#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_هشتم_اسفند_۹۹
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
#حلوای_کرمدار
هر حلوایی دوست دارید درست کنید. بعد نصف مواد رو کف ظرف مورد نظر پخش کنید و تا دیواره ها هم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلوا باشه، بعد تمام سطح حلوا رو با موز حلقه شده بپوشانید... و بعد کرمی که درست کردید رو روی موزها بریزید، اجازه دهید کمی کرم بماند و خنکتر شود سپس مابقی حلوا رو تکه تکه در دست صاف کرده و روی سطح کار قرار دهید تا کامل پرشود. بعد داخل یخچال چند ساعت قرار دهید و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و تزئین کنید.
تهیه کرم: نصف لیوان آرد را در یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته جوش که آمد یک لیوان شکر و کمی کره انداخته و گلاب یا وانیل زده تا به غلظ برسه
@shirini71
#پيراشكي_روسي
٥٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان،١عدد زرده تخم مرغ،١/٢پيمانه آب گرم ،١/٢پيمانه شير گرم و ١/٢و١ ق چ مايه
خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم ، گشنيز خرد شده ،فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود.
بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود.سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند
@shirini71
#ترشی_قارچ
برای ترشی قارچ من همیشه این کار میکنم قارچ که بهتره ریز باشه خوب میشورم هویج پوست میکنم حلقه حلقه میکنم .تو یه قابلمه آب جوش میارم بعد اول هویج به آب در حال جوش اضافه میکنم یه 5 دقیقه که گذشت قارچ اضافه میکنم بعد این که از اونم 5 دقیقه گذشت آبکش میکنم یعنی سر جمع باید بشه 10 دقیقه میزارم تا کامل آب قارچ خشک بشه در واقع این بلانچ کردن هست که به زودتر رسیدن ترشی هامون کمک میکنه بعد خشک شدن کامل داخل بطری میریزم و لابه لای اون از ادویه کاری،فلفل بیبر ،ترخون، کمی پونه کوهی ریختم
بعدم سرکه سفید یه حبه سیر و کمی نمک پاشیدم روش درش محکم بستم تا هوا رد بدل نشه داخل یخچال گذاشتم بعد دو روز آماده خوردن شد
@shirini71
#سینه_مرغ_شکم_پر
طرز تهیه:
ابتدا استخوان سینه های مرغ رو جدا کرده سینه های مرغ رو با پودر پیاز ، پودر سیر ، پودر فلفل دلمه ای ، پودر هویج ، پودر پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه ، آبلیمو و روغن زیتون مرینیت کنید و روی ظرف سلفون بکشید و دو تا سه ساعت تو یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه یک عدد پیاز رو خلالی ریز کرده با روغن تفت بدید تا سبک بشه قارچ و فلفل دلمه ای رنگی خلالی ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و آبلیمو اضافه کنید و تفت بدید
سینه های مرغ مرینیت شده رو از یخچال خارج کنید و یه برش داخل سینه مرغ مثل جیب با چاقو ایجاد کنید و با سبزیجات سرخ شده پر کنید و سینه های مرغ پر شده رو تو ماهی تابه با دو قاشق روغن و نصف استکان زعفران دم شده روی شعله ی کم گاز قرار بدید و در ماهی تابه رو ببندید و نیم ساعتی زمان بدید تا سینه های مرغ ، مغزپخت و سرخ بشن.
سپس با نان یا برنج زعفرانی نوش جان کنید. فوق العاده معطر و خوشمزه اس.
@shirini71
#ترافل_لیمو_شکلاتی🍫🍋🍋
#شکلات
. توی دستور گفته شده لیمو ، ولی شما میتونید جایگزین لیمو، پرتقال کنید🍊🍊🍊
موقع رنده کردن پوست پرتقال مواظب باشید قسمت سفید رنده نشه چون شیرینی تلخ میشه .
مواد لازم:
230 گرم شکلات سفید
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذا خوری خامه صبحانه (پاکت صورتی) پوست 2 عدد لیمو رنده شده ریز
1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
1 پنس نمک
برای تزیین :
1 کاسه کوچک پودر شکر یا قند
طرز تهیه :
شکلات ، خامه و کره را در یک کاسه بریزید وبا بخار آب ذوب کنید(به روش بن ماری) و از روی اجاق گاز بردارید وسریع مخلوط کنید تا یکدست شود. وقتی کمی خنک شد، نمک ، پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بزارید یخچال 3 ساعت بمونه، سپس تکه هایی به اندازه دلخواه بردارید و گردالی کنید ودر آخر در پودر شکر بغلتانید.
توجه: پوست لیمو را با ریزترین قسمت رنده کنید
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
@shirini71