#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
بیست و نهم شهریور ماه ۱۴۰۰💛🥐🥐
🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۱۰ قاشق عدسی+ یک کف دست نان تافتون(۲۵۰کالری)
🔴میان وعده
یک عدد میوه
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
۶ قاشق برنج +۱۰۰ گرم گوشت گوسفند آبپز+سالاد بدون سس (۲۵۰کالری)
🔴میان وعده عصر
۳ عدد انجیر+ یک عدد میوه
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
یک تکه کوکو سبزی (۱۰+۱۰)+یک کف دست نان سنگک+ سبزی خوردن +یک لیوان دوغ کم چرب (۳۰۰کالری)
@shirini71
#دمنوش_شیرین_بیان
#دمنوش_لاغری
✍دمنوش شیرین بیان
⚜این دمنوش با کم کردن اشتها و کاهشِ میل به خوردن مواد غذاییِ شیرین ، باعث تنظیم قند خون و لاغری شکم و پهلو میشود .
طرز تهیه:
یک قاشق چای خوری ریشه شیرین بیان آسیاب شده را در یک قوری بریزید و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کرده و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. این دمنوش شیرین است.
زمان مصرف :
دو ساعت قبل از هر وعده غذایی
@shirini71
حلوا گردو تبریز
آرد سفید ۱کیلو گرم
کره ۳۰۰گرم
روغن جامد یا مایع ۲۰۰ گرم
نثار (پودر قند ) ۴۰۰گرم
پودر هل۱قاشق مربا خوری
پودر زنجبیل ۱قاشق غذا خوری
گردو خرد شده ۳۰۰ گرم
آرد رو در تابه ای الک کرده روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد از روی شعله برداشته کره و روغن را میریزیم کاملا با هم مخلوط میکنیم بعد از ۱۰ دقیقه نثار الک شده را اضافه میکنیم دوباره کاملا مخلوط میکنیم در آخر گردو ی خرد شده و زنجبیل و هل را میریزیم مخلوط میکنیم بعد با قالب دلخواه قالب میزنیم میتونید به جای گردو از بادام استفاده کنید
میتونید داخل قالب سیلیکونی بریزید و ی ساعت داخل یخچال بزارید و بعد از قالب خارج کنید
@shirini71
🔻از گردو در وعده صبحانه بیشتر استفاده کنید !👌🏻
🟡مغز گردو سرشار از ویتامین B و اسیدفولیک میباشد که این ترکیبات باعث تقویت اعصاب و قلب و عروق میشوند، گردو سریع الهضم و چاق کننده است
🟡 با مصرف روزانه 3 عدد گردو میتوان فراموشی، خستگی و ضعف بنیه را جبران کرد
🌳در فصل بهار، از خوردن غذاهای گرم و خشک، حرکت و #ورزش زیاد، #حمام مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و #شیرینی زیاد خودداری شود همچنین بهتر است در این فصل بهجای آب از عرق #کاسنی یا عرق #شاتره استفاده شود.
🍏بهتر است در این فصل از مصرف غذاهای چرب و سرخکردنی, خوراکیهای تلخ، تند و تیز، و شور که مزاج گرم دارند مانند #آجیل_شور و #گردو پرهیز کرد.
🍏بهتر است در این فصل از نوشیدنیهای خنک مانند شربت #ریواس، شربت #عناب، شربت #نارنج، #لیمو و "#به" استفاده کرد.
@shirini71
#پاستا_سوسیس_دودی
مواد لازم :
پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه
پاستا ۳۰۰ گرم ( تقریبا نفری ۱۰۰ گرم )
سوسیس دودی خرد شده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۲۵۰ گرم
پوره ی گوجه ۱ پیمانه
پنیر پیتزا یا چدار ۱۵۰ گرم
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا پاستاها را با مقداری نمک در آب جوش ریخته تا بپزند در این فاصله پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند و تغییر رنگ دهد سپس پوره ی گوجه را به آن اضافه کنید . حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. سپس در ماهیتابه ای دیگر فلفل دلمه ای و سوسیس را سرخ کنید و سس گوجه ای که در مرحله ی قبل درست کردید به همراه پاستاهای آبکشی شده به آنها اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. سطح پاستاها را با پنیر رنده شده بپوشانید و در ماهیتابه را ببندید و با حرارت ملایم بر روی گاز قرار داده تا پنیرها آب شوند. یا به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار داده . در انتها کمی پیازچه خرد شده به آن اضافه کنید و این پاستای لذیذ را نوش جان کنید
@shirini71
کیک_موزاییکی
✍ابتدا ۳ ق غ پودر کاکائو رو با یک سوم پیمانه شکر خوب مخلوط کنید و بعد ۱۵۰ گرم کره رو با یک پیمانه شیر اضافه کرده و میزاریم رو شعله ملایم تا کره ذوب بشه و بعد شعله رو خاموش کنید . خنک که شد دو بسته بیسکویت پتی بور ساده رو درشت خرد کنیدبه همراه گردو خرد شده بهش اضافه کنید .کیسه فریزر را با قیچی کامل باز کنید و مواد رو بریزید وسطش و از هر دو طرف ببندید و رول کنید و با دست فرم بدید . ۴ ساعت در یخچال بزارید و بعد با چاقو برش بزنید و نوش جان کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک_سیب_روسی
کیک_سیب
یک کیک بسیار خوشمزه کیک_بدون_شیر
کیک_بدون_روغن
واقعا مزه پای سیب میده شایدم خوشمزه تر😉😅 برای درست کردن این کیک خوشمزه به مواد زیر احتیاج داریم :
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک سوم پیمانه( ۶۵ گرم )
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آرد یک دوم پیمانه( ۶۰ گرم)
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
سیب متوسط یک عدد
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل را با سرعت بالا هم می زنیم تا کرم رنگ شود سپس مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم وبعد سیب بدون پوست و خرد شده را اضافه کرده و آهسته مخلوط میکنیم (یک قاشق از آرد دستوررابرداشتم به سیب اضافه کردم و بعد سیب را به مایه کیک اضافه کردم) سپس قالب ۱۸ را چرب و آرد پاشی کرده نیمی از مایه کیک را در قالب میریزیم و سپس روی مایه کیک پودر دارچین میریزیم و بعد مابقی مایه کیک را میریزیم روی مایه کیک به دلخواه یک قاشق شکر قهوه ای و یا شکر معمولی می ریزیم و درون فر که از یک ربع قبل گرم کرده ایم می گذاریم دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم (این زمان تقریبی است و بستگی به دمای فرداره ).
نوش جان 😋
@shirini71
#كوبيده
گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفراني سرو ميكنيم ، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه. .
@shirni71
#فالوده_سیب🍎🍏🍨🍧
سیب زرد یا قرمز شیرین و رسیده :۱۲ عدد
گلاب :۱/۲لیوان
عرق بیدمشک :۱ استکان
عرق بهارنارنج : ۱ استکان
شکر :۱۰ ق غ
عسل :۲ ق غ
آب :۲لیوان
زعفران دم کرده :به اندازه دلخواه
تخم ریحان : بمیزان لازم
سیبها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید و تخم ریحان (تخم شربتی) را پاک کنید و بشورید و در اب گرم خیس کنید تا لعاب بندازد . سیبها را در کاسه بزرگی بریزید و بقیه مواد رو بهش اضافه کنید وکاملا هم بزنید که شکر و عسل کاملا حل بشن .بذارید توی یخچال و سرد که شد میل کنین,برای ماه رمضان این فالوده رو درست کنید خیلی میچسبه و حتی با سیبهایی که تو یخچال مونده و مصرف نمیشه هم میشه این فالوده رو درست کرد .جدیدا هم دکتر کردافشاری این دستور رو خیلی توصیه میکنن .
دوستان اگه خواستید میتونید تمامی مواد رو با ذایقه خودتون کم و زیاد کنین از لحاظ شیرینی و غیره. من کمی هم شیره انگور اصافه کردم .
@shirini71
#سالاد_ماکارانی
#سالاد_پاستا
سالاد ماكاروني با سبزيجات و سس ماست موسير
.
يك سالاد_ماكاروني خيلي خوشمزه،تقديم به شما 🌹
دو ليوان ماكاروني آبكش شده+دو ق پياز بنفش (يا سفيد) ريز خرد شده+نصف ليوان نخود فرنگي پخته +يك سوم ليوان خيار شور خرد شده (اضافه كردن كمي ژامبون اختياريه ولي بدون ژامبون هم خيلي خوشمزس)+نصف ليوان ماست موسير+كمي نمكو آويشن و فلفل
ده دقيقه داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه و بعد نوش_جان بفرماييد.
step.by.step.cooking
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71
#سالاد_ماکارانی
نمیدونم چرا سالاد ماکارونی منو شادم میکنه، احتمالا به خاطر اینه که قبلنا تو تولدا و مهمونیا سالاد ماکارونی پای ثابت میز شام بودو به خاطر همین منو با خودش میبره به خاطرات تولدو مهمونی بازی و این حرفا😍😍😍
اینم دستورش:
برای سس سالاد از آب لیمو تازه، روغن زیتون، سس مایونز، شویدو ریحونو جعفری خشک استفاده کردم
برای مواد سالاد هم از ماکارونی آبکش شده، تن ماهی، کرفس، فلفل دلمه ای قرمز، هویج، خیارشور
ترکیب همه ی اینا با هم مخصوصا طعم کرفس و تردی هویج خیلی خوب میشه خلاصه که به نظرم امتحانش کنین که پشیمون نمیشین...
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
سی و یکم شهریور ماه ۱۴۰۰💙💙
💦 8 لیوان آب در طول روز فراموش نشود.
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ده عدد بادام درختی
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک کفگیر ماکارونی یا سه تکه پیتزا
🍋عصرانه : قهوه با یه تکه شکلات تلخ
🍋شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ سبزیجات
🍋بعد از شام 3 عدد خرما
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
دسر خوشمزه
یک لیتر شیر
یک استکان فندق پودر شده(میتوانید از پسته بادام و گردو هم استفاده کنید)
یک عدد زرده تخم مرغ
یک لیوان شکر
دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
اندازه لیوان 200 میلی ( چهار پنجم لیوان دستهدار فرانسه)
اندازه استکان 125 میلی (نسف لیوان دسته دار فرانسه)
شکر و نشاسته و زرده تخم مرغ را با داخل قابلمه ریخته و شیر را کمکم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم پودر نارگیل و پودر فندق را هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا بجوشد و قوام بگیردداخل پیالهها ریخته و بعد از سرد شدن به دلخواه تزئین میکنیم.
@shirini71