eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سه _رنگ مواد لازم: آرد _۴ تا 5پیمانه (البته آبخوری آردها فرق میکنه شاید بیشتر یا کمتر ببره) شکر _3 قاشق غذاخوری تخم مرغ _2عدد شیر : 1 ونیم پیمانه شیر خشک _2 قاشق غذاخوری خمیر مایه _ 1ونیم قاشق غذاخوری بهبود دهنده _1 قاشق چایخوری روغن مایع نصف نصف پیمانه کره آب شده _4 قاشق غذاخوری وانیل _کمی نمک 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو_ یک و نیم قاشق غذاخوری زعفران غلیظ_کمی طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را با نصف پیمانه شیر و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. 10 دقیقه بزارید تا به عمل بیاد. تخم مرغ،وانیل، بقیه شیر،روغن مایع و کره را در ظرفی ریخته و با چنگال یا همزن دستی به هم زده تا کاملا یکدست و مخلوط بشن سپس خمیرمایه عمل اومده رو به مواد ضافه کنید. در مرحله ی بعد آرد شیرخشک و بهبود دهند رو مخلوط کرده بعد الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و آن را ورز بدین تا خمیر چسبنده هس سه قسمت کنید به یکی پودر کاکائو بزنید و به اون یکی زعفران غلیظ بعد خوب خمیرها رو ورز بدین تا نرم و لطیف شود سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن و چند بار کوبیدن از بین ببرید. سپس روی خمیر هارو را پوشانده و در جای گرم به مدت 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا پف کنند. بعد از چند برابر شدن خمیر ها، پفشون رو بگیرید. بعد به هر شکلی که دوست دارید دربیارید. بعد سینی فررا چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید.بعد بچینید داخل سینی فر یه پارچه بکشید و یه ربع یا بیست دقیقه استراحت بدین. بعد با زرده و زعفران و شربت بار که مخلوط کردید رومال کنید. و بزارید داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و 30 دقیقه البته باز حرارت فرها فرق میکنه خودتون چک کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: شیر ۷۰۰ ml آرد ۳ ق غ سر پر تخم مرغ یک عدد شکر ۷ ق غ وانیل نوک قاشق کره ۱ ق غ پنیر لبنه ۲۰۰ gr طرز تهیه:همه‌مواد به جز پنیر لبنه هم بزنید و بپزید،از روی حرارت بردارید و پنیر لبنه اضافه کنید و با همزن بزنید. برای شیر قهوه: شیر یک کاسه پودر نسکافه ۱ ق م شکر ۱ ق م مواد بالارو مخلوط کنید و تا زمانیکه شکر حل شه هم بزنید. و بیسکوییت لیدی فینگر اول از همه کرم رو بپزید بعد قهوه آماده کنید. کف کاپهارو بیسکوییت لیدی فینگر که داخل قهوه زدید بزارید،روش کرم بریزید و داخل یخچال بزارید چند ساعت بمونه بهد روش پودر کاکائو الک کنید و به دلخواه تزیین کنید،نوش جان😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 مواد لازم: ۲ ق غ پر ماست ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۴ ق غ آرد نصف ق چ وانیل ۲ عدد زرده ی تخم مرغ ( میتونید یک پاکت خامه هم اضافه کنید خوشمزه تر میشه) برای وسط دسر 🤏🏻کیک و یا بیسکوییت لیدی فینگر برای خیس کردن کیک یا بیسکوییت لیدی فینگر 👈۱ ق غ قهوه فوری ، ۱ ق غ شکر ، ۲ لیوان آب ولرم به جز ماست همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید وقتی که شروع کرد به قل زدن از روی حرارت بردارید. برای اینکه از حرارت اولیه ی آن کاسته شود با همزن دستی هم بزنید وقتی از بخار آن کم شد ماست را اضافه کنید (از قسمت آبکی ماست اضافه نکنید) به هم زدن ادامه دهید تا روی آن نبندد.. در کاسه یا لیوان های دلخواه تان یک ملاقه از مواد بریزید سپس وسط آن از لیدی فینگر یا کیک که در مخلوط نسکافه،شکر و آب خیس کرده اید ، بگذارید روی آن دوباره از محلبی بریزید و بعد از اینکه سرد شد روی آن را پودر کاکائو بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود سپس سرو کنید. نوش جان 🌸 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باقالی قاتق رو هم میشه با باقالی تازه که الان فصلشه و به وفور تو گیلان هست می تونید تهیه کنید و فریز کنید برای فصلهایی که نیست 🔴برای فصلهایی که نیست از لوبیا کشاورزی که تمام عطاریها دارن می تونید استفاده کنید باقالی های تازه از پوست اول در میاد ,پوست دوم رو یکم نمک می پاشید راحت کنده میشه باقالی خشک رو 24 ساعت خیس می دید یکم نمک می پاشید پوستش در میاد می تونید آماده کنید فریز کنید یه غذای فوری و خوشمزه هست 👌
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اول از همه بگم که : لوبیای کشاورزی برای این خورشت مناسبه میتونید دو روز خیس کنید و بعد پوستشو در بیارید، آماده و پوست کنده ش رو هم اکثر مغازه ها می‌فروشن .الان فصل لوبیا کشاورزی تازه ست ،توی شمال فراوونه ابتدا چهار حبه سیر رو خلال کنید داخل مقداری روغن فقط تفت بدید . سیر و زیاد سرخ نکنید( چون به تلخی میزنه ) مقداری زرد چوبه بهش اضافه کنید، بعد سه قاشق شوید بهش اضافه کنید، میتونید اول لوبیا رو بریزید و تفت بدید اما من همیشه شوید و تفت میدم که خوب تفت بخوره و بعد سرخ شدن یه برق خاصی روی خورشت بده (اینطوری بعد از پخت روی خورشت شناور نمیمونه ) . بعد از اینکه سیر و شوید تفت خورد ۲۰۰ گرم لوبیا کشاورزی رو بریزید یکم تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه. بعد نوبت آبه ، تا جایی آب بریزید که روی لوبیاهارو بپوشونه، در قابلمه رو ببندید یک ربع که جوشید و کمی لوبیا ها نرم شد نمک و فلفل اضافه کنید و بعد یک عدد تخم مرغ درسته بشکنید داخلش و اصلا هم نزنید البته اگه دوست دارید بیشتر هم میتونید اضافه کنید. وقتی تخم مرغ پخت و کاملا بست خورشت شما آماده هست. . دوستان این خورشت لوبیاش نباید له بشه پس مواظب باشید وقتی نیم پز شد نمک و فلفل و بریزید و تخم مرغشو بزنید چون چند دقیقه هم با تخم مرغ میجوشه و کاملا پخته میشه پس مواظب باشید. ما با ماهی شور یا ماهی دودی و سیر ترشی میخوریم😋 شما چطور؟😍😋 @shirini71