#خورشت_کله_گنجشکی
#خوراک
من تقریبا 150 گرم گوشت چرخکرده رو با یک پیاز رنده شده که آبش گرفته شده و نمک و فلفل و خیلی کم پودر سیر و دو قاشق آردنخودچی مخلوط کردم و ورز دادم. بعد قلقلی کردم و گذاشتم توی یخچال تا کمی خودشو بگیره. بعد سرخشون کردم و گذاشتم کنار.
بعد یک پباز متوسط رو نگینی ریز کردم و تفت دادم طلایی شه. کمی زردچوبه و یک قاشق رب گوجه و نمک هم زدم و گذاشتم رنگ رب باز شه. ( این سلیقه ایه و تو دستور اصلیش نیست اما من برا ملس شدنش نصف قاشق رب انار هم زدم)
دو لیوان آب ریختم توش و وقتی به جوش اومد کوفته قلقلی ها رو توش ریختم. یک سیب زمینی متوسط رو هم به تکه های دو سانتی برش زدم و توش ریختم و گذاشتم تا باهم بپزه. چند تا گوجه گیلاسی هم توش انداختم. اواخر پخت نوک قاشق آبلیمو هم توش ریختم و وقتی به غلظت دلخواه رسید خاموش کردم.
.
پ ن: بعضیها توی مخلوط گوشت سبزی معطر هم میریزن، ولی من نریختم.
mah_food
@shirini71
#خورشت_مرغ_ولوبیاسبز
سلاااااام
خوبين😍
خورش يا خوراك مرغ ولوبيا سبز
پياز وسير رو تفت دادم تكه هاي مرغ رو اضافه كردم وتفت دادم،لوبيا سبزها رو هم تفت دادم وقتي بوي خاميش رفت،زردچوبه،ادويه كاري،فلفل قرمز رو هم تفت دادم،
يك قاشق رب اضافه كردم ،٤ تا گوجه رو پوره كردم وهمراه با آب به مواد اضافه كردم تا بپزه،در آخر هم نمك و آبليمو اضافه كردم،
ميتونيد با برنج ويا نون ميل كنيد،
جاتون خااالييييي💝.
my.hasti
@shirini71
🌙🌸رژیم روز دوازدهم ماه رمضان🌙🌸
1400/2/6
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + دو عدد خرما + 3 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + یک قوطی کبریت پنیر 🧀+ یک عدد گردو + سبزی 🍀
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
5-4 قاشق حلیم + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری
🌗شام تا سحر:
4 عدد میوه🍉 + 2 عدد گوجه فرنگی🍅🍅
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب نارنج🍊
🌔سحری:
10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق خورشت آلو + 3 عدد آلو + یک عدد ران🍗 مرغ + یک پیاله ماست🥣
@shirini71
آش گشنیز
جو ۲ پیمانه ،لوبیا سفید ونخود پخته یک پیمانه ،عدس پخته نصف پیمانه ، گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم ، دوغ یک پاکت و دو تا لیوان دوغ ترش ، جو را با نمک بذارید بپزه میتونید با آب قلم یا گالیبلانکا بذارید بپزه بعد دوغ را اضافه کنید گشنیز را هم اضافه کنید بذارید لعاب پیدا کنه بعد حبوبات رو اضافه کنید این اش داخلش پیاز داغ ونعنا داغ وسیر داغ نمیخواد فقط برای تزیین استفاده میشه اگر دوست داشتین فلفل قرمز به اش بزنید من خودم چون اش رو تند دوست دارم هم داخل اش فلفل می زنم هم وقتی خاموش کردم فلفل سیاه بهش میزنم
با رسپی امتحان شده
@shirini71
مواد لازم برای آش کشک اصفهانی
سبزی آش نیم کیلو
نخود لوبیاچیتی لوبیا قرمز عدس هر کدام نصف پیمانه
برنج نیم دانه یک پیمانه
کشک دو پیمانه
پیاز داغ و نعنا داغ
ادویه زردچوبه فلفل ونمک به مقدار لازم
طرز تهیه
اول سبزی آش رو میپزیم تا نیم پز بشه بعد برنج رو اضافه میکنیم تا بپزه وقتی برنج پخت حبوبات پخته شده را بهش اضافه میکنیم یه ربع بجوشه با حرارت ملایم بعد کشک را اضافه میکنیم نعنا داغ و پیاز داغ هم که از قبل سرخ کردیم دو سه قاشق داخل آش میریزیم ادويه وفلفلو زردچوبه و نمک هم اضافه میکنیم میزاریم کاملا جا بیفته. سفت تر از آش رشته بشه. روی آش هم نعنا داغو پیاز داغو سیر میریزم.
@shirini71
آش سبزی شیرازی
نخود و لوبیا قرمز و عدس و برنج هر کدوم ۵۰ گرم جدا پختم
گوشت هم حدود ۲۰۰ گرم راسته جدا پختم وقتی پخت با گوشتکوب دستی له کردم و با بقیه مواد و پیاز داغ مخلوط کردم
سبزی شوید و تره و ترخون (من ترخون خشک زدم)
وقتی سبزی پخت یک سوم از مواد و تو غذا ساز ریختم و له کردم
و دوباره قاطی باقی مواد آش کردم و گذاشتم خوب جا بیوفته و غلیظ بشه
این آش ی کم تند تر از بقیه آش هاست
نمک و فلفل و زردچوبه هم که به پیاز داغ زدم
برای تزیین هم فقط پیاز داغ لازمه
درست کنید که خیلی خوشمزه ست
با رسپی امتحان شده
@shirini71