#تهدیگ_برگ_انگور
📚آموزشگاه آشپزی رایگان👨🍳🥣👩🍳👇
کانال مرضیه بانو
@shirini71
#تهدیگ_برگ_ کاهو
📚آموزشگاه آشپزی رایگان👨🍳🥣👩🍳👇
کانال مرضیه بانو
@shirini71
#تهدیگ_دورنگ
پ.ن.برنج دورنگ 😊😊
که با فویل این کارو انجام دادم،،،به این صورت که فویل رو به صورت به علاوه در آوردم و کف قابلمه رو کمی روغن و زرد چوبه ریختم و فویل رو که تقریبا تا 10 سانت ارتفاع داشت کف قابلمه قرار دادم و با قاشق اروم هر قسمت رو کم کم با برنج پر کردم و با پشت قاشق خوب فشار دادم که برنجم بعد پخت وا نره و بعد خیلی اروم فویل رو به سمت بالا درش میاریم و بازم یکم با قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم و اجازه میدیم تا بپزه،،به همین راحتی😊......موفق باشید.😊
@shirini71
#بلغورپلو_بارشته
بلغور درشت ۳ لیوان
رشته یک لیوان
گوشت 300 گرم(یا مرغ,یا سویا)
پیاز ۲عدد
کره ۲ قاشق غذا خوری
گوجه رنده شده یک لیوان
رب یک قاشق غذا خوری
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
اب،گوشت
روغن مایع
پیازهار ا خرد میکنیم در قابلمه روغن مایع میریزم کمی تفت میدیم سرخ بشه و بعد گوشت پخته شده را میریزم تفت میدیم و بعد رشته ها و کره را میریزیم تفت میدیم و بعد گوجه و رب را میریزیم تفت میدیم بلغور را ریخته هم میزنیم آب،گوشت و آبجوش را میریزیم نمک و زرد چوبه ریخته درش را گذاشته و میگذاریم بپزد
@shirini71
#کیک_خیس_کاراملی
شكر يك پيمانه سرخالي
شير يك پيمانه
روغن مايع يك پيمانه سر خالي
پودر كرم كارامل يك عدد
تخم مرغ سه عدد
وانيل نصف ق چ
آرد يك و نيم پيمانه
بكينگ پودر يك ق غ
👈ابتدا شكر،شير و روغن مايع رو باهمزن خوب ميزنيم(يك دقيقه)سپس پودر كارامل رو اضافه كرده و يك دقيقه ي ديگه ميزنيم،حالا از اين مواد يك پيمانه برداشته و كنار ميگذاريم براي روي كيك(ميشه سس كارامل)
بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه ميكنيم و پس از ريختن هر تخم مرغ خوب هم ميزنيم،در آخر وانيل رو با اخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،حالا ارد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرديم اضافه و با ليسك هم ميزنيم و مايه كيك رو داخل قالب چرب شده ميريزيم ميره تو فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه بعد از پخت اجازه ميديم کمی.گرم رو به خنك شه سپس از قالب خارج كرده و برش ميزنيم ويك پيمانه سس كارامل رو كه كنار گذاشته بوديم كم كم روي كيك ميريزيم تا به خوردش بره كيكمون امادس يه كم بمونه خوشمزه ترهم ميشه