eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍠🍠 مواد لازم زنجبیل تازه 200 گرم شکر 200 گرم آب یک و نیم لیوان آبلیمو 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه مربای زنجبیل ۱.ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید ۲.زنجبیل را به صوت خلالی یا نگینی خرد کنید یا با با پوست کن ورقه ای کنید ۳. زنجبیل های خرد شده را در آبجوش بمدت ۱۵ دقیقه بجوشانید پس از اینمدت آنرا آبکش کنید در صافی بریزید و آبسرد روی آن بگیرید . ۴. زنحبیل ها را دوباره در آبجوش بجوشانید ۵. این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا تلخی زنجبیل ها از بین برود.( من سه بار جوشوندم شما هم بنا بذائقه تون و اینکه حتما تیست کنید تلخی نداشته باشه )(دوستان لطفا لطفا********** بنا بذائقه تون بسنجید و زنجبیل رو بجوشونید اگر تندیش رو دوست دارید کمتر و اگر نه بیشتر) ۶.بعد از اینکه احساس کردید تلخی زنجبیل از بین رفته آنرا را درون کاسه آبسرد قرار دهید بمدت ۵ تا ۶ ساعت در اینمدت چند بار آب آنرا عوض کنید ۷.شکر و آب را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا شکر و آب به مدت چند دقیقه بجوشند ۸.بعد از مدت زمان ذکر شده زنجبیل را به مخلوط شکر و آب بیفزایید و اجازه دهید تا شهد مربا قوام آید ۹. در اواخر پخت مربا آبلیمو را به آن اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و در مکانی مناسب قرار دهید تا مربا سرد شود سپس مربا را درون بطری شیشه ای مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید.  نکته 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 ۱.من آب مرحله اول جوشیدن زنجبیل در آبجوش رو دور نمی ریزم و در پخت غذا استفاده میکنم ۲.اگر شهد مرباتون زیاده میتونید در مرباهایی مثل مربای هویج از اون استفاده کنید ۳. طعم شیرین و تلخ و عطر و طعمی که زنجبیل به هر غذا و یا نوشیدنی می دهد واقعا بینظیره و کاملا بستگی بذائقه فرد داره . زنجبیل ادویه‌ای کاملا همه‌کاره است. می‌توان آن را به انواع دسر، وعده‌های غذایی اصلی، پیش غذا و نوشیدنی‌ها اضافه کرد. گاهی اوقات من برای آنکه طعم غذا متفاوت باشد زنجبیل را به مرغ، گوشت و ماهی نیز اضافه می‌کنم . firoozeh721 ╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشیدنی پاییزی برای تهیه ی اسموتی خرمالو یه عدد خرمالو یه لیوان شیر یک قاشق خامه یه قاشق غذاخوری عسل یه دونه‌گردو یا پسته یا هر دو و مقدار زنجبیل تازه ی رنده شده و چند تیکه یخ رو توی میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید.. ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
# اسموتی_خرمالو😋😋 توصیه میکنم حتما درست کنید و تو این روزهای پاییزی از دست ندینش 👌👌👌 من سه تا دونه خرمالو رسیده رو با یک لیوان آب پرتقال تازه ،دو سوم موز متوسط یخ زده ،یک سوم قاشق چایخوری وانیل ، چند تیکه یخ و ریختم تو بلندر خوب ک میکس شد ریختم تو لیوان و روش دارچین پاشیدم...ب همین راحتی و خوشمزگی😉 ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام دوستاي خوبم ،با ي دستور قيمه عالي اومدم حتما از اين به بعد باين روش درست كنيد اگه استاك گوشت داريد از ٧ ليوان استاك اضافه كنيد و گرنه يك عصاره گوشت و ٧ ليوان آب استفاده كنيد پياز باعث لعاب قيمه ميشه ميزانش و كم نكنيد خيليا ازم پرسيدين چرا ليمو عماني را جوشوندم علتش اينه كه تلخي ليمو را گرفته باشم براي چهار نفر لپه دوسوم پیمانه (100گرم) من يك پيمانه ريختم چون پر لپه دوست دارم لیموعمانی 5عدد (25گرم) پیاز متوسط (نگینی خردشده) 2عدد روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم مغز ران گوسفند یا گوساله (قیمه ای خردشده) 500 گرم زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق مرباخوري زعفران (ساییده و حل شده در آب) 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه قرص گوشت 1 عدد نمك به ميزان لازم فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم زنجبیل (پودرشده) نصف قاشق چای خوري چوب دارچين يك تكه پودر گل محمدي ١ ق م سیب زمینی متوسط (نازک خلالی شده) 2 عدد 🔴طرز تهیه 1.لپه را از 24 ساعت قبل در مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آب آن را عوض کنید)، سپس هنگام پخت، در آبکش بریزید؛ 2.با چنگال چندین سوراخ روی لیموعمانی ایجاد کرده، به همراه دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا 15دقیقه بجوشد. پس از آن از روی حرارت بردارید و بگذارید در همان آب بماند. سپس هنگام مصرف، از آب خارج کنید؛ 3.در تابه ای حاوی روغن داغ و روی حرارت متوسط پیاز را تفت داده تا نرم و شفاف شود؛ 4.گوشت را به پیاز افزوده و حرارت را زیاد کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود؛ 5.لپه را به گوشت اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، زردچوبه را بیفزایید و تفت دهید؛ 6.هفت پیمانه آب به مواد بالا افزوده، حرارت را زیاد کنید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و زعفران را افزوده و درِ ظرف را بگذارید؛  7.در نیم ساعت آخر پخت، لیموعمانی را به خورش بیفزایید و بگذارید خورش پخته شود؛  8. بلافاصله پس از اضافه کردن لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی را در تابه ای دیگر و حاوی روغن داغ به روی حرارت متوسط تفت دهید تا خوش رنگ شود. سپس به همراه فلفل، زنجبيل،چوب دارچين و كمي نمك به خورش اضافه کنید،بعد از نيم ساعت چوب دارچين را در بياريد و حرارت و خاموش كنيد و پودر گل محمدي را بريزيد. با توجه به این که قرص گوشت استفاده می شود، ابتدا خورش مزه شود در صورت کم نمک بودن، مقداری نمک به آن اضافه کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا