🍝اسپاگتي با ميتبال
☑️مواد لازم براي چهار نفر:اسپاگتي يك بسته پانصد گرمي(ماكاروني رشته اي نازك)، گوشت چرخكرده چهارصد گرم، پياز رنده شده يك عدد متوسط(آب اضافشو بگيريد) ،نمك و فلفل و زردچوبه، پياز خرد شده يك عدد متوسط،سير يك حبه،رب دو ق غ ،گوجه فرنگي خرد شده سه عدد متوسط
🍜طرز تهیه:اول سس #اسپاگتي رو درست كنيد.گوشت چرخکرده،پیاز رنده شده،نمک، فلفل و کمی زردچوبه رو مخلوط كنيد و هشت ميتبال(گوشت قلقلي) باهاش درست كنيد.ميتونيد سايز ميتبالها رو كوچكتر و تعدادش رو بيشتر كنيد.من هيچوقت آرد سوخاري به مخلوط گوشت نميزنم ولي شما ميتونيد دو ق آرد سوخاري بهش اضافه كنيد.ميتبالها رو نيم ساعت در يخچال بذاريد بعد دو تا سه ق غ روغن در تابه داغ كنيد و ميتبالها رو سرخ كنيد و از تابه بيرون بياريد.حالا در همون تابه يك پياز خرد شده و يك حبه سير رو تفت بديد تا طلايي بشه بعد نمك و فلفل و زردچوبه و رب رو تفت بديد در آخر گوجه رو بريزيد و يك و نيم ليوان آب اضافه كنيد.وقتي جوش اومد ميتبالها رو داخل سس بچينيد،شعله رو كم كنيد و بذاريد با درِ بسته حدود بيست دقيقه تا نيم ساعت بپزه و سس كمي غليظ بشه.اسپاگتي رو آبكش كنيد.ميتبالها رو از سس بيرون بياريد،اسپاگتي رو در تابه ي سس بريزيد و مخلوط كنيد و بعد از حدود سي ثانيه تا يك دقيقه در بشقابهاي سِرو بريزيد و ميتبالها رو روشون بچينيد.
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
دهم خرداد 1399
🔵ناشتا
2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۱۰ گرم کره +یک قاشق مربا + یک عدد نان تست+چای (۲۵۰کالری)
🔴میان وعده
1 عدد میوه+یک فنجان قهوه
🔵یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی(میتونید از شربت عسل و لیموترش برای چربیسوزی استفاده کنید) یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب
🌞ناهار
۲ تا لیوان آب دوغ خیار +۲کف دست نان (سنگک یا نان خشک) (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
یک لیوان شیر +یک قطعه شکلات
یا 2 عدد میوه یا 6 عدد مغز
🔵یک ساعت قبل از شام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۵ قاشق برنج +۴قاشق خورشت قیمه سیب زمینی(۳۰۰کالری)
@shirini71
#اسموتی_رژیم_ سیب، یک نوشیدنی خوشمزه و کم کالری است؛ که از سیب، ماست و شیر کم چرب تهیه میشود. برای تهیه این نوشیدنی سرد مطلب زیر را بخوانید.
🍎🍎مواد لازم
سیب سبز خرد شده 1 عدد
ماست کم چرب 1/2 لیوان
شیر کم چرب 3/4 لیوان
آب سیب یخ زده 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
یخ به میزان دلخواه
🍎طرز تهیه
1- تمام مواد را در یک میکسر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
2- هنگامی که مواد یک دست شدند، اسموتی شما آماده است.
3- اسموتی را در لیوان دلخواه ریخته و با سیب و دارچین تزئین و سرو کنید.
نوش جان!
@shirini71
🍹🍹این اسموتی دورنگ، با ظاهری رنگارنگ و خلاقانه، برای پذیرایی از مهمانها در روزهای گرم سال انتخاب مناسبی است و میتوانید به سادگی تهیه کنید.
🥝🍓مواد لازم
کیوی 2 عدد
توت فرنگی 1 لیوان
یخ خرد شده 2 لیوان
شکر یا عسل به میزان دلخواه
طرز تهیه🍓🍓
1- توت فرنگی را همراه با کمی شکر و یک لیوان یخ در مخلوطکن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس در لیوانهای دلخواه بریزید و در فریزر بگذارید.
2- کیوی، یخ و شکر را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
3- پس از 1 ساعت که اسموتی توت فرنگی کمی سفت شد؛ اسموتی کیوی را به آرامی روی آن بریزید. سپس اسموتی را با توت فرنگی و کیوی تزئین و سرو کنید.
@shirini71
#کتلت یا #همبرگر_عدس، یک خوراک خوشمزه و منحصر به فرد است؛ که برای گیاهخواران انتخابی خوب و عالی محسوب میشود. شما میتوانید روش تهیه این کتلت را در مطلب زیر بخوانید.
🌮🥘
🍘مواد لازم
عدس 2 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
آرد سوخاری 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
🌮🥙طرز تهیه
1- عدس را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید.
2- عدس خیس خورده را همراه سیب زمینی خرد شده داخل قابلمه بریزید و با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد. پس از این که عدس پخته شد در میکسر بریزید تا سیب زمینی و عدس خوب له شوند.
3- پیاز رنده شده، عدس و سیب زمینی میکس شده، تخم مرغ، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید تا مایه کتلت یکدست شود و در نهایت آرد سوخاری را اضافه کنید.
4- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس مقداری از مایه کتلت بردارید و به شکل گرد حالت دهید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.
نوش جان!
@shirini71
کیک ضد جاذبه , که برای هر سنی ,زن ,مرد,کودک خودتون ایده بدید و راحت درست کنید , کیک اسفنجی یا شیفون درست می کنید و خامه کشی یا فوندانت کاربش رو انجام می دید بعد مثل کلیپها 👇تزیین می کنید
دوستانی که کیکهای خونگی پخته باشن به راحتی از عهده این کیکها هم بر میان و برای مناسبتهای خونوادگی می تونن درست کنند
#کلمپه_کرمان
@shirini71😍
مواد لازم:
آرد: 900 تا 1000 گرم
روغن جامد یا کره: 350 گرم
تخممرغ: 2 عدد
شکر: 250 گرم
شیر و آب ولرم: یک فنجان
پودر هل یا عرق هل: مقدار لازم
خرما: نیم کیلو
گردوی خرد شده: یک لیوان
پودر زنجبیل، هل و جوز هندی: از هر کدام به میزان لازم
پودر پسته: برای تزئین به میزان لازم
🍪طرز تهیه:
ابتدا تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با هل یا وانیل و روغن مخلوط کنید. آرد را قبلا الک کرده و کمکم به مواد اضافه نمایید. سعی کنید آب و شیر را به میزان مساوی با مواد افزوده و خوب هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
هسته خرماها را درآورید و با جوز هندی رندهشده و پودر زنجبیل و گردوی خرد شده، مخلوط نموده و خمیریشکل شود و این خمیر، مواد میانی کلمپه است. از خمیر، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست آن را باز کنید و از مواد میانی، مقداری وسط خمیر باز شده بگذارید و دوباره آن را ببندید و با فاصله در سینی فر چیده و روی آن مهر بزنید و پودر پسته بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده و در ظرف دردار گذاشته و با چای یا شیر داغ از مهمانان خود پذیرایی نمایید.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیتزای_مرغ_تابه ای
🍕مواد لازم:
4 قاشق چای خوری روغن زیتون
یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
یک چهارم فنجان هویج خلال شده ( مانند چوب کبریت )
یک چهارم فنجان کرفس خرد شده
یک چهارم فنجان نخود فرنگی
یک و یک دوم قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
یک فنجان آب مرغ بدون نمک
280 گرم خمیر پیتزای سبوس دار تازه
140 گرم گوشت پخته بدون پوست و استخوان سینه مرغ، ریش ریش شده
85 گرم پنیر موزارلا خرد شده
یک قاشق چای خوری برگ آویشن
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک هشتم قاشق چای خوری نمک
پیتزا مرغ ماهی تابه ای
🍜دستور پخت:
1- یک ماهی تابه نسبتا گود را داخل فر قرار دهید و فر را تا 500 درجه فارنهایت ( 260 درجه سانتی گراد ) گرم کنید.
2- یک قاشق چای خوری روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز را اضافه کنید، 2 دقیقه تفت دهید. سپس هویج، کرفس و نخود فرنگی را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. میکسی که درست کردید را از روی ماهی تابه بردارید و کنار بگذارید.
3- آرد و یک قاشق چای خوری روغن را به ماهی تابه نچسب اضافه کنید. به مدت 30 ثانیه بپزید و دائم بهم بزنید. کم کم آب مرغ را اضافه کنید و به هم زدن نیز ادامه دهید. محتوای ماهی تابه را به جوش بیاورید. حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید آهسته بجوشد. گاهی آن را بهم بزنید و تا زمانی که میکستان حالتی ضخیم می گیرد ادامه دهید، حدود 3 دقیقه. از روی حرارت برش دارید.
4- خمیر پیتزا را روی سطحی قرار دهید که کمی آرد ریخته باشید سپس آن را به یک دایره با 30 سانت ضخامت تبدیل کنید. با دقت خمیر را به داخل ماهی تابه ای که از قبل در فر گرم کرده بودید انتقال دهید. خوب صافش کنید که انتهای ماهی تابه را بگیرد.حدود 5 دقیقه در ماهی تابه بپزیدش تا خمیر کمی قهوه ای رنگ شود. از فر بیرونش بیاورید، شعله را بالا ببرید روی خمیر پیتزا یک دوم از میکسی که با آب مرغ درست کردید بمالید. روی آن میکس سبزیجات، مرغ و پنیر را قرار دهید. اجازه دهید حدود 2 دقیقه در فر بپزند تا زمانی که پنیر روی پیتزا ذوب شود. باقی مانده آب مرغ را رویش بریزید سپس با آویشن، فلفل سیاه و نمک به آن چاشنی اضافه کنید.
@shirini71