eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترشی آلبالو از اون دسته ترشی هایی هست که در کنار انواع پیش غذا و غذاها خورده میشه، هم طعم ملسی داره هم زینت بخش سفره هاست. درست کردنش هم فوق العاده راحت و آسونه. مقداری آلبالو رو شسته و میزاریم تا کاملا خشک بشه، بعد داخل شیشه ریخته و یک ق چ نمک و یک ق چ شکر روش ریخته و شیشه رو با سرکه سفید پر میکنیم و درش رو میبندیم و داخل یخچال قرار میدیم. بعد از یک هفته ترشی ما آماده و قابل خوردن در کنار انواع خوراک ها و خورشت هاست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فینگر فود رول سوسیس سوسیس خمیریوفکا ماست ابتدا سوسیس به اندازه سه سانت برش میدیم بعد خمیر هامونم به همون اندازه برش میدیم بعد روی خمیر ماست میزنیم وبعد یدونه سوسیس داخلش میزاریم ورول میکنیم وروش یه خلال میزنیم وشروع میکنیم رول میکنیم وبعد که همه سوسیس هارول شد داخل روغن فراون سرخ میکنیم وباسس گوجه سرو میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اول مواد الویه رو آماده کنید من سیب زمینیها رو پختم و پوره کردم(میتونید سیب زمینی رو رنده کنید)و با خیار شور نگینی،هویج آبپز نگینی شده،مرغ پخته ریش ریش شده،نخود فرنگی و مایونز،نمک و فلفل و کمی آبلیمو یا سرکه مزه دار کردم و چند ساعت در یخچال استراحت دادم تا سالاد الویه خوب مزه دار بشه. بهتره در زمان پخت مرغ دو قاشق از آب مرغ رو کنار بذارید و به الویه اضافه کنید،باعث خوش طعم شدن الویه میشه(توصیه میکنم برای پخت مرغ حتما از یک حبه سیر استفاده کنید طعم الویه رو بینظیر میکنه) اصل سالاد الویه، روسیه که در اون سیب زمینی رو به شکل نگینی خرد میکنن ولی ورژن ایرانی الویه به صورت رنده یا پوره شده هست که من پوره رو ترجیح میدم(البته نه کامل پوره چون هر چی سیب زمینی پوره بشه جذب مایونز در سالاد الویه بیشتر و باعث شل شدن سالاد میشه که من نمیپسندم) خیار شور الویه رو بعضی رنده و بعضی نگینی میکنن که من طرفدار خیار شور نگینی هستم به نظرم سالادالویه رو خوشمزه تر میکنه. هویج رو هم میتونید بعد از آبپز کردن رنده یا نگینی کنید که من همیشه نگینی میکنم. میتونید به الویه تخم مرغ آبپز رنده شده اضافه کنید که من معمولا چون دوست ندارم استفاده نمیکنم. بعد از آماده شدن الویه دور قهوه ای نانهای تست رو با کارد ببرید و کنار هم در سینی بچینید. یک سس غلیظ از مخلوطی به نسبت یک قاشق غذاخوری مایونز و 3 قاشق غذاخوری ماست همزده پر چرب تهیه و یک لایه از این سس روی نانهای تست بمالید. در مرحله بعد سالاد الویه را روی نانهای تست پخش و صاف و یکدست کنید. حالا برای چیدن ردیف دوم نانهای تست اول زیر اونها رو از مخلوط سس ماست و مایونز بمالید و بعد نانها رو روی الویه بچینید. بعد از مخلوط ماست و مایونز رو نانهای تست ریخته و کمی صاف کنید و بدون پوشش نیم ساعت سینی رو در یخچال بذارید تا سس به خورد نانها بره و بعد از گذشت نیم ساعت روی کیک الویه رو بپوشانید و یک شب در یخچال بذارید تا خوب منسجم بشه. روز بعد پوشش روی کیک رو بردارید و دوباره از مخلوط ماست و مایونز روی کیک الویه بمالید و صاف کنید(من از پالت خامه کشی واسه این کار استفاده کردم) بعد هم با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و تزئین @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍰هفتم تیر ماه ۱۳۹۹ 🍰 🍋ناشتا : 1 لیوان آب 🍋صبحانه : نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 4 عدد هویج 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی+10تا قاشق عدس پلو 🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 6 عدد مغز+2 عدد انجیر خشک 🍋شام : سوپ جو و قارچ یک کاسه + یک کف دست نان 🍋بعد از شام : 1 لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود و نیم ساعت صبح پیاده روی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون چمچمو جنوبی یه لیوان آب ولرم با یه قاشق غذاخوری خمیر مایه ویه قاشق شکر میذاریم به عمل بیاد . بعد درون یه کاسه یه دونه تخم مرغ ونصف لیوان شکر و سه قاشق شیر خشک نیدو کمی هل رو با همزن دستی خوب میزنیم بعد بهش خمیر مایه به عمل اومده ویک چهارم لیوان روغن مایع اضافه میکنیم . مواد رو خوب مخلوط میکنیم و آردسفید رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که دیگه خمیر به دست نچسبه . خمیر رو خوب ورز داده ودر کاسه چرب شده به مدت دو الی سه ساعت استراحت میدیم . بعد خمیر چانه میگیریم چونه ها رو به اندازه نیم سانت باز میکنیم ودر یه ظرف گود روغن میریزیم وخمیرها رو یکی یکی در روغن داغ میذاریم وبا قاشق روی خمیر سریع سریع روغن میریزیم تا نون پف وتوخالی بشه بعد از سرخ شدن درون ظرف دربسته قرار میدیم تا خشک نشه @shirini71