eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍‍😍 💖 چهارم تیر ماه ۱۴۰۰ 💖 🍋ناشتا: یک لیوان آب 🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ ابپز + یک لیوان شیر کم چرب 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 2 عدد هویج 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد زرد آلو + 1 عدد هلو 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس+یک کفگیر برنج+5 قاشق خورشت کم چرب 🍋عصرانه :  چای زنجبیل + یک تکه کیک رژیمی خانگی 🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی کبابی 🍋بعد از شام 1 عدد خرما 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برای خمیر : ۲۰۰ گرم کره نیم پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه شیر ولرم ۲ سفیده تخم مرغ نیم پیمانه آب گرم ۲ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه آرد اونقدر که بخواد(ترجیحا آرد قوی باشه) برای مغز فندقی: ۱ قاشق غذاخوری کره نیم پیمانه روغن مایع ۲ پیمانه آرد ۱ پیمانه فندق یا آجیل دلخواه پودر شده ۱ قاشق چایخوری نمک طرز تهیه: نکته: اگه میخوایین خمیر شیرین شه، نمک رو فقط یک پنس بزنین و مقدار شکرو حدود ۵-۷ قاشق غذاخوری بزنین. نکته: اگه میخوایین مغز فندقی شیرین باشه، مقدار نمک رو یک پنس کنین و چند قاشق شکر اضافه کنین. برای خمیر، آب گرم و شکر رو مخلوط کنین بعد خمیر مایه رو اضافه کنین و خیلی کم مخلوط کنید و روشو بپوشونین تا پف کنه بعد بقیه موادو بجز آرد اضافه کنین و هم بزنین بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به ظرف میچسبه ولی به دست خیلی کم میچسبه. بعد ۱۵ دقیقه ورز بدین بعد روشو بپوشونین تا حجمش چند برابر شه. برای مغز نانها، کره و روغن مایع رو داخل تابه، روی حرارت ملایم بزارین تا گرم شه، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا بوش دربیاد ولی تغییر رنگ نده، بعد فندق یا آجیل پودر شده رو اضافه کنین و یک دقیقه اینا تفت بدین بعد میتونین در این مرحله شکر اضافه کنین و از روی حرارت بردارید. اگه از بادام یا گردو استفاده کنید ،پودر دارچین یا زنجبیل یا هل هم میتونین اضافه کنین . حتی میتونین آجیل پودر شده نزنین و فقط مقداری پودر دارچین و زنجبیل بریزین. حتی میتونین اگه نون و مغزی شیرین نیست، به مغزی زردچوبه اضافه کنین . خمیر رو به چند توپ به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هرکدومو باز کنین و داخلش از مغزی بزارین و ببندین و بصورت برعکس ، روی سینی فر که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین با کمی فاصله بچینین . بعد روی نونهارو بپوشونین تا ۱۰-۱۵ دقیقه استراحت کنن . اینکارو حتما کنین. بعد روی نونها زرده تخم مرغ بمالین و با چنگال خط بندازین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید تا سرخ شن. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آب پرتقال ۲۰۰ ml شربت آلبالو ۳ ق غ آب یا آب معدنی ۴۰ ml رنگ آبی خوراکی نوک خلال دندون داخل آب رنگ آبی خوراکی بریزید و هم بزنید.آب درتقال رو داخل لیوان دیگر بریزید.سپس شربت آلبالو رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی داخل لیوان بریزید،حالا آب رنگ دار شده رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی اضافه کنید چون شربت سنگینه ته لیوان ته نشین میشه و چون آب سبکتره روی لیوان قرار میگیره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ: 4 عدد، شکر: 1 ق غ، کره آب شده: نصف لیوان، آب: 1 لیوان، آرد: 1 لیوان، وانیل: یک چهارم ق چ،نمک: نوک ق چ ، وانیل: نوک ق چ،سالاد مرغ برای مابین نون طرز تهیه: ابتدا کره نرم رو همراه آب و شکر و نمک مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم ، صبر میکنیم تا آب به جوش بیاد. سپس آرد الک شده رو یک مرتبه به مواد اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا خمیر جمع بشه (حدود پنج دقیقه) ، با قاشق هم زده، بعد از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم مواد خنک بشه . تخم مرغ هارو دونه دونه همراه وانیل به مواد اضافه کرده . هر تخم مرغی رو که اضافه کردیم مواد رو با همزن خوب میزنیم . تخم مرغ آخر رو کم کم به مواد اضافه کرده تا خمیر شل نشه . مواد رو داخل قیف ریخته ، داخل سینی فر ،کاغذ روغنی میندازیم و بعد با فاصله ازهم مواد رو داخل سینی مثل طرحی که داخل عکس هستش میزنیم. سپس داخل فری که از قبل گرم کردیم، به مدت 15 تا 20دقیقه با حرارت 200 درجه قرار میدیم و بعد از گذشت 15 دقیقه بدون اینکه در فر رو باز کنیم، دما رو به 160 درجه کاهش داده و اجازه میدیم حدود بیست دقیقه هم با دمای 160 پخته بشه . سینی رو از فر خارج کرده و صبرمیکنیم کاملا خنک بشه ، با چاقو اره ای نان رو از وسط برش داده و وسط نان رو با سالاد مورد نظر پر میکنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : سینه ی مرغ : نصف یک عدد. سیب زمینی پخته : 2 عدد. جعفری خرد شده : 1 ق غ. پنیر پارمزان : 1 ق غ ( اختیاری). نمک و ادویه : به میزان دلخواه. تخم مرغ : 1 عدد. پودر سوخاری : کمی َطرز تهیه : ابتدا سینه ی مرغ رو داخل غذاساز له میکنیم، سپس سیب زمینی ها و جعفری رو افزوده با ادویه و نمک دوباره مخلوط میکنیم، پنیر پارمزان رو هم به مواد اضافه میکنیم، پنیر بیشتر برای طعمشه اگه نباشه هم مشکلی پیش نمیاد. در صورت تمایل رنده ی پوست لیمو ترش هم میتونین بهش اضافه کنین من نداشتم نریختم. خوب حالا کف دستتون رو یکم چرب کنین بعد مواد رو داخل ظرف جمع کنید، روی سطح کار رو با کمی روغن چرب کنین و خمیر رو به شکل استوانه در بیارین و با کمک چاقو به قطعات مساوی تقسیم کنین. حالا هر قسمت رو جداگونه رول کنین هر رول رو ابتدا در مخلوط تخم مرغ زده شده و یه قاشق روغن بغلتونین و سپس در پودر سوخاری آغشته کنین. داخل سینی فر کاغذ روغنی بذارین و رول ها رو بچينين، به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر 180 درجه. اگه خواستین روشون طلایی شه یکم روغن روی رول ها بمالین بعد چند دقیقه گریل رو روشن کنین این جوری خوش رنگ و طلایی میشن @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا