eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥂🌯 🌯🥂 برای پای: گوشت چرخ کرده 700 گرم پیاز 2 عدد سیر 2 حبه تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری 5 ق غ جعفری فلفل سیاه 1 ق چ پاپریکا 1 ق چ آویشن 1 ق چ نمک 1 ق چ برای سس بادمجان: بادمجان 5 تا 6 عدد کره 2 ق غ آرد دو نیم ق غ شیر دو نیم پیمانه فلفل سیاه نصف ق چ نمک 1 ق چ 🥂🌯 🌯🥂 برای سس گوجه فرنگی: ربع گوجه‌فرنگی 1 ق غ گوجه فرنگی 2 عدد روغن 3 ق غ فلفل سیاه نصف ق چ ریحان خشک شده نصف ق چ نمک نصف ق چ در آخر هم روی پای پنیر پیتزا و کره میریزیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. .من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه‌.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم.گذاشتم رو دستمال تا روغنش بره و بعد آماده خوردنه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته، خلال کنید و بشویید.بعد به مدت ۶الی ۸ دقیقه سیب زمینی ها را در آب جوش بگذارید تا بجوشه و کمی پخته شوند.مقداری نمک هم اضافه کنید.سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.دو ظرف جدا گانه تهیه کنید.در ظرف اول تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.در ظرف دوم، پودر سوخاری را با پودر آویشن و ادویه های مطبوع به خوبی مخلوط کنید.در این مرحله سیب زمینی ها را ابتدا در تخم مرغ، سپس در پودر سوخاری بغلتانید.سپس سیب زمینی ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.سیب زمینی ها را سرخ کنید و آن‌ها روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن‌ها گرفته شود.سیب زمینی شما به صورت سوخاری، ترد و لذیذ آماده است.با هر نوع سس دلخواه نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 🐰هجدهم تیر ماه ۱۴۰۰🐰 🍋ناشتا : 1 عدد کیوی 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: یک لیوان روغن‌مایع یک لیوان پودرشکر نصف لیوان اَرده نصف پاکت بکینگ پودر آرد به مقدار لازم (تقریباً ۳-۴ لیوان ، تا جایی که خمیر نرم و نچسبی به دست بیاد) برای روش، از هر سسی که دوست داشتید می‌تونید استفاده کنید. طرز تهیه : در یک ظرف گودی، اَرده، روغن‌مایع و شکر رو به خوبی مخلوط کنید. سپس، بیکینگ‌پودر رو اضافه کنید. بعد آرد رو کم‌کم و تحت‌کنترل بهش اضافه کنید، تا خمیر نرم و نچسبی درست بشه. با استفاده از اسکوپ بستنی و یا با دست بهش شکل بدید( با دست گرد کنید). بعد در سینی‌ای که کاغذ روغنی پهن کردین، بچینید. همه خمیر رو به این ترتیب آماده کنید و بعد در فر از قبل گرم شده، در دمای ۱۸۰ درجه حدوداً ۲۷-۲۸دقیقه بپزید. حتماً تحت کنترل بپزید. بافت نرمی داره. بعد از اینکه از فر در آوردید بذارید کاملاً سرد بشه و بعد با سس دلخواهتون تزئین کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ پاچيني(كتف سوخاري)😋 ✍مواد لازم برای 2 نفر کتف مرغ:6 تا پودر سير پودر زنجبيل نمک و فلفل قرمز و سیاه به ميزان لازم زعفران دمکرده:1 تا 2 قاشق غ خ در صورت تمايل آرد تخم مرغ:1 عدد (اگه کوچیک بودن 2 عدد) پودر سوخاری روغن برای سرخ کردن 🍜طرز تهیه بعد از تميز كردن كتف مرغ آن را با مخلوطي از نمك وفلفل سياه ودرصورت تمايل فلفل قرمز وپودر سير وپودر زنجبيل وزعفران مزه دار كنيد بعد از چند ساعت استراحت جهت مزه دار شدن استخوان کتف رو بگیرید و به کمک چاقو يه برش به قسمت بالاي آن بديد تاگوشتش از استخوان جدا بشه حالا با كمك دست يا چاقو گوشت بازو رو به پایین کشیده تا کاملا از استخوان جداشه وبه طرف پايين برده شه وبرگردانده شودگوشت تقريبا حالت گرد وتوپي شكل ميشود ميتونيد براي زيبايي بيشتر استخوان كتف را با فويل بپوشانيد تو یه ظرف تخم مرغ رو با قاشق خوب هم بزنيد کتف ها رو اول آرد سپس تخم مرغ وبعد هم آرد سوخاری بغلطونید تا حسابی با این مواد کاور بشه. حالا توی یه ظرف کوچیک و گود روغن ریخته و کتف ها رو توی روغن شناور کنید و با حرارت ملایم بذارید کاملا مغزپخت وسوخاري شه. @shirini71