#_کوکو_سیب_زمینی_لقمه_ای
✍ابتدا نان باگت تازه رو داخل کیسه بزارید تا نرم بشن بعد با قیچی نان یا چاقو اره ای حلقه حلقه کنید به ضخامت دو سانت خوبه.بعد مخلوط سیب زمینی پخته کوبیده شده رو با کمی زردچوبه و کره و کمی جعفری تازه خرد شده ویا تره و یا پیازچه و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و کنار بزارید .داخل یک کاسه دوتا تخم مرغ بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید تخم مرغ کم اومد بازم بشکنید کمی زردچوبه و نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید حالا حلقه های نون باگت رو دونه دونه از کیسه در بیارید و با قاشق از مواد سیب زمینی داخلش بزارید و با دست فرم بدین داخل حلقه نون باگت حلقه ای آماده کنید همه رو داخل سینی بچینید و روشم پارچه بکشید که خشک نشه تا آخر کارتون بعد داخل مواد تخم مرغی بچرخونید و بزارید داخل تابه روغن گرم تا سرخ و برشته بشن .نیازی به دستمال روغن گیری نداره چون کاورش تخم مرغه جذر روغن نداره و با سس قرمز نوش جان کنید
@shirini71
#شامی_بابلی
❌❌اگر سبزی محلی نداشتید از بقیه سبزیها که نام برده شده استفاده کنید
مواد اولیه برای خمیر پایه شامی:
۱۰ دسته جعفری
۱۰ دسته تره
۵ دسته گشنیز
۳ دسته شنبلیله
۱ دسته برگسیر
۳ دسته نعناع
۲ دسته زلنگ( معادل فارسیش نمیدونم چیه)
۲ دسته اناریجه
۲ دسته سوسنبر یا به قول ما مازنیها سرسم😁
۱ دسته وارنگبو
۲ دسته پونه یا به قول ما اوجی
۱ کیلو پیاز
۱ کیلو گوشت گوساله بدون چربی
۱ قچ فلفل و زردچوبه
برای ۱۵ عدد شامی
۳ لیوان از خمیر بالا
۲ لیوان سیبزمینی آبپز رنده شده
۲ عدد تخممرغ
۱ قچ از نمک و فلفل و زردچوبه
___
🧆اول از همه بشین سبزیارو خوب پاک کن و بشور 😁
🧆گوشت رو خرد و با ۱ دونه پیاز و فلفل و زردچوبه جدا بذار تا نیمپز بشه.
🧆سبزی رو بذار با پیاز بپزه تا حساااابی آبش کشیده بشه. هیچ آبی نباید بمونه.تو ویدیو ببینین.
🧆وقتی گوشت نیمپز شد به سبزی اضافه کن و بذار باهم بپزن تا آب اضافش خشک بشه.
🧆سبزی و گوشت که سرد شد، چرخش کن تا خمیر بشه.
🧆حالا برای درست کردن شامی( من ۱۵ تا شامی سرخ کردم)، ۳ لیوان خمیر + ۲ لیوان سیبزمینی رنده شده+ تخممرغ و ادویه رو ترکیب و مشت گرفتم و به اندازه ۱ دونه نارنگی برداشتم و تو کف دست فرم دادم و تو روغنی که با شعله ملایم داغ شده بود سرخ کردم. ( اصلا شعله زیاد نباشه وگرنه میسوزه)
🧆بعد سرخ شدن بذارش رو دستمال تا روغن اضافش کشیده بشه.
🧆نووووش جونتون
#پ.ن: این میزان مواد ۱۱ لیوان خمیر بهتون میده که میتونین بدون سیبزمینی و تخممرغ، بسته بندی و فریز کنین.
هروقت که خواستین از فریزر خارج و بذارین یخش باز بشه و سیبزمینی و تنممرغ و ادویه بزنی
#موس_شکلات فوری 🥧😋
مواد لازم :
مارشمالو (تکه های کوچک) 150 گرم
کره نرم شده 50 گرم
شکلات تلخ خرد شده 250 گرم
آب داغ (تقریباً جوشیده) 1/4 پیمانه
خامه صبحانه 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
● مارشمالو ها، کره، شکلات تکه شده و آب داغ رو تو ظرفی مناسب (ماهیتابه نچسب) بریزید و روی حرارت ملایم آروم هم بزنید تا مواد آب بشن. ظرف رو از روی حرارت بردارید.
● تو یه ظرف دیگه خامه و وانیل رو با همزن خوب بزنید تا فرم بگیره. حالا خامه رو به ترکیب شکلاتی اضافه کرده و با لیسک یا قاشق به آرومی هم بزنید تا مواد یکدست و چسبناک بشه.
● موس آماده شده رو بین 4 تا 6 لیوان یا ظرف دلخواه تقسیم کرده و توی یخچال بذارید و موقع سرو با شکلات رنده شده، خامه زده شده یا تکه های میوه تزیین کنید.
نوش جان 😉
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_هلالی_بادامی
مواد لازم:
۲۵۰ گرم کره یا مارگارین در دمای اتاق
(می تونید از کره قنادی هم استفاده کنید)
۱ فنجان روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ لیوان بادام خام آسیاب شده
۳ الی ۵ لیوان آرد
اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر و اندازه فنجان ۱۲۵ میلی لیتر است.
طرز تهیه:
توی مرحله اول میاییم ۱ لیوان از آردمون رو جدا می کنیم و بقیه رو کنار میذاریم و ۱ لیوان آرد رو با ۱ لیوان بادام خام آسیاب شده توی تابه میریزیم و حدود ۵ الی ۶ دقیقه تا زمانی که کمی رنگشون تغییر بکنه تفت میدیم.
بعد از اینکه آرد و پودر بادام رو تفت دادیم توی یه سینی بزرگ میریزیم تا کامل خنک بشن.(کامل خنک شدنشون خیلی مهمه)
بعد از اینکه آرد و بادام تفت داده شده کامل خنک شدن، همه مواد شیرینی رو به غیر از آرد خام به اونها اضافه می کنیم و ورز میدیم تا کمی یکدست بشن.
بعد بقیه آرد خام رو که کنار گذاشته بودیم کم کم و با کنترل به خمیر شیرینی اضافه می کنیم و ورز میدیم تا یه خمیر نیمه لطیف به دست بیاد.
مواظب باشین که آرد زیاد اضافه نکنید به محض اینکه خمیر قوام گرفت و به دست نچسبید دیگه آرد اضافه نمی کنیم.
خمیر رو با دستمون روی سطح کار پهن می کنیم بعد وردنه رو دوباره روش می کشیم تا مرتب بشه.
اگه کاتر هلالی دارین با اون و یا با یه لیوان که ترجیحا دهانه اش کوچیک باشه خمیر رو برش میدیم و توی سینی فر که از قبل سطحشو با کاغذ روغنی پوشوندیم می چینیم.
توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه تا روی قرابیه ها کمی پنبه ای بشه می پزیمشون.
بعد از اینکه شیرینی ها رو از فر خارج کردیم میذاریم کامل خنک بشن بعد روشون پودر قند الک می کنیم و سرو می کنیم.
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_هشتم_اسفند_۹۹
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
#حلوای_کرمدار
هر حلوایی دوست دارید درست کنید. بعد نصف مواد رو کف ظرف مورد نظر پخش کنید و تا دیواره ها هم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلوا باشه، بعد تمام سطح حلوا رو با موز حلقه شده بپوشانید... و بعد کرمی که درست کردید رو روی موزها بریزید، اجازه دهید کمی کرم بماند و خنکتر شود سپس مابقی حلوا رو تکه تکه در دست صاف کرده و روی سطح کار قرار دهید تا کامل پرشود. بعد داخل یخچال چند ساعت قرار دهید و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و تزئین کنید.
تهیه کرم: نصف لیوان آرد را در یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته جوش که آمد یک لیوان شکر و کمی کره انداخته و گلاب یا وانیل زده تا به غلظ برسه
@shirini71