eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام دوستاي خوبم ،با ي دستور قيمه عالي اومدم حتما از اين به بعد باين روش درست كنيد اگه استاك گوشت داريد از ٧ ليوان استاك اضافه كنيد و گرنه يك عصاره گوشت و ٧ ليوان آب استفاده كنيد پياز باعث لعاب قيمه ميشه ميزانش و كم نكنيد خيليا ازم پرسيدين چرا ليمو عماني را جوشوندم علتش اينه كه تلخي ليمو را گرفته باشم براي چهار نفر لپه دوسوم پیمانه (100گرم) من يك پيمانه ريختم چون پر لپه دوست دارم لیموعمانی 5عدد (25گرم) پیاز متوسط (نگینی خردشده) 2عدد روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم مغز ران گوسفند یا گوساله (قیمه ای خردشده) 500 گرم زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق مرباخوري زعفران (ساییده و حل شده در آب) 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه قرص گوشت 1 عدد نمك به ميزان لازم فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم زنجبیل (پودرشده) نصف قاشق چای خوري چوب دارچين يك تكه پودر گل محمدي ١ ق م سیب زمینی متوسط (نازک خلالی شده) 2 عدد 🔴طرز تهیه 1.لپه را از 24 ساعت قبل در مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آب آن را عوض کنید)، سپس هنگام پخت، در آبکش بریزید؛ 2.با چنگال چندین سوراخ روی لیموعمانی ایجاد کرده، به همراه دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا 15دقیقه بجوشد. پس از آن از روی حرارت بردارید و بگذارید در همان آب بماند. سپس هنگام مصرف، از آب خارج کنید؛ 3.در تابه ای حاوی روغن داغ و روی حرارت متوسط پیاز را تفت داده تا نرم و شفاف شود؛ 4.گوشت را به پیاز افزوده و حرارت را زیاد کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود؛ 5.لپه را به گوشت اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، زردچوبه را بیفزایید و تفت دهید؛ 6.هفت پیمانه آب به مواد بالا افزوده، حرارت را زیاد کنید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و زعفران را افزوده و درِ ظرف را بگذارید؛  7.در نیم ساعت آخر پخت، لیموعمانی را به خورش بیفزایید و بگذارید خورش پخته شود؛  8. بلافاصله پس از اضافه کردن لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی را در تابه ای دیگر و حاوی روغن داغ به روی حرارت متوسط تفت دهید تا خوش رنگ شود. سپس به همراه فلفل، زنجبيل،چوب دارچين و كمي نمك به خورش اضافه کنید،بعد از نيم ساعت چوب دارچين را در بياريد و حرارت و خاموش كنيد و پودر گل محمدي را بريزيد. با توجه به این که قرص گوشت استفاده می شود، ابتدا خورش مزه شود در صورت کم نمک بودن، مقداری نمک به آن اضافه کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیس پک🍨 یکی از دسر هایی است که از کوچک و بزرگ، پیر و جوان همه آن را دوست دارند. به همین دلیل آیس پک فروشی ها همیشه سرشان حسابی شلوغ است. در این مطلب طرز تهیه آیس پک پرطرفدار را به شما آموزش داده ایم. 📝مواد اولیه: 👇👇👇👇👇👇👇 بستنی (مزه ی دلخواهتان) 200 گرم شیر (تا جایی که بستنی یه کم نرم شود نه خیلی) 1 قاشق سوپ خوری شکلات اب شده (برای دور ظرف) دلخواه ژله آماده شده (می توامید ان را در کنار ice pack سرو کنید) اختیاری ظرف مخصوص (در صورت نبود میتوان از لیوان یا چیزی شبیه آن استفاده کرد) 1 عدد نی مخصوص ice pack (اگر نی نبود میتوان از قاشق استقاده کرد) 1 عدد خامه دو قاشق غذا خوری میوه (میتوان از تکه های ریز میوه مانند موز استفاده کرد) اختیاری 🍴طرز تهیه: ابتدا به روش بن ماری شکلات های مورد نظرتان را آب می کنید و به دور تا دور کاسه می چسبانید بستنی را یک تادو دقیقه می گذارید آب شود و شیر و خامه را با آن مخلوط می کنید و اگر میخواهید به آن میوه بزنید از قبل میوه ها را با همان یک قاشق سوپ خوری شیر و خامه مخلوط کنید و بعد بستنی را اضافه کنید و همه را در ظرف دور تادور شکلاتی بریزید و در آن نی را بزنید. ✅نکات: 1- در صورت تمایل به بستنی یا روی آن عسل بزنید. 2- می توانید این محصول را با هر طعمی که دوست دارید درست کنید 3- میتوان دیزاین های متفاوت وحتی با شکلات سفید درست کرد. 4-معمولا طعم های توت فرنگی شکلات،طالبی توت فرنگی خوشمزه ترند. 5-می توان از شکلات های سسی با انواع طعم ها استفاده کرد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍫🍰🍫🍰🍫 _رژيمى😍 این کیک شکلاتی از راحت ترین و کم کالری ترین کیک های شکلاتیه که طعم عالی و بافتی نرم و پوک داره. مواد لازم: آب جوش............... 1 پیمانه پودر کاکائو.............. 50 گرم شکلات سیاه ..........60 گرم تخم مرغ.................. 4 عدد روغن .....................2/1 پیمانه آرد .........................250 گرم شکر....................... 250 گرم بکینگ پودر .............5/1 قاشق چای خوری وانیل و نمک.............از هر کدام ۸/۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: فر را در حرارت ۱۸۰-۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.همیشه برای کیک ها و شیرینی هافر باید یک ربع قبل از گذاشتن کیک در فر روشن و کاملا گرم شده باشد. در کاسه ای آب جوش و پودر کاکائو و شکلات را مخلوط کنید تا شکلات آب شود و مایه یکدستی حاصل .من همیشه از شکلات دارک تلخ و پودر کاکائو تیره ی فرانسوی استفاده می کنم. سپس شکر را اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم که در مایه حل شده و اثری از دانه های شکر باقی نماند.بعد که مایه از داغی افتاد، وانيل و زرده ها را اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط می کنیم. آرد و نمک و بکینگ پودر رو الک کرده و در چند مرحله به مایع شکلاتی اضافه میکنیم و با قاشق ، ليسک يا مفتول يکدست کنيد.برای اینکه پف کیک نخوابد از این مرحله به بعد فقط بصورت دورانی مایه را هم بزنید یا اصطلاحا فولد کنید. سفيده را هم حدودا ۱۰ دقیقه با همزن برقی بزنيد تا سفت شود و در 2 مرحله به مایع اضافه کنيد و فقط فولد کنید تا پف سفیده ها نخوابد که در واقع سبب پف نکردن کیک خواهد شد. قالب ۲۵ سانت را چرب کرده و مایه کیک را در آن بریزید و در طبقه وسط-مثل تمام کیک ها- قرار دهید.زمانی که تستر از کیک تمیز بیرون بیاید کیک آماده است.در نیم ساعت اول به هیچ عنوان و برای هر کیکیدر فر رو باز نکنید که موجب خوابیدن پف کیک خواهد شد.بعد از نیم ساعت کیک را چک کنید و خلال دندون یا سیخ کباب چوبی درونش فرو کنید.اگر تمیز بیرون آمد و مایه کیک به آن چسبیده نبود،کیک آماده است.تقریبا ۴۵ دقیقه پخت این کیک زمان میخواهد.بعدآن را هرجوری خواستین تزیین کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم تزئین ساده خونگی با تم رنگین کمان که میتونید روی کیک ساده بدون فیلینگ و خامه کشی انجام بدید @shirini71