آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#میکادو
#میشکا
#حلوا_ویفری
آرد سفید ۲ لیوان
آرد نخودچی ۱ لیوان
پودر قند نصف لیوان
عسل ۴ ق غ (به نسبت مقداری که دوس دارین شیرین بشه و از پودر قند استفاده نکنین)
کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع کلا حدود ۳چهارم لیوان(به مراحل ریختن روغن توی فیلم توجه کنین)
پودر کاکائو ۲ ق غ
نان میکادو ۸ ورق (از ۶ ورق هم میشه استفاده کرد)،من دوس داشتم بلند باشه.
طرز تهیه :
آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم(هرچقد مواد کمتر باشه و سطح کار رو خوب بگیره خیلی قشنگتر میشه،در حدی که منافذ نون رو بگیره)،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۸ تا بشه(میتونین ۶ تا ورق استفاده کنین)،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#میکادو_شکلاتی
#میشکا
میکادو یکی از گزینه های خوشمزه و نسبتا راحت و بدون نیاز به فر
👈دو پیمانه(یا لیوان دسته دار فرانسوی)آرد سفید را الک کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا بوی آرد بلند بشه و کمی تعییر رنگ بده سپس از روی حرارت برداشته و الک میکنیم و دوباره روی حرارت قرار میدیم سپس دو سوم پیمانه روغن مایع اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم و یک پیمانه پودر قند الک شده و صد گرم کره و دو ق غ سر پر پودر کاکائو و نوک ق چ وانیل یا پودر هل اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه صاف و یکدستی بدست بیاد
در یک ظرف جداگانه یک پیمانه آرد نخودچی رو روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه تفت میدیم سپس کمتر از نصف پیمانه روغن مایع اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و پنجاه گرم کره و نصف پیمانه پودر قند و دو ق غ ارده اضافه می کنیم
یک ورق نان میکادو رو کف سینی قرار میدیم و به اندازه کافی از مواد شکلاتی روی نون میریزیم و با کاردک صاف میکنیم تا ضخامت مایه همه جای نون یکنواخت بشه (حدود دو میلی متر)سپس یک ورق دیگه نون میکادو روی مواد قرار میدیم و با کف دست کمی فشار میدیم تا لایه ها کاملا به هم بچسبند این کار رو تا شش لایه ادامه میدیم (من دو لایه کاکائویی ریختم و یک لایه نخودچی و دوباره دو لایه کاکائویی و لایه آخر نخودچی)روی لایه آخر یک ورق نون میکادو قرار میدیم و با کف دست فشرده میکنیم و در یخچال به مدت حداقل یکساعت قرار میدیم سپس حدود صد و پنجاه گرم شکلات رو رنده کرده و تمپر (به روش بن ماری)میکنیم و روی آخرین لایه میکادو میریزیم و با کاردک صاف میکنیم و دوباره در یخچال قرار میدیم و بعد از یکی دو ساعت بصورت منظم برش زده و در ظرف مناسب می چینیم.
پ.ن.ارده قابل حذفه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ویفر_خونگی
مواد لازم:
آرد سفید قنادی: ۱ لیوان سرپُر
/ کره: ۱۰۰ گرم
/ روغن مایع: حدودا نصف لیوان
/ پودر قند یا پودر شکر: ۲/۳ لیوان تا ۱ لیوان (میشه شکر رو با آسیاب پودر کرد؛ شیرینی رو هم تست کنید و بسته به ذائقه کم یا زیاد کنید)
/ اسانس دلخواه: چند قطره (لوازم قنادی ها دارن و لازم نیست زیاد بخرید)
/ پودر هل: نصف ق چ (اختیاری)
/ نان میکادو: ۵ ورق (لوازم قنادی ها دارن)
⚠️میزان مواد روغنی، پودر قند یا پودر شکر و اسانس، کاملا تقریبیه و خودتون باید چک کنید؛ منم مدام تست میکردم و اگه کم بود اضافه میکردم.
👇👇👇
طرز تهیه:
آرد رو الک کرده و حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید تا آرد بوی سوختگی نگیره و خامی آرد بره. پودر هل رو الک و اضافه کنید. کره و روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید و بعد پودر قند رو ریخته و خوب مخلوط کرده و از رو حرارت بردارید (مواد نباید خیلی شُل و یا خیلی سفت باشه؛ اگه زیاد سفت بود کمی روغن یا کره اضافه کنید)؛ درنهایت چند قطره اسانس به ترکیب اضافه کنید.
یه ورق نان میکادو گذاشته و از مواد (نه خیلی گرم و نه خیلی سرد؛ اگه خیلی گرم باشه نان میکادو نرم میشه و اگه سرد هم باشه لایه ها بهم نمی چسبن) مقداری روی نان میکادو ریخته و با پالت یا لیسک یا چاقو، یک دست و یکنواخت پخش کنید (حتما همه نقاط یکسان پخش بشه تا جای خالی نمونه). روش دوباره یه ورق قرار داده و کمی با دست فشار بدید و دوباره از مواد به همین نحو بریزید ( ۵ ورق یعنی ۴ لایه). در آخر روش یه وسیله که کمی نیمه سنگین باشه قرار بدید (من یه سینی گذاشتم و روی سینی چند تا کاسه قرار دادم) و حدود ۱ تا ۲ ساعت بذارید تو یخچال بمونه؛ بعد با چاقوی اره ای و تیز یا تیزبُر برش بدید.
🔸️ورق میکادو من سایزش ۳۰×۲۵ سانت بود.
🔸️سایز و مدل بُرِش بستگی به خودتون داره.
@shirini71
🔷#اسموتی_توت_فرنگی_موز 🍹🍓🍌🍹🍯
توت فرنگی یخ زده ......... دو پیمانه
موز. ............. یک عدد
شیر...... یک پیمانه
یخ............... یک پیمانه
عسل........... یک ق سوپ خوری( در صورت تمایل) 👌😍.
همهی مواد رو داخل مخلوط کن میکس کنید تا یکدست شه. و سرو کنید..
نوش جان🍓🍌🍶🍯
@shirini71