ رو اضافه کنید و بذارید حسابی مزه ها به خورد هم بره و غلظت پیدا کنه.(تو این مرحله بوش عالی میشه) 🔸قبل از سرو نمک و ترشی رو اندازه کنید و بقیه نعنا داغ رو اضافه کنید و بهتون قول میدم خیلی خیلی دوست خواهید داشت. @shirini71
من با تمیز کردن سیرابی مشکل داشتم تا اینکه نمک سازگار شد، سیرابیو بعد اینکه گرفتیم قشنگ نمک زدم خوبه نمک مالش کردم بعد گذاشتمش چنتا کیسه فریزر گذاشتمش جا یخی یخچال.بعد یه هفته بر داشتم زیر اب بدون نیاز به چیز دیگه ای تمیز تمیزش کردم .قبلا با اب جوش تمیز می کردمش که خییلی سخت میشد ولی نمک کارو خیلی راحت میکنه... نتیجه کار اینی شده که میبینید @shirini71
خوراک سیرابی خوشمزه 😋 سیرابی رو حسااااااابی باید پاک کرد بعد از پاک کردن خردش میکنم و بعد دوباره زیر آب دونه دونه نگا میکنم و مرتب تمیز که شد میزاریم تو یه قابلمه و آب میریزیم روش،من یکبار میزارم بجوشه و آب کدر رنگ رو خالی میکنم. بعد دوباره آب میریزیم روش،و یه پیاز بزرگ هم داخلش ریز خورد میکنیم میزارم بپزه. مدت زمان پخت سیرابی زیاده. بزارید با شعله کم آروم بپزه ،من خودم تقریبا 10 ساعت گذاشتم تا سیرابی کاملا پخته بشه و جا بیوفته. آخرای پخت هم نمک میریزیم، و طبق ذائقه ی خودمون،از آبلیمو یا آبغوره و حتی سیر هم میتونیم برای سیرابی استفاده کنیم. @shirini71
سیرابی تمیز پاک کردم خیلی ها با پرز میپزن ولی من دوست ندارم اب و میزارم جوش بزنه بعد سیرابی و میندازم داخلش سریع در میارم چاقو میکشم پرزهاش از بین میره کاملا میشورم مثل برف سفیدو خشگل میشه😂😂 میریم سراغ پختن سیرابی و با یدونه پفی(جیگر سفید ) و کمی گندم (خیلی کم )و یدونه پیاز میزارم کاملا بپزه خوب جابیوفته دراخر با کمک انبر و قیچی خورد میکنم ونمک و فلفل اضافه میکنم خاموش میکنم بااب لیمو یا سرکه سرو میکنم سیرابی برای حالت تهوع در زمان بارداری خیلی مفید بعلاوه تقویت کننده معده ومؤثر در درمان کم خونیست خلاصه اینکه تو خونه ما خیلی طرفدار داره😂 @shirini71
راههای مختلف پخت سیرابی 👆 هر کی یه جور می پزه 👆
@shirini71 کره نرم شده ۱۲۵ گرم شکر ۱/۲ پیمانه عصاره وانیل ۱ ق چ زرده تخم مرغ ۱ عدد شکلات تلخ آب شده و خنک شده ۱۰۰ گرم آرد ۱ پیمانه پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه سس کارامل ۳/۴ پیمانه فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود کره و شکر را با هم زن بزنید تا کرم رنگ و پوک شود وانیل و زرده تخم مرغ و شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود در آخر آرد و پودر کاکائوی الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید خمیر را در کاسه ای گذاشته روی آن را با نایلون پوشانده و نیم ساعت در یخچال گذاشته از خمیر به اندازه یک قاشق برداشته و گرد کنید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید با انگشت وسط گلوله ها را گودال ایجاد کنید کوکی ها را در فر به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه قرار دهید. بعد از اینکه کاملا خنک شدند مرکز انها را با سس کارامل پرکنید
‍ ‍ @shirini71 100 گرم کره را به همراه 125 گرم خامه و نصف پیمانه شکر قهوه ای در قابلمه کوچکی روی حرارت کم قراردهید تا شکر حل شود سپس شعله را زیاد کرده تا به جوش آید شعله را کم کرده و اجازه دهید تا 5 دقیقه به آرامی بجوشد.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71 مرغ شکم پر مرغ رو با پوست خوب شستم و داخل شکمش رو خالی میکنیم و میشورییم، اگه دوست داشتین میتونین پوستشو بگیرین ولی من با پوست گذاشتم .سینه مرغ را برای اینکه مغز پخت بشه دو تا شکاف زدم ومرغ را با پیاز و فلفل دلمه ایی و سیر و زعفران و آبلیمو و نمک حسابی مزه دار میکنیم و یه شب میذاریم بمونه بعد برای مواد داخل شکمش (مواد میانی کاملا سلیقه ایه) مقداری جعفری رو تفت میدیم سپس زرشک و آلوبخارا و گردو رو اضافه میکنیم و دو قاشق رب انار اضافه میکنیم سپس این مواد داخل شکم مرغ گذاشته و به مدت ۲ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم.قبل از اینکه بره تو فر یه کره ۵۰ گرمی رو آب میکنیم و زعفران و آب لیموی طبیعی فلفل سیاه رو بهش اضافه میکنیم قبل از گذاشتن تو فر نصفشو روی مرغ میدیم بعد وسط پخت مرغ و درمیاریم و بقیه ی کره و زعفران و آبلیمو رو روی مرغ میدیم. سس مرغ ابتدا یک عدد پیاز کوچک ریز شده رو تو کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه.فلفل سیاه و نمک و زرچوبه و پودر پاپریکا را اضافه میکنیم سپس دو ق.غ رب گوجه فرنگی را اضافه و خوب سرخ کرده. یک ق.غ آب زعفران به آن اضافه کرده هم بزنید سپس یک لیوان اب مرغ و سه ق.غ اب لیموی تازه و نصف قاشق مربا خوری شکر را اضافه میکنیم و میزاریم ده دقیقه ای با حرارت ملایم جابیفته. سالاد انار کلم پیچ بنفش یک عدد کوچک انار دو عدد اب انار نصف لیوان گردو خورد شده 1ق.غ سس مایونز 4ق.غ نمک و فلفل سیاه کمی انار را دون میکنیم و کلم رو خوب خورد کرده و سس را با اب انار حل میکنیم و همه ی موادرو باهم مخلوط میکنیم و یک الی دو ساعت میزاریم تو یخچال تا مواد به خورد هم برن. میتونید این سالاد رو توی قالب بریزید و بعداز اینکه از یخچال بیرون اوردید در ظرف سرو برعکس کنید.
مواد لازم :👇 کره یا مارگارین 150 گرم پودر قند یا شکر دانه ریز 60 گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آرد 200 گرم زرده تخم مرغ یک عدد مارمالاد یا بریلو یا شکلات آبشده . دستور تهیه :👇 کره و پودر قند و وانیل و زرده تخم مرغ رو با همزن برقی میزنیم تا کرمی و روشن بشه. . آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. بعد در آخر با دست کمی ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بهتون بده. خمیر رو داخل کیسه فریزر میذاریم، به مدت یکساعت داخل یخچال قرار میدیم. . روی سطحی رو آرد میپاشیم و خمیر رو به قطر سه میلی باز میکنیم و با کاتر فشاری یا هر قالب دیگه ای که دارید قالب میزنیم. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید قرار دهید. سینی فر رو داخل یخچال بذارید. فر رو به مدت ده دقیقه روشن کنید با درجه حرارت 180 و بذارید گرم بشه. شیرینی ها رو از یخچال مستقیم داخل فر بذارید به مدت 12تا 15 دقیقه بعد بذارید روی توری سیمی تا خنک بشن. در آخر هم میتونید با بریلو یا شکلات آبشده یا مارمالاد داخلش رو پر کنید. اگر میخواهید بدون فر درست کنید همین مراحل رو انجام بدید داخل تابه دوطرفه کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها رو بچینید داخل تابه. شعله پخش کن بذارید و حرارت رو ملایم کنید. به مدت ده دقیقه تا دوازده دقیقه کافیه. لاستیک دور تابه رو هم جدا کنید. . @shirini71
🍅🍅 زمان طبخ 20دقیقه ⏰ مواد لازم برای 7 نفر 😛😄 5 لیوان -- آب گوشت 2 قاشق غذاخوری -- آرد 50 گرم -- کره 4 قاشق غذاخوری -- رب گوجه به مقدار کافی -- نان تست به مقدار کافی -- نمک و فلفل به مقدار کافی -- جعفری(خرد شده) 🍳 طرز تهیه 🍳 1. آرد را با،کره کمی سرخ می کنیم.آب گوشت را کم کم داخل آرد میریزیم و هم می زنیم تا آرد در آبگوشت کاملا حل شود و چند جوش بزند تا کمی غلیظ گردد.بعد رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه می نمائیم و اجازه می دهیم تا پتاژ خوب غلیط و جا افتاده شود. 2. پتاژ را در ظرف میکشیم وکمی جعفری خرد شده در صورت تمایل،2 تا 3 قاشق خامه روی ان میدهیم. 3. نان تست،برای سرو کردن و به دلخواه شما میباشد. 4. برای تهیه نان نانهای بریده شده ساندویچ را با قیچی چهارگوش کوچک می بریم و در فر چند دقیقه برشته می نمائیم. @shirini71
یه پتاژ_کدو_حلوایی خوشمزه عجیب میچسبه😋 مخصوصا اگه تو خونه کراستینو سیر و سبزیجات هم داشته باشی دیگه واویلاس😜 برای داشتن یه پتاژ کدو حلویی خوشمزه اول از همه دوتا پیاز متوسط رو خلالی و سرخ کنید ادویه های دلخواهتون رو اضافه کنید و کمی بیشتر از حد معمول فلفل قرمز بزنید حالا یک کیلو کدو حلوایی رو خرد کنید با دوتا هویج و یه دونه ساقه کرفس و یه سیب زمینی کوچیک به پیاز اضافه کنید سه لیوان آب مرغ بریزید(از عصاره مرغ هم میشه استفاده کرد) و دو ساعت زمان بدین تا مواد بپزه و بعد با گوشت کوب برقی مواد رو بِلِند کنین،دو تا قاشق ،خامه صبحانه و آب یه لیمو ترش کوچیک رو هم به سوپ بزنید و سرو کنید😍 . پ.ن.یک : به سوپ هایی که موادشون بعد از پخت میکس و سرو میشه پتاژ میگن😉 . پ.ن.دو : کراستینو رو از مغازه هایی که نون فانتزی میفروشن میتونین تهیه کنید( اون نونای کوچولوی سمت راست رو میگم) پ.ن. سه : تزیین ساده روی سوپ خامه و گشنیزه @shirini71