#اسموتی چند میوه
میوه های من شامل انبه کیوی توت فرنگی و شلیل بودن. میتونید از هر میوه شیرینی استفاده کنی
اول از همه میوه ها رو شسته و هسته ها و برگاشون رو جدا کردم خرد کردم و توی زیپ کیپ گذاشتم و ب مدت ۱ ساعت تو فریزر گذاشتم از فریزر در آوردم و هر میوه رو با ۱ قاشق (بستگی ب اندازه میوه هاتون داره) بستنی میکس کردم. بین لایه هم از تخم ریحون استفاده کردم، ب این صورت ک تخم ریحون رو با شیر ولرم(تا جایی ک تخم ریحون پوشیده بشه) گذاشتم تا ژلاتینی بشه.
@shirini71
#شوید پلو با میگو
ابتدا میگو رو پاک کنید وکنار بزارید.بعد برنج رو ابکش کنید وبا شوید خشک مخلوط کنید .بزارید دم بکشه .تو این فاصله که برنج دم میکشه یک عدد پیاز را خرد کرده وسرخ کنیدسپس یکی دوتا سیر را رنده کرده وبه پیاز اضافه کنید بعد کمی زردچوبه اضافه کرده وتفت بدید وحالا میگو رو بریزید وتفت بدید.در اخر زعفران رو ریخته ونمک وفلفل.حالا میگو اماده اس میتونید لابه لای برنج بریزید ویا جدا سرو کنید (.من همراه با میگو کشمش هم سرو میکنم) (به دلخواه).در نهایت پلو را با برنج زعفرانی و(کشمش ومیگو وپیاز داغ وسیب زمینی سرخ شده )(به دلخواه)تزیین کردم
@shirini71
☘توپک پنیری اسفناج☘
✍مواد لازم
پنیر خامه ای 220 گرم
پنیر چدار 200 گرم
اسفناج خرد شده 1.5 لیوان
شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده 1/3 فنجان
فلفل سیاه به میزان دلخواه
مغز گردو یا پسته خرد شده (اختیاری) 1/2 فنجان
🥗🥙طرز تهیه
1- پنیر خامهای، پنیر چدار و فلفل را در غذا ساز بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
2- پیازچه، اسفناج و شوید و مغز دلخواه را اضافه کنید و کمی دیگر بزنید تا مواد یکدست شود.
3- مایه پنیر را در هر اندازه که دوست دارید با دست شبیه یک توپ شکل دهید.
4- توپک پنیری را در ظرف دلخواه قرار دهید و روی آن را با اسفناج خرد شده پر کنید.
5- در نهایت توپک پنیر را در یخچال قرار دهید و نیم ساعت قبل از سرو از یخچال بیرون بیاورید و دور آن را با کراکر، چیپس یا نان تزئین و سرو کنید.
@shirini71
#چیز_کیک
ژله توت فرنگی…..نصفه بسته
ژله الورا......۱بسته
پنیر ماسکارپونه.......۱بسته
پودر قند......۳قاشق
خامه صبحونه.......۲۰۰گرم
من یه کیک ساده دو تخم مرغی درست کردم دستورش قبل براتون گذاشتم.بهتره تو قالب کمر بندی باشه.زیرش حتما کاغذ روغنی بندازید.که راحت از کف قالب جدا بشه.بزارید کیک خنک بشه.دور کیک یه رینگ ببندید.پنیر و خامه و وپودر قند با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه.ژله الورا را هم با لیوان اب جوش مخلوط کنید.بزارید خنک بشه.بعد به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنیدمواد را روی کیک بریزد.داخل یخچال برارید تا خودشو بگیره.ژله توت فرنگی با یک لیوان اب جوش مخلوط کنید.بزارید خنک بشه بعد که مواد پنیری سفت شد روی مواد بریزد.داخل یخچال بزارید تا زله هم سفت بشه.بعد از سفت شدن با چاقو آروم دور قالب خالی کنید.رینگ آروم دربیارین
@shirini71
#کورن_داگ_پنیری 🌭 😋
▫️سوسیس
▫️تکههای پنیر موزارلا
▫️پودر سوخاری
▫️پودر شکر 1 قاشق غذاخوری
▫️آرد 1 پیمانه
▫️بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
▫️نمک نصف قاشق چایخوری
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️شیر 1 پیمانه
🔸همه مواد خمیر رو تو یه کاسه با همزن دستی میزنیم تا کرمی رنگ و یکدست بشه. (خمیر رو ترجیحا توی لیوان بریزین تا مرحله بعد راحتتر انجام بشه) حالا سوسیس ها و تکههای پنیر رو داخل سیخهای چوبی میکنیم و به خمیر تهیه شده آغشته میکنیم. بعد توی پودر سوخاری میزنیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی بشن
@shirini71