eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍰 😋 ▫️بیسکویت۳۵۰ گرم ▫️کره۱۲۰ گرم ▫️پودر کاکائو۱/۳ پیمانه ▫️پنیر خامه ای۲۵۰ گرم ▫️شکر۱/۳ پیمانه ▫️پودر وانیل۲ قاشق چایخوری ▫️خامه ترش۱ پیمانه ▫️خامه زده شده۲۵۰ گرم ▫️پودر شکر۱ قاشق چایخوری ▫️مربای آلبالو۶۰۰ گرم 🔸بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید.  3 قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید. نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید.سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال نگهدارید.چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خامه زده شده اطراف کیک را تزئیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بافت این کیک و روش درست کردنش مثل شیرنی آلمانی یا مربایی هستش و همراه با خامه خیلی طعم خوشایندی داره ،برای برش این کیک حتما از چاقو استفاده کنید و ده دقیقه قبل از برش کیکو خارج از یخچال بذارید اگه ی روز بمونه تو یخچال ک معرکه میشه مواد لازم : آرد دو نیم پیمانه ( سیصد و سی گرم) تخم مرغ یک عدد پودر قند الک شده. یک پیمانه سرخالی روغن کاملا جامد یا کره ۱۵۰ گرم (کره ی گیاهی هم میشه) وانیل نصف قاشق چایخوری اول کره ی هم دمای محیط و پودر قند رو دوسه دقیقه بزنید بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه و دوسه دقیقه دیگه بزنید ،بعدش آرد رو اضافه کنید ،و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر منسجم ونرمی بدست بیاد ،اگر دیدین خمیر شله میتونید کمی بهش آرد اضافه کنید حالا خمیر رو در نایلون گذاشته حدود نیم ساعت در یخچال بذارید تا کمی سفت بشه ،سپس به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو روی کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز کنید و الگوی مورد نظرتونو که قبلا روی کاغذ روغنی کشیدین ،روش بذارید وبا چاقو لبه های خمیر بکشید تاطرح الگو دربیاد سپس اضافه های خمیرو بردارید و الگو رو هم بردارید _ و با همون کاغذ زیرش داخل سینی فر بذارید و در فر که از یک ربع قبل با دمای صد و هشتاد درجه روشن شده بذاربد تا زمانی که زیر و لبه ها تغیر رنگ بده 🔴اگر سینیتون کوچیکه هر بار یک قسمت خمیرو آماده کنید و در فر بذارید 🔴اجازه بدید که بیسکوییت داخل سینی کامل خنک شه بعد بردارید چون شکننده هستش با احتیاط جابجاش کنید سپس خامه فرم گرفته رو آماده کنید برای این مقدار حدود ۴۰۰ گرم خامه و نصف لیوان شکر رو مخلوط کنید فرم بدین ،من خامه ی فرم گرفته رو داخل دوتا قیف ریختم و هر بار یکیشو از یخچال آوردم و برای تزیین استفاده کردم خامه_فرم_گرفته حالا چند نقطه از ظرف سرو رو کمی خامه بزنید و لایه ی اول رو روش بذارید اینطوری دیگه بیسکو کیک داخل ظرف سر نمیخوره برای تزیین از مرنگ... گل... میوه.. کوکی هرچی دم دستتون اومد استفاده کنید ،اضافات خمیر رو باز کردم و قالب زدم و در فر پختم و برای تزیین استفاده کردم واقعا خوشمزه اس😋😋 حتما امتحان کنید تو خانواده ی ما ک پای ثابت شد این دلبر جذاب😉 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا