#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🌝 سوم تیر ماه 1399 🌝
🍋ناشتا : 1 عدد کیوی
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#نان_شیر_شکلاتی
مواد لازم؛
۲لیوان شیر ولرم
۵ق غذاخوری شکر
۱پاکت خمیر مایه خشک ۱۰گرم
۲عدد تخم مرغ
۱۰۰گرم کره گیاهی به دمای محیط رسیده
حدود ۱کیلو ارد
۱ق چایخوری نمک
۱کاسه شکلاتی چیپسی
برای رومال:۱-۲ق غذاخوری کره گیاهی
ابتدا شیر،شکر وخمیر مایه را در ظرفی مخلوط کنید و ۲_۳دقیقه اجازه دهید تا کف کند.
تخم مرغ و کره را هم اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید.ارد و نمک را ارام ارام تا زمانی که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد اضافه کنید و روی خمیر را بپوشانید و ۱۵دقیقه استراحت دهید.از خمیر چونه هایی جدا کنید و کمی سطح را ارد پاشی کردهوخمیر را با وردنه باز کنید.مانند عکس نان ها را شکل دهید و مابینش شکلات چیپسی بریزید و رول کنید ،در سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید قرار دهید.روی نان ها را با دستمال تمیز بپوشانید ونیم ساعت به این صورت استراحت دهید.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه تا زمانی که رنگ بگیرد بپزید.بلافاصله پس از خارج کردن از فر کره را رومال کنید.
😍 @shirini71
#بیسکوئیت_بادام_زمینی
@shirini71
🍪🍭فقط با سه مواد ميتونيد اين بسكوييت خوشمزه و عالي رو درست كنيد😍و صد البته براي كساني كه عاااشق طعم و مزه بادام رميني و كره بادام زميني هستن🍪 يك قوطي كره بادام زميني 340 گرمي من از نوع كرانچيش استفاده كردم يعني تكه هاي بادام زميني مخلوطه با كره بادام زميني😍🍪 نصف بيمانه شكر دونه ريز با هم خوووب مخلوط كرده بعد يك عدد تخم مرغ بهش اضاف ميكنيم حالا با همزن برقي دوست دارين مخلوط كنين كه بهتر اكه نيست هم همزن دستي يا قاشق خوب كه مخلوط شد كاغذ روغني رو ميندازيم تو سيني فر بعد بسكوييتها به اندازه و شكل دلخواه ميچينيم تو سيني فر با فاصله 🍪ميذازيم تو فر با درجه حرارت صدو هفتاد طبقه وسط تا پايين بسكوييتها طلايي بشه حرارت رو خاموش كرده همينطور كه تو فر هست ميذازيم كاملا خنك بشه بعد هم نوش جان
#موکا_فراپه
☕️مواد لازم:
یک فنجان قهوه دم کرده غلیظ
دو قاشق غذا خوری شکر
یک قاشق غذا خوری شیر کم چرب 2 درصد
یک و یک چهارم فنجان شیر کم چرب 2 درصد
دو قاشق غذا خوری سیروپ شکلات
سه قاشق غذا خوری خامه کم چرب منجمد
✍قهوه، شکر و یک قاشق غذا خوری شیر را در یک لیوان با یکدیگر ترکیب کنید. ترکیب بدست آمده را در قالب های مکعبی یخچال بریزید و اجازه دهید حداقل 2 ساعت قبل از آماده کردن موکا فراپه منجمد شوند.
مکعب های یخی قهوه را به همراه یک و یک چهارم فنجان شیر و سیروپ شکلات در مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که همه مواد نرم شوند مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را بین سه فنجان تقسیم کنید و روی هر سه به صورت مساوی خامه قرار دهید. در پایان نیز با شکلات های رنده شده روی فنجان ها را تزئین کنید. موکا فراپه شما آماده سرو است.
🍺نکته سرآشپز: برای بدست آوردن قهوه غلیظ از سه قاشق غذا خوری قهوه خرد شده با یک فنجان آب استفاده کنید.
@shirini71
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
☺️ @shirini71
😍مواد لازم:
لپه نصف لیوان
پیاز دو عدد متوسط
گوشت گوسفند 300 گرم
رب گوجه چهار قاشق غذاخوری سر صاف
آب 5 لیوان
چوب دارچین دو تکه
لیمو عمانی 2 عدد
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی سرخ شده
☺️مراحل تهیه :
چون من از شب قبل تصمیم داشتم که قیمه بار بذارم برای فرداش، از همون موقع لپه ها رو خیس دادم، ولی کلا اگه دو سه ساعت هم لپه رو خیس بدید کافیه.
حتی اگه لپه ی مرغوبی تهیه کرده باشین و تازه باشه بدون خیس دادن هم راحت میپزه،گوشت هم که من از تکه های درشت استفاده کردم.
شما اگه میخواید مجلسی باشه یا برای نذری تهیه میکتید بهتره گوشت رو قورمه کنید در اصطلاح،ریز و مربع مربع برش بزنید.
😍برای شروع پیاز رو نگینی خرد میکنیم و در مقداری روغن تفت میدیم،کمی که نرم شد و حالت شیشه ای پیدا کرد گوشت رو با مقداری فلفل سیاه به پیاز ها اضافه میکنیم و باز تفت میدیم.
اگه از میزان پخت لپه تون مطمئن هستین میتونید با همون گوشت تفتش بدید،اگر نه، بهتره جداگونه با کمی پیاز تفت بدید و جدا بپزیدش
😊لپه ها رو هم تفت میدیم
5 لیوان آب رو اضافه میکنیم و چوب دارچین ها رو هم میندازیم توش و در ظرف رو میذاریم تا گوشت و لپه بپزه.
روی شعله ی متوسط و در قابلمه معمولی حدود 2 ساعت حداقل برای پخت زمان لازم هست.
🥓🍖🍯🥘🥗🍛🍚🍲🍱🍝🍜🎂🍯🥘
☺ @shirini71
#کیک_شیرعسلی_بدون_تخم_مرغ
😋مواد لازم
آرد ۳۱۰ گرم
بکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
جوش شیرین۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲قاشق چای خوری
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
روغن ۱/۲ پیمانه
کره ذوب شده ۱/۲پیمانه
گردو نگینی ریز ۵۰ گرم
آب پرتقال ۱ پیمانه
🤗طرز تهیه
فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید
کف قالب ۳۰×۲۰ کاغذ روغنی انداخته طوری که از دیوارها بلند تر باشد چرب کرده و کنار می گذاریم ۱ قاشق از آرد را با گردو مخلوط کنید و کنار بگذارید
😋مواد خشک که شامل آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و وانیل رو ویسک میکنید وسطش رو گود میکنید و روغن و کره ذوب شده را اضافه کنید و شیر عسلی و آب پرتقال و گردو را به ترتیب اضافه کنید و فقط در حدی که مواد مخلوط شوند هم بزنید نیازی به هم زدن زیاد نیست اگر آب پرتقال تازه در دست رس نبود از مخلوط ۱ لیوان آب گرم با ۲ قاشق غذا خوری سرکه سفید استفاده کنید
🤓مواد را داخل قالب ریخته و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید بعد از ۲۰ دقیقه که از پخت کیک گذشت با سیخ چوبی مرتب چک کنید اگر تمیز بود فرا را خاموش کنید که نسوزد و خشک نشود به دلیل اینکه دمای فرها متفاوت است بافت کیک اسفنجی و نرم است
🙂شیرینی این کیک متعادل است میتوانید از مغز بادام یا فندق هم استفاده کنید و یا گردو را هم حذف کنید