eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ژله انار :۱بسته شیر ؛۲ لیوان شکر:۷ ق غ خامه :۵ ق غ وانیل :نوک ق چ ژلاتین :۲ ق غ آب سرد:۱/۲ لیوان . طرز تهیه: ۱بسته ژله انار رو با ۱ لیوان آب جوش هم میزنیم وروی بخار کتری میزاریم تا ژله شفاف بشه (روش بن ماری )وبعد از خنک شدن ۱/۲ لیوان شیر رو به ژله خنک شده اضافه می‌کنیم تا رنگ ژلمون مات بشه (برای خوشرنگ شدن ژله وقتی ژله رو با اب جوش مخلوط میکنید میتونید از کمی رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید)ژله رو در قالب از قبل چرب شده میریزیم ومیزاریم تا نیم بند بشه یعنی وقتی انگشت روی ژله میزنیم کمی حالت چسبندگی داشته باشه در این موقع پاناکوتای خنک شده رو بهش اضافه می‌کنیم وبه مدت ۵-۶ ساعت در بخچال میزاریم . طرز تهیه پاناکوتا: شیر وشکر رو روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه وانیل وژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کرده واز روی حرارت برداشته خامه رو اضافه میکنیم وکنار میزاریم تا خنک بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ یک لیوان نخودِ آبگوشتی رو از دوسه روز قبل خیس میکنیم و هر روز چندین بار آبش رو عوض میکنیم.نخود رو چرخ ميكنيم،نباید نخود له بشه و به هم بچسبه چرا که در اینصورت بافت فلافل سفت میشه. سه چهارقاشق سس کچاپ معمولی،یک قاشق کچاپ چیلی،مقدار کافی نمک، خیلی کم فلفل قرمز ،کمی زردچوبه ،پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر (به جهت پوک شدن فلافل) و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یدونه پیاز متوسط و سه چهار حبه سیر رو هم رنده کرده به مخلوط نخود اضافه میکنم.در پایان دو سه قاشق جعفری ساطوری یا مخلوط جعفری و گشنیز هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و حتما برای مدت یکساعت مایه فلافل رو در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه و بعد بوسیله قالب مخصوص فلافل دونه دونه قالب زده و سرخشون میکنیم.رنگش هم به سلیقه ی خودتونه که چقدر سرخش کنید.من با شعله ی متوسط سرخ میکنم تا کاملا مغز پخت بشه و نمیزارم رنگش خیلی تیره بشه و از اونجايي كه داخلش كچاپ ميزنم خيلي خوشرنگ ميشه،بنظرم فلافل طلایی باشه خوشرنگ تره😉 یه نکته اینکه دوستان گُلی که مشکل وارفتن فلافل در روغن رو دارن و در این‌مورد سوال پرسیده بودن، میتونن یه قاشق غذا خوری آرد سفید معمولی به این مقدار از مواد اولیه که در رسپی نوشتم اضافه کنن،دیگه خیالتون راحت باشه که وانمیره ولی سعی کنید قلق فلافل دستتون بیاد و ارد نزنید خیلی بهتره😉 ونكته آخر اينكه اضافه کردن هر چيز ديگه اي مثل تخم مرغ و گوجه وسيب زميني و....به دلخواه خودتونه🤗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ فلافل توپهاي قلقلي سرخ شده نخود يا ساير حبوبات همراه با ادويه و گاه با سبزيجات معطر هست كه طرفداراي زيادي هم داره ، مخصوصا تو جنوب. با لوبيا چشم بلبلي و اسفناج كه خوشمزگي خاص خودشو داره. براي درست كردنش يك و نيم پيمانه لوبيا رو بيست چهار ساعت خيسوندم و چندبار هم آبشو عوض كردم ، بعد از اين مدت لوبيا رو آبكش كرده و ريختم تو غذاساز ، بهش يك دسته اسفناج ، سه حبه سير ، يه پياز متوسط ، پودر زيره و تخم گشنيز ، فلفل سياه تازه آسياب شده ، نمك و كمي زردچوبه و فلفل قرمز اضافه كردم و روشن كردم تا همه مواد ميكس و يكدست بشه و بعد توي روغن داغ و شناور سرخ كردم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاسترد بصورت پودر لوازم قنادیها می فروشن ولی شما می تونید خودتون خونگی رو تو طعم و مزه های مختلف درست کنید مطمعنا" خونگی خیلی بهتر از حاضری میشه کرم کاسترد رو اگه ژلاتین بریزیید میشه دسر, می تونید تو شاتهای تک نفره با میوه و ژله دسر درست کنید, می تونید با خامه یا بدون خامه و به تنهایی برای نون خامه ایی , پیراشکی ,لای کیک استفاده کنید کرم پر کاربردی هست دیگه اون عذاب وجدان خوردن خامه رو نداره , تو عکس تقریبا" مشخص کردم که برای چه چیزایی می تونید استفاده کنید,می تونید بهش انواع طعم و مزه مثل زعفرون( یا رنگهای مجاز خوراکی) ویا شکلات و قهوه و نسکافه بریزیید رسپی های پرکاربردش رو ببینید👇