eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
یه نون سنتی شهر کرمان و یزد هستش. خیلی ساده است و بدون فر و خیلی هم خوشمزه . . . آرد گندم (نانوایی) ۳۰۰ گرم ،۲ لیوان پودر خمیر مایه ۱ ق م (توی دستور ۱ ق غ بود اما من یه قاشق مربا خوری ریختم ) شکر ۲ ق غ روغن مایع ۲ ق غ آب ولرم ۲۰۰ میلی ، سه چهارم لیوان نمک مقداری زعفران آب کرده مقداری ابتدا خمیر مایه رو به عمل میاریم . نصف از آب ولرم رو داخل ظرفی ریختم و یه قاشق شکر ریختم و هم زدم و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و بعد در ظرف رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد. توی یه ظرف بزرگتر آرد رو الک کردم وسطش رو گود کردم . نمک و شکر و روغن مایع و نصف آب باقی مونده ، زعفران و خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم و همه رو با هم مخلوط کردم و بعد از دستم کمک گرفتم و ورز دادم . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم و بعد صد بار روی صفحه کار کوبیدم . اگه دیدین به دست می چسبه کمی آرد بریزین ولی زیادی ریختن آرد خمیر و نونتون رو سفت و خراب می کنه . خمیر رو توی یه ظرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم یک ساعت استراحت بکنه . بعد از خمیر چونه هایی به اندازه نارنگی برداشتم و کمی آرد پاشیدم و خمیر رو با وردنه باز کردم و توی یه تابه روغن ریختم و سرخ کردم . من خیلی روغن استفاده نکردم طوری که اصلا غوطه ور نشد . خیلی کم روغن استفاده کردم . روی این نون وقتی که گرمه شکر یا پودر قند هم می پاشن . اما من نریختم‌چون شیرین و اون شکلی دوست نداریم 😊 با مقدار مواد بالا ۹ تا ۱۰ عدد نون روغنی شد . پ.ن : ممنون از دوستان یزدی و کرمانی که تجربه هاشون رو گفتن که توی این نون سیاه دانه ،زردچوبه ،گل خشت ، کنجد و ... هم می ریزن . و توش هم یه عده شکر نمی ریزن . این نون با نون سنتی اردک (اگردک) نون سنتی زنجان (خودم زنجانیم ) و همدان کمی فرق می کنه خیلی شبیه اش هست ان شاا... اون رو هم یه روز میزارم . masoumehrasouli @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اگر شما هم به فکر لاغر شدن و در حال گرفتن رژیم هستید می توانید این نان رژیمی خوش طعم را برای صبحانه تان درست کنید. مواد_لازم شکر 1 قاشق چایخوری شیر ولرم 1/3 پیمانه پودر خمیر مایه 1/2 و 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 2 عدد روغن مایع 1/3 پیمانه🍾 پودر قند 50 گرم نمک نوک قاشق آرد 300 گرم پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری کنجد و سیاه دانه مقداری برای تزیین شیر مقداری🍶 ابتدا در ظرف مناسب شکر را با پودر خمیر مایه و آب ولرم مخلوط کنید، سپس به مدت 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا عمل بیاید. در این میان در یک کاسه تخم مرغ ها را با پودر قند، روغن و نمک مخلوط کرده و خوب هم بزنید. وقتی یکدست شد، خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید. در انتها آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. خمیر باید کمی چسبنده باشد. اکنون خمیر حاصل را به دو قسمت تقسیم کنید. یکی را با مقداری آرد قنادی از حالت چسبندگی خارج کنید. به دیگری پودر کاکائو بزنید و آن را با پودر کاکائو از حالت چسبندگی خارج کنید. خمیر ها را جداگانه در یک جای گرم به مدت دوساعت استراحت دهید. بعد از دو ساعت پف خمیرها از بین می رود. حالا باید یکی در میان خمیر ها را در ظرف مخصوص فر چیده و دوباره به مدت نیم ساعت به آنها استراحت دهید. اکنون روی نان ها را با کمی شیر رومال کنید. مقداری کنجد و سیاه دانه هم روی آنها بپاشید. سینی را در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد از پیش گرم شده است، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزند و آماده سرو کردن شوند. ای مهم در تهیه نان رژیمی ️موقع درست کردن خمیر نان دقت کنید که حتما باید کمی چسبنده باشد. اگر میزان بیشتری آرد به خمیر اضافه کنید نان شما سفت می شود. ashpazi_amouzesh @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آش_دوغ دوغ۱/۵کیلو ماست ۱ کاسه نخود ۲پیمانه برنج نیم دانه ۲ پیمانه سبزی آش دوغ شوید گشنیز برگ سیر یا تره وبه دلخواه اسفناج نیم کیلو نعنا داغ برای تزیین زرده تخم مرغ ۱ عدد ↩خوب اول از نخود که از شب قبل خیس کردیم ماست و دوغ مون باهم مخلوط میکنیم و داخل ظرفی زرده تخم مرغ (بعضیا از تخم مرغ کامل استفاده می کنن) با هم زن بزنید تا از لختگی دربیاد وکمی بهش دوغ اضافه کنید به بقیه دوغ و ماست که مخلوط کردیم اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا یک‌دست بشه و روی حرارت بزارید این مرحله باید مداووم آش رو هم بزنید تا دوغ نبره برنج نیم دانه خیس شده رو همزمان اضافه کنید تا بجوشه دوغ وقتی قل قل زد و جوشید سبزی آش اضافه کنیدد تا کاملا بپزه برنجمونم شکفته و جا افتاده وقتی سبزی تغیر رنگ داد و آش جا افتاد نخودمون اضافه کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشیدنی سبز کاملا طبیعی و بدون شکر که از ترکیب خیار و سیب ترش و نعنا و آب لیموترش تازس که با یخ خورد شده و برفکی و مقداری سودا ( آب گازدار) تو مخلوط کن حسابی زدم و اصلا شکر نریختم. این نوشیدنی نه ترشه نه شیرین به نظر من طعمش خیلی عالی و خاص شده بود. shadi.afazeli57 @shirini71