#توپک_قیصی_و_نارگیل
قیصی ۱ و ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲پیمانه
پودر ژلاتین ۳ ق غ
رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱/۲ ق م
پودر زنجبیل ۱/۴ ق م
گلاب ۱ ق غ
عسل ۱ ق غ
پودر نارگیل اضافه ۲ تا ۳ ق غ
قیصی هارو همراه با گلاب و عسل در مخلوط کن میکس کنید بعد پودر نارگیل و ژلاتین ، رنده پوست پرتقال ، پودر زنجبیل رو اضافه و میکس کنید تا به شکل خمیر در بیاد. از خمیر مقداری جدا کنید و توی دستتون گوله کنید وتوی پودر نارگیل بغلتونید . ژلاتین هیچ نقشی توی بافتش نداره و فقط برای افزودن ارزش غذایی و اینکه از هر سه گروه اصلی مواد غذایی توش باشه بهش اضافه شده
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خورش_خلال_کرمانشاهی
گوشت قرمز 300 گرم زرشک سیاه ۱/۲ لیوان پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده نصف فنجان
خلال بادام درختی 200گرم چوب دارچین 1 تکه کوچک نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد ). وقتی گوشتمون نیم پز شد لیمو عمانی سوراخ شده و خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید حرارت را بسیار کم کنید تا خورشتمون پخته و جا بیفته
پس از این مدت زرشک سرخ شده را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد ، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
نکته ها : برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفنداستفاده کنید ، اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود ؛ در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.
@shirini71
#ژله_رنگین_کمان
طرز تهیه:
قالبو چرب کنین بذارین فریزر
نصف بسته از هر رنگ که میشه سه قاشق و نصف رو با نصف لیوان آب جوش حل کنین و رو بخار آب هم بزنین تا خوب شفاف شه
ژله ها رو بذارین خنک شه و بعد ازینکه سرد شد یک چهارم لیوان شیر سرد به هرکدوم اضافه کنین
تو قسمت حفره ها با قاشق ژله های رنگی بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند شه و بعد با قاشق اروم ژله سفید بریزین روش و دوباره بذارین نیمبند شه و به همین ترتیب تا پر شدن قالب مرحله به مرحله ژله های رنگی رو بعد نیمبند شدن هر لایه بریزین تو قالب
آخر کار بذارین حداقل ۶ ساعت ژله تو یخچال بمونه و بعد اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین تا از دیواره قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف سرو
میتونین برای پررنگ تر شدن ژله هاتون از رنگ خوراکی استفاده کنین
میتونین بجای شیر همین مقدار بستنی شل شده استفاده کنین
@shirini71
24.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کعک_کنجدی
#کعک_عراقی
کعک (عربی: كعك) در زبان عربی به معنای کیک است. این شیرینی در کشورهای خاورمیانه شبیه به یک بیسکویت سفت است. این شیرینی در اندونزی محبوب است و به آن "kue kaak" گفته میشود
مواد لازم
آرد دو پیمانه
روغن جامد نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
پودر قند یا شکر نصف پیمانه
آب یک چهارم پیمانه
پودر هل یا رازیانه یا زیره یک ونیم ق چ
پودر شیر خشک یک ونیم ق غ
کنجد سه چهارم پیمانه
عسل یا شربت بار نصف ق غ
آب یک ق غ
طرز تهیه
همه مراحل در فیلم نوشتم
فر را با دمای ۱۸۰درجه گرم کنید
وبا دمای ۱۶۰درجه بپزید
ashpazi_to_khone
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71
#چیز_کیک_کیوی😍😍
پودر بیسکوییت 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
کره 60 گرم
شکر 1 پیمانه
ژله کیوی 1 بسته
تخم مرغ 2 عدد
خامه 160 گرم
پنیر خامه ای 210 گرم
🔸پودر بیسکوییت و کره را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیارید. مخلوط بیسکوییت را در سطح قالب بریزید و فشار دهیدفر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهیدماست، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید و خامه را اضافه کنید، سپس تخم مرغ ها را جدا جدا اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را روی قالب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهیدزمان دهید تا کیک در فر سرد شود سپس به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهیدپودر ژله را با ½ لیوان آبجوش حل کنید و سپس ½ لیوان آب سرد بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید. در یخچال قرار دهید. میتونید با خامه کیک را تزئین کنید
@shirini71