#کیک_گوشت_بدون_فر_بافر
#غذاهای_خمیری
4 عدد تخم مرغ
ماست:1لیوان
آرد الک شده:2 لیوان
روغن مایع:1/2 لیوان
بیکینگ پودر:2 ق مرباخوری
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه خمیر:
تخم مرغ را کمی بزنید سپس روغن و ماست را اضافه کنید سپس آرد و بکینگ پودر الک شده به همراه نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید .
مواد میانی :
پیاز درشت:1 عدد
گوشت چرخ کرده:250-300 گرم
قارچ:به میزان دلخواه
فلفل دلمه:به دلخواه
فلفل و نمک و ادویه:به میزان لازم
رب گوجه:1 ق غذاخوری
پنیر پیتزا:به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه مواد میانی:
پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی)
میتوانید برای مواد میانی از سوسیس کالباس هم استفاده کنید .
من کیک گوشت را درون قابلمه روی اجاق گاز درست کردم قابلمه تفلون را چرب کرده نصفی از خمیر را بریزید سپس مواد گوشتی را روی خمیر ریخته کمی پنیر پیتزا روی مواد گوشتی پاشیده و مابقی خمیر را بریزید و دم کنی گذاشته روی شعله پخش کن به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا کیک گوشت آماده شود بعد از پخت میتوانید کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم کمی برشته شود .
میتوانید مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر گذاشت.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_گوشت_تابه_ایی
سلام دوستانم خوبید انشالله 😍
دیشب کیک_گوشت درست کردم جاتون خالی خیلی چسبید شمام امشب دست بکار بشید عالیه 😍
یادمه دوسال پیش که درست میکردیم تو قالب کیک درست میکردیم و قالبی میشد مثل کیک بعد تزیین میکردیم و میزاشتم سر سفره خوشگل هم میشد خیلی وقت بود درست نکردم تا این روش که توتابه رژیمی یا همون دو طرفه ها درست کردم
اول مواد میانی رو درست کردم شمام به سلیقه خودتون میتونید تغییر بدین
مواد میانی
یه پیاز درشت رو خرد کردم و سرخ کردم بعد دویست گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم (میتونید مخلوطی از سویا هم بریزید)و خوب تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه هم زدم کمی فلفل دلمه ای خرد شده و سه تا دونه سوسیس بند انگشتی هم خرد کردم و اضافه کردم خوب که تفت خورد ادویه بهش آویشن و یه پودری داشتم مخصوص پیتزا و لازانیا بود بهش زدم و آخر رب گوجه زدم و خاموش کردم
کم روغن درست کنید تا تو کیک پس نده
مواد کیک هم میتونید با همزن دستی بزنید هم برقی
مواد کیک:آرد یک و نیم لیوان.ماست یک لیوان.تخم مرغ چهار عدد.روغن نصف لیوان.بکینگ پودر یک ق غ.نمک دو ق چ.شکر یک ق چ
.
حالا میریم سراغ مایع کیک.ابتدا تخم مرغ ها رو با شکرحدود دو دقیفه با چنگال می زنیم تا از لختگی دربیار بعدروغنو اضافه میکنیم و میرنیم تا کشدار بشه در آخر ماست و در حد مخلوط شدن کامل میزنیم.نمک و فلفل و پکینگ پودر رو با آرد مخلوط اضافه می کنیم والک میکنیم و مخلوط میکنیم.
قالبو رو چرب میکنیم و نصف مایع کیک رو تو قالب میریزیم و بعد مواد گوشتیرو روی اون(کناره ها بهتره نریزید چون احتمال سوختگی هست)و پنیر پیتزارو روی مایه پخش میکنیم و بقیه ی مایع کیک رو روی پنیرپیتزا میریزیم و با قاشق صاف میکنیم.
روش پخت روی گاز .تابه رو که من تابه رژیمی استفاده کردم مدت چهل پنج دقیقه روی شعله متوسط و شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم تا بپزه بعد با چنگال داخلش بزنید ببیند بخته یا نه اگر تمیز بیرون اومد پخته برای پخت روی گاز حتما باید در تابه بسته باشه اگر تابه رژیمی ندارین دم کنی بزارین
روش پخت داخل فر.فر رو مدت یک ربع روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید بعد قالب رو داخلش بزارین و چهل و پنج دقیقه بزارین بپزه بعد چک کنید گر پخته بود از فر خارج کنید
نکته. بهتر کیک رو داخل ظرف عریض با ارتفاع کم درست کنید اینجوری مواد گوشتی خوب پخش میشه و و ارتفاع کیک کم میشه و خوشمزه تر میشه
من با سس کچاب و گوجه و چند ورق سوسیس
روی کیک رو تزیین کردم البته قبل پخت
@shirini71
#کلوچه_گوشتی
#فینگر_فود
#کیک_گوشت
👇
سلام دوستان عزیز این غذا همون کیک گوشت هستش که به جای پخت در فر و قالب بزرگ در دستگاه ساندویچ ساز درست میشه . نسبت به کیک گوشت این برتری داره که برای سرو تک نفره خوبه و همچنین امکان خمیر شدنش کمتره چون ارتفاعش کم میشه .
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
قارچ ۵ عدد( قابل حذف)
پنیر پیتزا به میزان لازم (قابل حذف )
نمک و زردچوبه رب به میزان لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید یا آرد نانوایی هم میشه فقط کمی رنگش تیره میشه ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن مایع ۲/۳ (دو سوم ) لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
زعفران و کنجد به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ ها رو خرد کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم و با گوشت و فلفل دلمه خرد شده مخلوط وتفت داده و به آن نمک و زردچوبه و رب اضافه کردم .
قارچ قابل حذفه اگر استفاده می کنین حتما آبش کشیده بشه که اگه آبکی بمونه مواد گوشتی کلوچه گوشتی خمیر میشه .
تخم مرغ را با همزن زدم . بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم. ماست را به تخم مرغ اضافه و با همزن زدم . بعد روغن را اضافه و کمی هم زده و در آخر آرد الک شده را اضافه کردم . مقداری نمک و زعفران هم اضافه کردم. خمیرش شله مثل مایه کیکه .
دستگاه ساندویچ ساز را به برق زدم. نیازی به چرب کردن نیست . اگر دستگاهتون می چسبه حتما چرب کنین یا با کره یا حتی با روغن جدا کننده دستگاه من یه مقدار تفلونش رفته و من چرب کردم .
دوستانی هم که دستگاهشون قابلیت جدا شدن نداره و نمی تونن بشورن می تونن از کاغذ روغنی استفاده کنن .
کف آن کمی کنجد ریختم و روی آن یک قاشق از مایه خمیری در هر خانه اش ریختم و روی آن یک قاشق مواد گوشتی و کمی پنیر پیتزا و روی آن یک قاشق از خمیر ریختم و بعد درب دستگاه رو بستم . من زمان گرفتم حدودا هفت دقیقه زمان برای پخت لازم هست اما شما دوباره چک کنید اگر نپخته بود دوباره درب رو ببندید .
با این مقدار مواد حدودا ۱۸ عدد کلوچه گوشتی خواهید داشت
@shirini71
کیک گوشت که تو هر قالبی که کیک درست می کنید می تونید آماده کنید 👇