این افراد حتما صبحها ناشتا آب جوشیده
ولرم ناشتا بنوشند !👌👇
↫افرادی که کمردرد دارند
↫افرادی که زودعصبانی میشوند
↫افرادی که بیماریهای عفونی دارند
↫افرادی که استرس بیش از حد دارند
🌸حالا خواص نوشیدن آب فاتر درصبح :😍👇
💧روده بزرگ راپاک میکند
💧خون جدید تولید میکند
💧وزن بدن درافراد چاق کم میشود
💧چهره راصاف وشفاف میکند😌
💧جلوگیری از سکته قلبی 👌
🌺 🌺http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن گل با نون لواش
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
🔱 🔱http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شیرینی_برنجی 👇
😋من سه قاشق روغن،یه قاشق کره،دوقاشق روغن کرمانشاهی را آب کردم
بعد سردشدن2قاشق پودرشکر اضافه کردم
خوب هم زدم تا حل بشه،
بعد نصف زرده تخم مرغ،نصف سفیده رااضافه کردم وهم زدم،
یک قاشق گلاب اضافه کردم،
بعد5قاشق آردبرنج راریختم وباقاشق هم زدم،
این مخلوط را24ساعت دریخچال گذاشتم،
بعداندازه فندق کمی بزرگتر تو دست گردکردم باماسوره رو خمیرفشاردادم،
هم نقش افتاد هم خمیرباز میشه،
وتوسینی چرب شده چیدم،
کمی خرفه رو نون برنجی هاریختم،
ودرقابلمه که ازقبل داغ شده بودروی پایه گذاشتم،ودم کنی به قابلمه گذاشتم باشعله کم،
درحدود30دقیقه درست شد،
همین مقدارکه درعکس است بهم شیرینی داد
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#لپه -پلو
ابتدا لپه رو گذاشتم بپزه یه بار آب لپه رو عوض کردم و کفشو گرفتم گذاشتم خوب بپزه بعد گوشت مرغ رو آبپز کردم ابشو نگه داشتم بعد پیاز را سرخ کردم و بعد مرغ رو ریش ریش کردم سرخش کردم بعد رب رو با آب مرغ سس درست کردم بعد اضافه کردم به مواد همه مواد رو مخلوط کردم بعد دو تا گوجه فرنگی رو رنده کردم ریختم داخل مرغ و پیاز و لپه نمک و زرد چوبه و فلفل هم ریختم بعد که روغن انداخت کشمش رو یه کم تفت دادم ریختم داخل مواد گاز رو خاموش کردم بعد رفتم سراغ برنج .ابتدارشته سوپ رو سرخ کردم بعد به اندازه برنج آب ریختم دو پیمانه بیشتر بعد اینکه آبش کشیده شد میزارم تا خوب دم بکشه بعد با مواد که درست کردم میریزم رو پلو و تزیین میکنم . سیده زهرا 😋
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
طرز تهیه کاله کباب
بادمجان تنوری ۴ عدد- گوجه تنوری پوست گرفته یک عدد
گردو سابیده نصف لیوان
سیر سابیدچهار حبه
سبزی معطر گشنیز- چوچاق و نعناع و کوتکو دو قاشق
انار ترش سابیده یا رب انار ترش (یا رب اناره شیرین)
ادویه فلفل ونمک و کاپر به مقدار لازم
بادمجان و گوجه له شده رابا گردو سابیده مخلوط میکنیم وبعد سبزی معطر بهش اضافه میکنم خوب مخلوط شد سیر سابیده بعلاوه ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم دسر فوق العاده خوشمزه ما شمالیه ها و گیلانیهاست 😋😋😋😋🌸🌸🌸🌸🌸http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#ساندويچ ايتاليايي
.
دو عدد پياز رنده شده رو با روغن تفت ميديم ،سپس دو عدد سينه مرغ رو نگيني كرده و تفت ميديم ،بعد ادويه ايتاليايي رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم ، دو عدد گوجه پوره شده رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم
سپس يك ق غ رب گوجه و سس كچاپ رو اضافه ميكنيم و باز هم تفت ميديم بعد نصف استكان آب اضافه ميكنيم تا مرغها مغز پخت بشه و نمك رو اضافه ميكنيم
دو عدد فلفل دلمه اي رو روي منقل يا توي فر كبابي ميكنيم و بعد پوستش رو جدا ميكنيم و بصورت نگيني خرد ميكنيم و به موادمون اضافه ميكنيم و بعد تفت ميديم بعد ماهي تابه رو از روي اجاق بر ميداريم و بعد پنير خامه اي و پنير موزارلا اضافه ميكنيم مخلوط ميكنيم ، موادمون آماده شد
نون باگتها رو با چنگال خالي ميكنيم و پر از مواد ميكنيم بعد روي نون باگتها با سس مخصوص بوسيله برس آشپزي رومال ميكنيم اين سس شامل كره ذوب شده و جعفري و پنير پارمسان و يك حبه سير رنده شده و بعد نونها رو توي فر ميذاريم تا كمي روي نونا برشته و طلايي بشه
.
.
. شما ميتونيد براساس ذائقه خودتون تغيير بدهيد .
.
.
.طرز تهيه ادويه ايتاليايي👇👇👇
.
.جعفري خشك ١/٢ ق غ
.
.گياه مريم گلي آسياب شده ١/٢ ق چ
.
.رزماري خشك شده يك ق غ
.
.ريحان خشك يك ق غ .
.
.
.اورگانو دو ق غ .
.
.
.گياه مرزنگوش (مرزنجوش) يك ق غ
. .
.آويشن ١ ١/٢ ق چ
. .
.پودر سير يك ق چ .
.
.
. پودر فلفل سياه ١/٢ ق چ
.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#بادمجان_کباب_شمالی
#غذاهای_گیاهی
یه کته زعفرونیِ مشتی درست کنید
دو تا بادنجونه تپلی و شیرین انتخاب کنید
یه چاک عمیق تو سینه اش ایجاد کنید طوریکه اولا از ابتدا و انتها چند سانت فاصله داشته باشه و ثانیا به ته بادنجون نرسه...
زهر زدایی کنید؛ به هر شیوه ای که میپسندید، من در محلول آب نمک ده دقیقه میزارم بمونه بعد آبکشی میکنمو خشک میکنم.
سرخش کنید( با در بسته و حرارت پایین)
نصف پ گردوی پودر شده با کلی پیاز داغو یه کم سبزی معطر( چوچاق و خالواش) و رب انارو زرشک و قیصی خرد شده ب ریزید تو شکم بادنجونتون...
یه سس درست کنید متشکل از پیاز رنده شده که توش رب انار تفت دادین و کمی دونه انار خشک و آلو
بزارید کمی غلیظ بشه.... بادنجوناتونو منتقل کنید به سس و اجازه بدید بادنجونا طعم دار بشه و سس کاملا غلیظ بشه....
به حدی این غذا خوشمزه س که هر هفته میرید سراغش
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006