آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_میوه_ای
#کیک_پرتقالی
آرد - ۲پیمانه 🍚
روغن مایع - ۳/۴ پیمانه 🥃
شکر - ۳/۴ پیمانه 🍚
میوه به دلخواه (من نارنگی و انار و پوست لیمو استفاده کردم)
تخم مرغ - ۳عدد 🥚
شیر - ۱/۲ پیمانه 🥛
بیکینگ پودر - ۱ ق.چ 🥄
ماست - ۳ ق.غ 🍶
پوست لیمو رنده شده - ۱ ق.غ 🥄
وانیل - ۱/۲ ق.چ 🍥
موادمون رو از نیم ساعت قبل از یخچال خارج میکنیم تا به دمای محیط برسن. آرد و بیکینگ پودرو ۳ بار الک میکنیم و کنار میزاریم. فرو هم رو دمای ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم شه.
کف قالبمون کاغذ روغنی میکشیم و کف و دیواره هاشو خوب کره یا روغن جامد میمالیم، نارنگی رو برشهای نازک (٣،٤ ميل) زده بهمراه دونه های انار میچینیم تو قالب بعد قالب رو میزاریم داخل فریزر و میریم سراغ آماده سازی مواد(من برای زیبایی کیک نارنگی هارو با پوست برش زدم که بهتون پیشنهاد میکنم پوستش رو بگیرید)
حالا تخممرغ، شکر و وانیل رو ۴،۵ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ شه، بعد شیر، ماست و روغنو اضافه میکنیم و هربار به مدت ۳۰ ثانیه میزنیم تا موادمون یکدست شه، رنده پوست لیمو رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم
در آخر آردوبکینگ پودر رو اضافه میکنیم وبا همزن دستی در یک جهت هم میزنیم تا به خورد مواد بره
قالبمون رو از فریزر خارج میکنیم و موادمون رو داخلش میریزیم، دو سه بار قالبو رو میز میکوبیم تا هوای اضافیش خارج شه و تو فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم😊
@shirini71
#آش_لبو
#تجربه
یک استکان جو بلغور
یک استکان عدس
یک کیلو اسفناج با ساقه
یک عدد پیاز
سه عدد لبو
نصف لیوان آرد
ابتدا پیاز رو سرخ کرده نعنا زردچوبه اضافه کرده بعد از اون همه مواد رو اضافه کرده با مقداری نمک وقتی بعداز یک ساعت که پخت آرد رو هم زده با آب سرد
به آش اضافه کرده بعد از دو سه غل زدن مقداری سرکه اضافه کرده خاموش میکنیم
نوش جان
این آش رو هم با سرکه و یا آبغوره میشه خورد
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_نارنگی🍨🍊🍊
#دسر_پرتقال
#محلبی_نارنگی
#محلبی_پرتقال
مواد لازم برا محلبی(قسمت سفیدرنگ):
۲ لیوان شیر،نصف لیوان شکر،۱ق غ نشاشسته ذرت،۱ ق غ آرد،نوک ق چ وانیل،۱ ق گلاب(چونکه خودم عاشق گلابم😄)
همه مواد و باهم مخلوط کنید و رو حرارت ملایم انقد هم بزنید که غلظتش ب حالت فرنی دربیاد.
من نصف ظرف و از این مواد پرکردم گذاشتم یخچال خودشو بگیره .
مواد لازم قسمت نارنجی:
۲ لیوان اب نارنگی،۱لیوان شکر،۲ق غ پودر نشاسته
همه مواد مخلوط کنید بزارید رو حرارت اینقد هم بزنید تا غلیظ بشه بعد روی ظرفارو باهاش پرکنید و بزارید یخچال تا خنک بشه .
@shirini71
#والس یا #شیرین_عسل
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا : 1 بسته، عسل:1 ق غ، آب جوش: 1 سوم لیوان، بیسکوییت ساقه طلایی: یک تا دو بسته،شکلات تخته ای:150 گرم
طرز تهیه:
ابتدا ژله آلوورا رو با آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت کتری میزاریم، تا ذرات ژله کاملا حل بشه. بعد عسل رو اضافه کرده،هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.سپس با دور تند همزن حدود 4 دقیقه خوب میزنیم تا ژله کاملا سفید رنگ و حجمش چندبرابر بشه(هر زمان حس کردید داره سفت میشه دیگه هم نزنید چون چسبناک میشه).سپس با قاشق(داخل قیف هم میتونید بریزید)کمی از مارشمالو وسط بیسکوییت گذاشته و بیسکوییت بعدی رو روش قرارداده و کمی فشار میدیم(در این مرحله سرعت عمل به خرج بدید که مارشمالو سریع سفت میشه.)
بیسکوییت ها رو داخل یخچال قرار میدیم،دراین فاصله شکلات تخته ای رو خورد کرده و روی حرار کتری قرارمیدیم تا کاملا روان بشه.سپس بیسکویت ها رو داخل شکلات غلطونده و روی توری یا کیسه فریزر یا کاغذ روغنی قرار میدیم. و به دلخواه تزیین میکنیم.
@shirini71