eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦚 سی و یکم مرداد ماه ۱۳۹۹ 🦚 🍋ناشتا : 1 عدد کیوی 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: براي شربت ١/٥ ليوان شكر نصف ليوان أب يك چهارم ليوان گلاب رو ميجوشونيم تا غليظ بشه حدود يه ربع بعد بهش زعفرون ميزنيم و ميذاريم كنار مواد خاگينه: ٣تا تخم مرغ ٤ قاشق ارد سر پر ١ قاشق مربا خوري سر صاف بكينگ پودر ١ قاشق ماست خامه اي طرز تهیه: حدود دو دقيقه با همزن دستي يا يك دقيقه با همزن برقي مواد رو بزنيد و بذاريد ١٠ دقيق استراحت كنه بعد بريزيد تو قالب و بذاريد تو فر ١٧٠ درجه وقتي طلائي شد بيارين بيرون و شربت سرد رو بريزيد روش يه ساعت بعد از قالب در بياريد دوباره روش شربت بزنيد 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥪🥪🥪 مواد لازم : نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 ق غ. نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی 😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍢🍢 یکی از پرطرفدارترین جوجه کباب های دنیا 😋👌 سس کچاپ: ۱/۳ فنجان شکر قهوه ای: ۱/۳ فنجان  سس سویا: ۱/۳ فنجان آب آناناس: ۱/۴ فنجان روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری سرکه : یک و ۱/۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده: ۴ حبه زنجبیل رنده شده: ١ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه روغن زیتون: برای هنگام کباب کردن سیخ چوبی: به میزان لازم سینه مرغ تکه شده: ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم کدوی سبز: ۲ عدد آناناس مربع شده: ٣ فنجان فلفل دلمه ای متوسط: یک و ۱/۲ پیاز بزرگ: ١ عدد ابتدا همه مواد شامل سس کچاپ ، شکر قهوه ای ، سس سویا ، نمک و فلفل، روغن زیتون ، سرکه ، آب آناناس ، سیر خرد شده و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط می کنیم و جوجه ها را در مخلوط می ریزیم و خوب بهم می زنیم و برای ٢-٣ ساعت در یخچال می گذاریم.سپس جوجه ها را همانطور که در عکس مشاهده می کنیم یکی در میان با آناناس و فلفل دلمه ای و پیاز ، کدو به سیخ می کشیم و روی کباب پز یا زغال کباب می کنیم در حین کباب شدن چندین بار روغن زیتون روی آنها می زنیم و گرم سرو می کنیم.نوش جان 😋😍 @shirini71