آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بستنی_باپودر_ژله🍋🍊🥭🍑🍦🍧
کلا درست کردن بعضی غذاها و شیرینی ها برای خانم ها افتخاره. تصور کنید در یک روز گرم تابستانی مهمان ویژه ای دارید و شما با بستنی که خودتون درست کردین از اون پذیرایی می کنید. چقدر لذت بخشه!
به صورت کلی درست کردن بستنی فوت کوزه گری خاصی داره و بدون داشتن دستگاه بستنی ساز نتیجه کار اون جور که باید نمی شه. اما طرز تهیه بستنی با پودر ژله که در این آموزش یاد داده میشه نه نیاز به دستگاه داره، نه هم زدن می خواد و نه نیاز به مهارت شیرینی پزی و مواد اولیه خاص.
🔴مهم تر از همه اینه که اصلا نیازی به اضافه کردن ثعلب نیست
خامه ساده 500 گرم
شیر عسلی یک سوم قوطی
پودر ژله 6 تا 8 قاشق غذاخوری
در ابتدا خامه رو درون ظرف مناسبی ریخته و با همزن هم می زنیم. چون در این آموزش از شیر عسلی استفاده میش پس نیازی به اضافه کردن شکر نیست.
وقتی که در حد کافی خامه رو زدین، باید شیرعسلی رو کم کم به خامه اضاف کنید. میزانش بستگی به ذائقتون داره. اگر شیرین دوست دارین بیشتر و اگر کم شیرین دوست دارین کمتر شیر عسلی اضاف کنید.
دیگه نیازی به همزن ندارین. با استفاده از لیسک کمی مواد را هم بزنید.
حالا زمان اضاف کردن پودر ژله هست.
اینجا نکته هایی وجود داره:
اگر دوست دارید بستنیتون تک رنگ باشه پس از یک نوع ژله استفاده کنید.اگر دوست دارین بستنی رنگی رنگی باشه، باید مواد بستنی رو توی چند ظرف بریزین و توی هر ظرف یک قاشق پور ژله بریزین.می تونید پوره میوه هم به این بستنی اضاف کنید.
پودر ژله رو با مواد مخلوط می کنیم و مواد بستنی رو داخل ظرف مناسب ریخته با سلفون روی اون رو بپوشونید.
حالا ظرف را از یک شب تا صبح داخل فریزر بزارین.
نیازی به هم زدن نداره و خودش به خوبی بسته می شه.
بعد از آماده شدن اسکوب بزنید و داخل نان بستنی یا ظرف سرو قرار بدین.
پ ن:
برای خوشرنگ شدن دو قطره رنگ خوراکی اضافه شده ولی اصلا نیازی به این کار نیست
@shirini71
#ساندویچ_رست_بیف
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله ۲۵۰ گرم
قارچ۵-۶ عدد
خامه ۳۵ گرم
شیر نصف لیوان
آرد ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل ،آویشن و رزماری
روغن زیتون مقدار لازم
پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم
طرزتهیه:
گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا وگودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم)
@shirini71