#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
💅🍥 هجدهم شهریور ماه ۱۳۹۹ 🍥💅
🍋ناشتا : 1 لیوان آب
🍋صبحانه : نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 4 عدد هویج
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی+10تا قاشق عدس پلو
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 6 عدد مغز+2 عدد انجیر خشک
🍋شام : سوپ جو و قارچ یک کاسه + یک کف دست نان
🍋بعد از شام : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود و نیم ساعت صبح پیاده روی
@shirini71
#کره_بادام_زمینی_خونگی
خیلی مقویه 💪 و همینطور بسی خوشمزه 😋🍯🥞
بریم ببینیم با چیا درست میشه 👩🍳🥣
مواد لازم 🥣
🔰 ٢٠٠ گرم بادام زمینی بدون نمک 🥜
🔰 ۴ قاشق غذا خوری شیره ( هر شیره ای دوست دارید، شیره انگور، خرما، توت...)🍇🍯
🔰 ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون 🍾
بادام زمینی هارو از پوسته میگیریم ، روی گاز تفت میدیم تا برشته بشن ، با حرارت متوسط تا زمانیکه روغن بادام زمینی بیرون بیاد
بعد انتقال میدیم به بلندر یا غذاساز ، تا جایی که خیلی ریز بشن پودر میکنیم
بعضی ها دوست دارن تو کره آشون 🥞 دانه های ریز بادام زمینی رو داشته باشن ، بهرحال میزان پودر کردن بادام🥜 یه چیز سلیقه ایه
بعد شیره و روغن زیتون رو اضافه کنید و تمام
برای برشته کردن میتونید از فر هم استفاده کنید 🥜
💯 بچشید اگر خشک بود کمی روغن اضافه کنید (در مورد روغن هر چقدر لازم ست اضافه کنید
و حتی میتوانید آن را حذف کنید، بادام زمینی خودش روغن دارد و میتوانید روغنی به آن اضافه نکنید) 💯 این کره رو میتونید حداقل یکماه در یخچال داشته باشید و استفاده کنید
@shirini71
#چای_سرفه_زنجبیلی_لیمویی_عسلی
من برای سرفه چای زنجبیل درست میکنم.
زنجبیل گرما بخشه. بعد از فنجان اول احساس راحتی میکنید.
مواد لازم(برای 1 فنجان چای)
☕️1 قاشق چای خوری سر صاف پودر زنجبیل
☕️1 قاشق غذاخوری آب لیمو
☕️1 قاشق مرباخوری عسل
☕️آب داغ
طرز تهیه:
زنجبیل ، آب لیمو و عسل را داخل فنجان بریزید و آب داغ را بریزید و هم بزنید. اگر دوست داشتید یک برش لیمو هم داخل چای بندازید. این چای را روزی 3 بار بخورید. نوش جان
╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮
@shirini71
#عدس_پلو_متفاوت
#غذای_بدون_گوشت
من امروز عدس پلو درست کردم. میدونم که توی همه خونه ها طرفدارای زیادی داره با پیاز داغ کرسپی فراوان. ولی من کمی متفاوت درست کردم. با کمی پیاز و سیر و سیب زمینی و گوجه فرنگی که با ادویه مزه دار کردم و لای پلو گذاشتم تا با بخار برنج بپزه. بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
مواد لازم برای چهار نفر
برنج ۳/۵ پیمانه
عدس ترجیها ایرانی باشه ۱/۵ پیمانه
۱عدد سیب زمینی
۱عدد پیاز
۲حبه سیر
۲عدد گوجه فرنگی متوسط
ادویه شامل فلفل، زرچوبه، نمک و گرد غوره
زعفران
بعد از آبکش کردن پلو و عدس، کمی روغن و آب و زعفران رو ته قابله ریخته و کمی از برنج وعدس رو داخل قابلمه میریزیم. بقیه مواد رو که خرد کرده ایم با ادویه و زعفران مخلوط کرده و روی برنج و عدس میریزیم و باقی برنج وعدس رو اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت روی شعله کم دم میکنیم.
امیدوارم که لذت ببرید👌👌
@shirini71
#کیک_۱۰دقیقهای 🍰🍫
مواد لازم:👇
کیک اسفنجی 1 عدد (اندازه دلخواه)
برای کرم:👇
4 لیوان شیر
2 ق غ آرد
3 ق غ نشاسته
3 ق غ کاکائو
1 تخم مرغ
کمی بیشتر از نصف لیوان شکر
طرز تهیه کرم:👇
همه مواد را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط شوند و غلیظ شوند.بعد از روی حرارت بردارید و نصف پاکت خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید.
برای گاناش:👇
نصف باقیمانده خامه را با یک فنجان شکلات مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.بعد که از روی حرارت برداشتید و از داغی افتاد،باهمزن بزنید تا فرم بگیرد.
کیک را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و لابلایش کرم رو بمالید.
درصورت تمایل میتونید از تکه های موز هم برای فیلینگ استفاده کنید.در آخر گاناش را رویش بریزید و به مدت دو یا سه ساعت در یخچال بذارید و با شکلات تخته ای تزیین کنید.
@shirini71