eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
نصف یک غ خمیر مایه نصف لیوان روغن یک لیوان شیر یا ماست دمای محیط یک عدد تخم مرغ دو ق غ شکر سه قاشق غذا خوری شیر خشک یک ق م خوری بگین پودر سه لیوان ونیم ارد شیر خمیر مایه شکرشیر خشک تخم مرغ روغن باهمزن دستی مخلوط کرده در کاسه ای ارد وبگین پودر رو مخلوط کرده مایع مخلوط شده رو اضافه میکنیم مواد ورز داده اگه خمیر مون خیلی خشک بود کمی شیر رو اضافه میکنیم خمیر کاملا نچسپ باشه نیم ساعتی درجای گرم استراحت میدهیم بعد خمیر رو بقطر نیم سانت باز کرده کاترزده هر دونات جداگانه روی کاغذ روغنی گذاشته باز نیم ساعت دیگه استراحت میدهیم روی خمیر رو باپارچه میپوشونیم تا پف کنه در حمام روغن وحرارت متوسط سرخ میکنیم روی کاغذ روغن گیر میزاریم تا روغن اضافه اش بگیره بعد داخل شکر میزنیم با نی دونات رو سوراخ کرده با قیف نوتلا رو درون دونات هامون رو پر میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ چهارصدگرم سینه مرغ چرخ شده 1 لیوان سرخالی پنیر پیتزا رنده شده دو تا سه قاشق آرد سوخاری ادویه ها: فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز و ادویه کاری برای سوخاری کوفته: 1 لیوان سرخالی آرد ذرت 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان سرخالی آرد سوخاری طرز تهیه: آرد ذرت ، آرد سوخاری و تخم مرغ زده شده را در ظرف های جدا بریزید تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید ازموادبه اندازه گردو بردارید و گرد کنید سپس ابتدا داخل آرد ذرت سپس تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ شناورسرخ کنید. سس انار: چندتا انارترش وشیرین رو آب گرفتم«بادستگاه آب انارگیر» وبرای اینکه زودتر آماده بشه در تابه بزرگ ریختم مرتب هم زدم تا غلیظ شد کمی نمک وپاپریکا اضافه کردم،کمی که خنک شد دانه انار داخلش ریختم وباکوفته سروکردم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: یا کیک لقمه ای شربتی آرد سه لیوان ِآب یک سوم پیمانه ماست یک لیوان شکر یک لیوان (اگه شربت نزنید یک چهارم لیوان اضافه کنید) تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر یک ق چ جوش شیرین یک چهارم ق چ گلاب دو ق س شربت بار یک و نیم ق س روغن مایع دو سوم لیوان پودرهل یک ق چ وانیل یک ق چ طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا رنگش روشن و بعد سه دقیقه ماست و شربت اب و گلاب که باهم مخلوط کردید به مواد اضافه کنید اردی که از قبل با بکینگ پودر و جوش باهم الک کردید رو به مواد اضافه کنید اردکه قاطی شد همزن رو خاموش کنید و با لیسک ته ظرف رو زیروروکنید و روغن رو اضافه کنید و یک دور هم با همزن روغن رو مخلوط کنید دقت کنید که نباید زیاد هم بزنید مواد رو توقالبهای کیک یزدی که از قبل باروغن چرب کردید یا کاغذ انداختید بریزید و در فر ۲۰۰ درجه طبقه بالا بمدت سی دقیقه بپزید بعد فر از قالب خارج کنید وبرعکس تو دیس بچینید و شربت داغ روش بریزید.وباسلیقه خودتون بچینید. اصل این کیک بدون کاغذ و با اضافه کردن شربته اما من شربت نزدم و داخل کاغذ ریختم تقریبا شبیه کیک یزدی اما یکم متفاوته داخل کیک یزدی نمک میوه داریم و روی کیک ترک میخوره اما این کیک سطش صاف درمیاد . نکته :قالبهارو کاغذ نندازید باید چربشون کنید پودر هل روهم میتونید تو ارد بریزید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🧁 سلام دوستان عزیز،روز تابستونیتون بخیر برای کیک بستنی به یه کیک احتیاج دارین از هرکیکی که پختش براتون راحتتره میتونید استفاده کنید من طبق معمول از کیک شیفون استفاده کردم که دستورش رو توی‌ کامنتا‌میذارم،کیک رو برش میزنیم طوری که نصف بیشتر کیک بشه طبقه پایین کیک و طبقه ی بالاش فقط یه لایه نازک باشه،وسط طبقه پایین کیک رو با کمک چاقو و قاشق خالی میکنیم و به دیواره ها ی کیک خامه فرم گرفته میمالیم تا هیچ جایی خالی نمونه وگرنه بستنی کیکو خیس میکنه،بعد از اینکه به حفره کیک خامه مالیدیم بوسیله اسکوپ توی حفره ی کیکو با بستنی پر میکنیم ،من از بستنی نسکافه ای و بستنی هویج استفاده کردم،وقتی حفره کیک پر شد با کارد روشو صاف میکنیم و قسمتی از طبقه دوم کیک رو که قراره روی بستنی بذاریم خامه فرم گرفته میزنیم و روی کیک میذاریم بعد دورتا دور کیکو خامه کشی میکنیم،من برای تزئینش از نون بستنی و خامه فرم گرفته و بستنی استفاده کردم،نون بستنی رو با چاقو کوتاه کردم و از وسط به دو قسمت تقسیم کردم و به دیواره های کیکم چسبوندم و با ماسوره ساده بوسیله خامه فرم گرفته داخلش رو طرح بستنی زدم و درآخر سه اسکوپ بستنی روی کیک گذاشتم و روش کمی سس شکلات ریختم و یه نون بستنی هم روش گذاشتم. توصیه من به شما عزیزان اینه که اگه این کیکو برای مهموناتون درست کردیم برای تزئینش از بستنی استفاده نکنید تا بستنی روی کیک آب نشه. از هر طعم بستنی که خودتون دوست دارین میتونید استفاده کنید. این کیک رو حتما باید تو فریزر نگهداری کنید تا بستنی داخلش آب نشه نگران نباشین سفت نمیشه چون دورتا دور کیک خامه هست. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا