eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💓 ❄️بیستم فروردین 1399 🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه ۲عدد تخم مرغ آب پز + یک کف دست نان سنگک + چای(۲۲۰کالری) 🔴میان وعده 1لیوان شیر کم چرب +۱عدد بیسکوئیت ساقه طلایی 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۷ قاشق لوبیاپلو +۵عدد زیتون(۳۰۰کالری) 🔴میان وعده عصر دوعدد میوه یا ۶ عدد مغز+۲ عدد الوی خورشتی 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام ۳ قاشق الویه +دو کف دست نان تافتون (۲۵۰ کالری) @shirini71
🥘 آشپزی خودمونی 🔷 مواد لازم: 400 گرم شکلات شیری تخته ای 1/2 لیوان شیر پرچرب 25 گرم کره 3 قاشق غذاخوری پودر چای سبز (ماچا) ✍️طرز تهیه: ابتدا شکلات شیری تخته ای و کره را خرد میکنیم تا راحتتر آب شوند. شیر پرچرب را در ظرفی ریخته و حرارت بدهید تا بجوشد. به محض جوشیدن شعله را خاموش کرده، شکلات و کره خرد شده را به شیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکلات و کره در شیر حل شود. زمانی که مخلوط یکدست شد دو قاشق غذاخوری پودر چای سبز را به آن اضافه کرده و هم بزنید . کف ظرف یا غالب را با کاغذ روغنی پوشانده و شکلات را که هنوز گرم است داخل غالب بریزید و حباب های ایجاد شده در سطح شکلات را با قاشق از بین ببرید. بعد از خنک شدن غالب را 2 ساعت در یخچال بگذارید تا شکلات ها کاملا ببندند. سپس آنها را از غالب خارج کرده و به اندازه های دلخواه برش بزنید. می توانید یک قاشق پودر چای سبز را برای تزیین بر روی شکلات ها بریزید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آب1لیوان شکر1ق غ نمک کمتر از نصف قاشق چایخوری کره50گرم آرد گندم1لیوان(130گرم)ولی اگه شما آرد قنادی بگیرید خیلی بهتره ریسک خراب شدنش میاد پایین،دیگه نگران پف‌نکردنش نیستید. بیکینگ‌پودر1ق چایخوری وانیل کمتر از نصف ق چ تخم‌مرغ 4عدد _حتما باید از قبل فر رو گرم کنید نیم‌ساعت با دمای 220درجه وگرنه پف نمیکنه ونون پوک نمیشه _حتما حتما قبل از اینکه خمیر رو بریژیم تومیکسر صبر کنیم که سردسرد بشه وگرنه تخم‌مرغ میبنده.نوش جان @shirini71
یکی دیگه از مشکلات اینه که وقتی خمیر رو توی قیف می ریزید خوب از ماسوره رد نمی شه و فرم نمی گیره. علت این اتفاق، نحوه ی اضافه کردنه تخم مرغه. تخم مرغ باید کم کم اضافه شه. بعد از اضافه کردن، اول خمیر به شکل تیکه ای درمیاد که کاملا طبیعیه ولی باید تا زمانیکه خمیر یکدست و نرم شه به هم زدن ادامه بدید و بعد دوباره تخم مرغ اضافه کنید. در صورتیکه مواد رو درست مخلوط کنید خمیر غلظت مناسب برای فرم دهی رو داره. @shirini71
نون خامه ای باید بعد از پخت تُرد باشه و روش تَرَک هایی داشته باشه. ولی این ترک ها نباید خیلی عمیق باشه و نون ها نباید توی پخت دِفرمه شن. این اتفاق وقتی میوفته که آرد توی خمیر به طور یکدست پخش نشده باشه. خمیر باید قبل از ریختن روی سینی شیرینی کاملا هم زده شده، یکدست و براق باشه.  @shirini71
نون خامه ای باید سبک، ترد و طلایی باشه. از مشکلاتی که رایجه اینه که خمیر خوب توی فر پف نمی کنه و  بعد از درآوردن از فر شیرینی حالت خمیری داره و نرمه. این اتفاق وقتی میوفته که حین داغ زدن، کل آب موجود بخار نشده و در واقع خمیر شُل بوده. برای تِست کردن این مسئله قاشق باید توی خمیر داغ زده وایسته و نیفته. در این حالت یعنی آب کاملا بخار شده. @shirini71
کیک یزدی مدیرپز برای جشن امشب😍😍😍😍😍😍
البته نه ازنوع شیرازیش برای این غذاهشتصدگرم‌ کلم روبعداز شستن خردکردم وهمونطورکه خیس بود درظرفی ریختم‌ ودرب ظرف روگذاشتم‌ تاروی شعله یه مقدارنرم بشه. پیازرو نگینی کردم‌ ودرروغن سرخ کردم وبهش چهارصدگرم‌گوشت تکه ای خورشی اضافه کردم وتفت دادم.وقتی رنگ‌ گوشتهابرگشت وآبش کشیده شدبهش ادویه،کمی رب گوجه که البته بایدخیلی کم باشه وزردچوبه اضافه کردم وبامقداری اب گذاشتم‌ تابپزه.حالا درظرف کلم هاروبرداریدوقتی یه مقدار نرم‌شدبهش کمی روغن اضافه کنیدودر روغت کمی تفت بدیدوبعدبهش زعفران اضافه کنید مقدارزعفران هم‌بستگی به خودتون داره.هرچی دست ودلبازتر باشیدغذای خوشرنگتری خواهید داشت.درآخروقتی گوشت خوب پخت و آبش کم‌شدکلم هاروبریزیدتوش وبزاریدتایه کم‌ باهم‌بپزه وطعمهاش تو خوردهم برن.من برای این‌مقدارموادچهار پیمانه برنج روآبکش کردم حالاتوی قابلمه برنج‌روبریزیدوروش هم از موادتون روی موادکلم‌وگوشت مجدداکمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی وگردلیموپاشیدم و اینکارروتاآخر ادامه دادم‌ تابرنج ومواد تموم شه.دیگه فقط بایدبزاریدتااین غذای خوشمزه دم بکشه.درآخرهم روش کره آب شده بریزیدکه خوشمزگیش چندبرابرشه @shirini71
💚هيچ وقت باور اينكه 💛اتفاق‌های خوب ❤️در راه هستند رو 💙كنار نگذاريد 💜چون معجزه ها 💚هرروز اتفاق می افتن 💛امروزتون پراز معجزه
@shirini71 نوتلا و توت فرنگی🍓 دسر بسیار ساده و خوشمزه ❤️مواد لازم: پنیر خامه ای 200 گرم نوتلا 1/2 پیمانه پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته حدود 200 گرم بیسکوئیت کرم دار شکلاتی 32 عدد شیر نصف لیوان توت فرنگی خرد شده حدود 2 پیمانه ❤️طرز تهیه: پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده را همراه نوتلا و پودر کاکائو با همزن بزنید تا نرم و یک دست شوند بعد نیمی از خامه فرم گرفته را اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکوئیت ها را دانه دانه داخل شیر بزنید و کف یک قالب 20 در 20 سانت بچینید . نیمی از خامه شکلاتی را روی بیسکوئیت ها بریزید و لایه ها را تکرار کنید. در آخر روی دسر خامه فرم گرفته بریزید و با توت فرنگی خرد شده تزئین کنید. دسر را چند ساعت داخل یخچال خنک کنید بعد به شکل چهارگوش برش بزنید و سرو کنید. نوش جان اگه با شوری پنیر خامه ای مشکل دارید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید. به جای نوتلا هم میتونید از شکلات صبحانه ایرانی استفاده کنید. ✅ @shirini71