eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد - ۲پیمانه 🍚 روغن مایع - ۳/۴ پیمانه 🥃 شکر - ۳/۴ پیمانه 🍚 میوه به دلخواه (من نارنگی و انار و پوست لیمو استفاده کردم) تخم مرغ - ۳عدد 🥚 شیر - ۱/۲ پیمانه 🥛 بیکینگ پودر - ۱ ق.چ 🥄 ماست - ۳ ق.غ 🍶 پوست لیمو رنده شده - ۱ ق.غ 🥄 وانیل - ۱/۲ ق.چ 🍥 موادمون رو از نیم ساعت قبل از یخچال خارج میکنیم تا به دمای محیط برسن. آرد و بیکینگ پودرو ۳ بار الک میکنیم و کنار میزاریم. فرو هم رو دمای ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم شه. کف قالبمون کاغذ روغنی میکشیم و کف و دیواره هاشو خوب کره یا روغن جامد میمالیم، نارنگی رو برشهای نازک (٣،٤ ميل) زده بهمراه دونه های انار میچینیم تو قالب بعد قالب رو میزاریم داخل فریزر و میریم سراغ آماده سازی مواد(من برای زیبایی کیک نارنگی هارو با پوست برش زدم که بهتون پیشنهاد میکنم پوستش رو بگیرید) حالا تخم‌مرغ، شکر و وانیل رو ۴،۵ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ شه، بعد شیر، ماست و روغنو اضافه میکنیم و هربار به مدت ۳۰ ثانیه میزنیم تا موادمون یکدست شه، رنده پوست لیمو رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم در آخر آردوبکینگ پودر رو اضافه میکنیم وبا همزن دستی در یک جهت هم میزنیم تا به خورد مواد بره قالبمون رو از فریزر خارج میکنیم و موادمون رو داخلش میریزیم، دو سه بار قالبو رو میز میکوبیم تا هوای اضافیش خارج شه و تو فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم😊 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک استکان جو بلغور یک استکان عدس یک کیلو اسفناج با ساقه یک عدد پیاز سه عدد لبو نصف لیوان آرد ابتدا پیاز رو سرخ کرده نعنا زردچوبه اضافه کرده بعد از اون همه مواد رو اضافه کرده با مقداری نمک وقتی بعداز یک ساعت که پخت آرد رو هم زده با آب سرد به آش اضافه کرده بعد از دو سه غل زدن مقداری سرکه اضافه کرده خاموش میکنیم نوش جان این آش رو هم با سرکه و یا آبغوره میشه خورد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍨🍊🍊 مواد لازم برا محلبی(قسمت سفیدرنگ): ۲ لیوان شیر،نصف لیوان شکر،۱ق غ نشاشسته ذرت،۱ ق غ آرد،نوک ق چ وانیل،۱ ق گلاب(چونکه خودم عاشق گلابم😄) همه مواد و باهم مخلوط کنید و رو حرارت ملایم انقد هم بزنید که غلظتش ب حالت فرنی دربیاد. من نصف ظرف و از این مواد پرکردم گذاشتم یخچال خودشو بگیره . مواد لازم قسمت نارنجی: ۲ لیوان اب نارنگی،۱لیوان شکر،۲ق غ پودر نشاسته همه مواد مخلوط کنید بزارید رو حرارت اینقد هم بزنید تا غلیظ بشه بعد روی ظرفارو باهاش پرکنید و بزارید یخچال تا خنک بشه . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یا مواد لازم: ژله آلوئه ورا : 1 بسته، عسل:1 ق غ، آب جوش: 1 سوم لیوان، بیسکوییت ساقه طلایی: یک تا دو بسته،شکلات تخته ای:150 گرم طرز تهیه: ابتدا ژله آلوورا رو با آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت کتری میزاریم، تا ذرات ژله کاملا حل بشه. بعد عسل رو اضافه کرده،هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.سپس با دور تند همزن حدود 4 دقیقه خوب میزنیم تا ژله کاملا سفید رنگ و حجمش چندبرابر بشه(هر زمان حس کردید داره سفت میشه دیگه هم نزنید چون چسبناک میشه).سپس با قاشق(داخل قیف هم میتونید بریزید)کمی از مارشمالو وسط بیسکوییت گذاشته و بیسکوییت بعدی رو روش قرارداده و کمی فشار میدیم(در این مرحله سرعت عمل به خرج بدید که مارشمالو سریع سفت میشه.) بیسکوییت ها رو داخل یخچال قرار میدیم،دراین فاصله شکلات تخته ای رو خورد کرده و روی حرار کتری قرارمیدیم تا کاملا روان بشه.سپس بیسکویت ها رو داخل شکلات غلطونده و روی توری یا کیسه فریزر یا کاغذ روغنی قرار میدیم. و به دلخواه تزیین میکنیم. @shirini71