#شیرینی_برنجی 🍪
مواد لازم ✏️
🔸ارد برنج ۵۰۰ گرم
🔸روغن جامد۲۵۰ گرم
🔸پودرقند ۱۶۰ گرم
🔸گلاب ۴قاشق غذاخوری
🔸هل اعلاء1قاشق غذاخوری
🔸زعفران ۱ قاشق غذاخوری
🔸زرده تخم مرغ ۲عدد
🔸پودر کاکائو ۲قاشق مربا خوری
طرز تهیه 🥣
ابتدا روغن وپودرقندخوب بزنیدتاپوک شه 5دقیقه بعدگلاب وزرده رواضافه کنید1دقیقه بزنید همزن خاموش کرده پودرهل و نصف ازدبرنج اضافه کنیدبالیسک خوب مخلوط کنید همینطورکم کم ارداضافه کنیدبالیسک هم بزنیداخرکارخمیرجمع کنیدخمیرکمی چسبناک اصلا نگران نباشیدبااستراحت مشکل حل میشه 12ساعت بهش زمان استراحت بدید اگه میخواین اگر سه رنگ درست کنید قبل استراحت خمیر را به سه قسمت کرده به یکی از قسمت زعفرون بزنید به یکی دیگری پودر کاکائو اضافه کنید دیگری هم ساده انگشت دست ورز بدیدتا مخلوط شه خمیررو درجایه خنک بزاریدتا استراحت کنه بعد ازاستراحت خمبرازان به اندازه یک گردویه کوچک برداشته تودست گردکنیدبزاریدداخل سینی فرروش مهربزنیدتا اطرافش ترک برداره حتما مهررو تویه اردبرنج بزنیدبعدروشیرینی مهربزنیدداخل توستر میگذاریم 💜 بفرمایید اینم از شیرینی برنجی های ما 😋 نوش جان 😋
@shirini71
اسپریتز کوکی من 😋
این کوکی رو خیلی دوست میداشتم و ظاهر و طعمش به نظرم فوق العاده ست😍 خیلی هم ساده، یه گزینه عالی برای عید و هفت سین🎁
اسپریتز_کوکی
کره نرم شده ۶۰ گرم
پودر قند یا شکر ۳۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ
سفیده تخم مرغ ۱۰ گرم
آرد ۸۰ گرم
کره و پودرقند رو باهم مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید تا رنگش روشن بشه بعد نمک و وانیل و سفیده رو اضافه کنید مخلوط کنید ارد رو الک کنید روش و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد (چسبنده اس) با قاشق داخل قیف و ماسوره بریزین و روی کاغذ روغنی پایپ کنید با درجه فر ۱۷۵ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
داخل فر دست ساز هم میشه
روی سینی بچینید و داخل قابلمه بزرگتر
با شعله پخش کن و دمکنی قراربدین بیست دقیقه ای حاضره 😋
*برای تعداد کوکی های بیشتر، به راحتی مواد را دو یا چندبرابر کنید
* برای ماسوره زدن از ماسوره ای مدل ماسوره های بامیه هست، مدل بزرگش استفاده کردم
* برای مرکز گلها میتونید از مارمالاد، فروتفیل یا مربا استفاده کنید.
@shirini71
#_کوکو_سیب_زمینی_لقمه_ای
✍ابتدا نان باگت تازه رو داخل کیسه بزارید تا نرم بشن بعد با قیچی نان یا چاقو اره ای حلقه حلقه کنید به ضخامت دو سانت خوبه.بعد مخلوط سیب زمینی پخته کوبیده شده رو با کمی زردچوبه و کره و کمی جعفری تازه خرد شده ویا تره و یا پیازچه و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و کنار بزارید .داخل یک کاسه دوتا تخم مرغ بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید تخم مرغ کم اومد بازم بشکنید کمی زردچوبه و نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید حالا حلقه های نون باگت رو دونه دونه از کیسه در بیارید و با قاشق از مواد سیب زمینی داخلش بزارید و با دست فرم بدین داخل حلقه نون باگت حلقه ای آماده کنید همه رو داخل سینی بچینید و روشم پارچه بکشید که خشک نشه تا آخر کارتون بعد داخل مواد تخم مرغی بچرخونید و بزارید داخل تابه روغن گرم تا سرخ و برشته بشن .نیازی به دستمال روغن گیری نداره چون کاورش تخم مرغه جذر روغن نداره و با سس قرمز نوش جان کنید
@shirini71
#شامی_بابلی
❌❌اگر سبزی محلی نداشتید از بقیه سبزیها که نام برده شده استفاده کنید
مواد اولیه برای خمیر پایه شامی:
۱۰ دسته جعفری
۱۰ دسته تره
۵ دسته گشنیز
۳ دسته شنبلیله
۱ دسته برگسیر
۳ دسته نعناع
۲ دسته زلنگ( معادل فارسیش نمیدونم چیه)
۲ دسته اناریجه
۲ دسته سوسنبر یا به قول ما مازنیها سرسم😁
۱ دسته وارنگبو
۲ دسته پونه یا به قول ما اوجی
۱ کیلو پیاز
۱ کیلو گوشت گوساله بدون چربی
۱ قچ فلفل و زردچوبه
برای ۱۵ عدد شامی
۳ لیوان از خمیر بالا
۲ لیوان سیبزمینی آبپز رنده شده
۲ عدد تخممرغ
۱ قچ از نمک و فلفل و زردچوبه
___
🧆اول از همه بشین سبزیارو خوب پاک کن و بشور 😁
🧆گوشت رو خرد و با ۱ دونه پیاز و فلفل و زردچوبه جدا بذار تا نیمپز بشه.
🧆سبزی رو بذار با پیاز بپزه تا حساااابی آبش کشیده بشه. هیچ آبی نباید بمونه.تو ویدیو ببینین.
🧆وقتی گوشت نیمپز شد به سبزی اضافه کن و بذار باهم بپزن تا آب اضافش خشک بشه.
🧆سبزی و گوشت که سرد شد، چرخش کن تا خمیر بشه.
🧆حالا برای درست کردن شامی( من ۱۵ تا شامی سرخ کردم)، ۳ لیوان خمیر + ۲ لیوان سیبزمینی رنده شده+ تخممرغ و ادویه رو ترکیب و مشت گرفتم و به اندازه ۱ دونه نارنگی برداشتم و تو کف دست فرم دادم و تو روغنی که با شعله ملایم داغ شده بود سرخ کردم. ( اصلا شعله زیاد نباشه وگرنه میسوزه)
🧆بعد سرخ شدن بذارش رو دستمال تا روغن اضافش کشیده بشه.
🧆نووووش جونتون
#پ.ن: این میزان مواد ۱۱ لیوان خمیر بهتون میده که میتونین بدون سیبزمینی و تخممرغ، بسته بندی و فریز کنین.
هروقت که خواستین از فریزر خارج و بذارین یخش باز بشه و سیبزمینی و تنممرغ و ادویه بزنی
#موس_شکلات فوری 🥧😋
مواد لازم :
مارشمالو (تکه های کوچک) 150 گرم
کره نرم شده 50 گرم
شکلات تلخ خرد شده 250 گرم
آب داغ (تقریباً جوشیده) 1/4 پیمانه
خامه صبحانه 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
● مارشمالو ها، کره، شکلات تکه شده و آب داغ رو تو ظرفی مناسب (ماهیتابه نچسب) بریزید و روی حرارت ملایم آروم هم بزنید تا مواد آب بشن. ظرف رو از روی حرارت بردارید.
● تو یه ظرف دیگه خامه و وانیل رو با همزن خوب بزنید تا فرم بگیره. حالا خامه رو به ترکیب شکلاتی اضافه کرده و با لیسک یا قاشق به آرومی هم بزنید تا مواد یکدست و چسبناک بشه.
● موس آماده شده رو بین 4 تا 6 لیوان یا ظرف دلخواه تقسیم کرده و توی یخچال بذارید و موقع سرو با شکلات رنده شده، خامه زده شده یا تکه های میوه تزیین کنید.
نوش جان 😉
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_هلالی_بادامی
مواد لازم:
۲۵۰ گرم کره یا مارگارین در دمای اتاق
(می تونید از کره قنادی هم استفاده کنید)
۱ فنجان روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ لیوان بادام خام آسیاب شده
۳ الی ۵ لیوان آرد
اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر و اندازه فنجان ۱۲۵ میلی لیتر است.
طرز تهیه:
توی مرحله اول میاییم ۱ لیوان از آردمون رو جدا می کنیم و بقیه رو کنار میذاریم و ۱ لیوان آرد رو با ۱ لیوان بادام خام آسیاب شده توی تابه میریزیم و حدود ۵ الی ۶ دقیقه تا زمانی که کمی رنگشون تغییر بکنه تفت میدیم.
بعد از اینکه آرد و پودر بادام رو تفت دادیم توی یه سینی بزرگ میریزیم تا کامل خنک بشن.(کامل خنک شدنشون خیلی مهمه)
بعد از اینکه آرد و بادام تفت داده شده کامل خنک شدن، همه مواد شیرینی رو به غیر از آرد خام به اونها اضافه می کنیم و ورز میدیم تا کمی یکدست بشن.
بعد بقیه آرد خام رو که کنار گذاشته بودیم کم کم و با کنترل به خمیر شیرینی اضافه می کنیم و ورز میدیم تا یه خمیر نیمه لطیف به دست بیاد.
مواظب باشین که آرد زیاد اضافه نکنید به محض اینکه خمیر قوام گرفت و به دست نچسبید دیگه آرد اضافه نمی کنیم.
خمیر رو با دستمون روی سطح کار پهن می کنیم بعد وردنه رو دوباره روش می کشیم تا مرتب بشه.
اگه کاتر هلالی دارین با اون و یا با یه لیوان که ترجیحا دهانه اش کوچیک باشه خمیر رو برش میدیم و توی سینی فر که از قبل سطحشو با کاغذ روغنی پوشوندیم می چینیم.
توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه تا روی قرابیه ها کمی پنبه ای بشه می پزیمشون.
بعد از اینکه شیرینی ها رو از فر خارج کردیم میذاریم کامل خنک بشن بعد روشون پودر قند الک می کنیم و سرو می کنیم.
@shirini71