#نان_فوکاچیا
🍞
@shirini71❤️
نان فوکاچیا نوعی نان ایتالیایه که راز خوشمزگیش در استفاده از روغن زیتون است. نانی سبک و خوشمزه با خرده های سبزیجات تازه یا خشک مثل رزماری یا آویشن یا هر سبزی مورد علاقه برای روی نان استفاده می شود. از سیر و نمک درشت هم برای رومال استفاده میشود.
آرد 4 پیمانه
نمک 2 ق چ
پودر خمیر مایه خشک 2و1/4 ق چ
آب گرم 2 پیمانه
کره 1 ق چ
روغن زیتون 4 ق س
سبزیجات خرد شده رزماری آویشن یا هر سبزی مورد علاقه برای رویه
نمک درشت برای رویه
در کاسه ای آرد و نمک و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید آب گرم را به آن اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیربه دست آید.این خمیر را میتوانید تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. دو عدد قالب گرد 20 سانتی را با کاملا چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید خمیر را دو قسمت کرده هر قسمت را در قالب جدا گذاشته روی آن روغن زیتون ریخته پلاستیک بکشید و دو ساعت صبر کنید تا خمیر ور بیاید. فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد روشن کنید انگشتان خود را با روغن زیتون چرب کرده روی نان را هم روغن زیتون بریزید و با انگشت روی خمیر سوراخ ایجاد کنید سبزیجات و سیر در صورت تمایل و نمک روی خمیر بپاشید نان را به مدت 22 تا 30 دقیقه در فر تا زمانی که طلایی شود قرار دهید. از قالب جدا کرده و روی توری سیمی خنک کنید یا داغ داغ سرو کنید
#شیر_برنج_قالبی
برنج 3/4پیمانه(من دانه ریز استفاده میکنم)
اب 2 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده 1 ق سوپخوری
شیر 3 پیمانه
چند دانه هل و یک چوب دارچین
پودر ژلاتین 1/5 ق مرباخوری
اب سرد 3 ق سوپخوری
خامه صبحانه 100 گرم یا نصف قوطی
گلاب نصف پیمانه
در صورت تمایل شیر عسلی نصف قوطی
برنج رو شسته به مدت 3 ساعت با 2 پیمانه اب خیس کرده با همان اب روی حرارت ملایم قرار داده کمی که پخته شد بتدریج شیر رو اضافه کرده با دانه های ها وچوب دارچین که یه عطر عالی بهش میده(بعد از پخت برمیداریم)زیر شعله رو کم کرده تا وقتی که برنج مغز و نرم شد رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و خامه رو هم خوب با چنگال زده و گلاب و همچنین شیر عسلی را هم اضافه در اخر پودر ژلاتین رو که در 3 ق اب سرد اسفنجی و بن ماری کردیم اضافه و خاموش میکنیم
پ ن:من تو قالبهای تارت تکنفری ریختم تو یخچال گذاشته خودش رو که گرفت از قالب جدا کردم با شیره انگور هم که عااالی میشه
nahid.aa
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️
#شیر_برنج
چند نکته در مورد شیر برنج
برای پخت شیر برنج حتمااااااااا از برنج ایرانی مرغوب استفاده کنید 😍برنج هندی وپاکستانی 🚫
دقت کنید شیرنج بعد از اینکه سرد شه سفت میشه وقتی گاز رو خاموش میکنید به این نکته توجه کنید.
سعی کنید از شیر پر چرب استفاده کنید خیلی خوشمزه تره
اگر شیر پر چرب نداشتید اواخر پخت یک قاشق خامه صبحانه رقیق کرده بهش اضافه کنید
اگر شیر برنجتون رقیق بود یک قاشق سر خالی آرد برنج رو با کمی آب یا شیر رقیق کرده اواسط بهش اضافه کنید
یک پیمانه برنج ایرانی حدود چهار پیمانه شیر ودو پیمانه آب نیاز داره نسبت شیر بیشتر از آب باشه
یک پیمانه برنج رو چند ساعتی با شیر وکمی گلاب خیس کنید به جای شیر هم میتونید از آب اسنفاده کنید ولی با شیر خوشمزه تره
برنج خیس خورده رو با مخلوط شیر واب بزارید بپزه یک تکه چوب دارچین بزنید آگه نداشتید اشکال نداره موقع سرو پودر دارچین روش بپاشید موقع پخت پودر دارچین نزنید رنگش شیر برنج تیره میشه شعله رو کم کنید تا برنج مغز پخت بشه اما مثل شله زرد له نشه کمی دونه هاش مشخص باشه یک قاشق چایخوری نمک هم بزنید ما شیر برنج تقریبا شیرین دوست داریم این ذایقه آی خواهرام اصلا شکر نمیریزن نمک میزنن آگه خواستید شیرین باشه یکی دو قاشق شکر بریزید اونم آخر پخت چون شکر باعث میشه روند پخت برنج متوقف شه
عزیزانی که با زیرهسیاه دوست دارن موقع پخت کمی زیره بریزن
باشیره انگور یا مربای گل عالی میشه
@shirini71
شیر برنج ,یا پودینگ برنج ,برای صبحونه,عصرونه ,افطاری ,عالیه 👌
به عنوان دسر هم میشه استفاده کرد ,مقوی برای کسایی که در بستر بیماری بودن و نیاز دارن بنیه خودشون رو بدست بیارن ,برای بچه های کوچیک یه غذای خوبه ,اگه میخوایید رژیمی باشه از شیر کم چرب استفاده کنید ,می تونید شکر رو حذف کنید عسل بریزیید
از طعم دهنده هایی مثل دارچین ,گلاب,هل ,وانیل,رنده پوست پرتقال می تونید استفاده کنید ,می تونید به صورت ساده وزعفرونی بهش تنوع بدید
#شیربرنج
#شیر_برنج👆
@shirini71❤️
#پیراشکی_سیب_زمینی
#غداهای_خمیری
👒دستور تهیه:
👇خمیر
3 فنجان آرد سفید
1 فنجان آب گرم
3 قاشق روغن زیتون
نمک به مقدار دلخواه
👇مواد داخل خمیر
3 عدد سیب زمینی
یک سوم فنجان شیربادام
یک چهارم فنجان خامه زده شده
3 قاشق کره گیاهی
پنیر چدار
پیاز
1فنجان آب
نمک وفلفل
خامه زده شده موقع سرو غذا
👒همه مواد خمیر رو مخلوط کنید حسابی وباهمزن.طوری که حتما یک دست بشه و حسابی ورزش بدید.بعد بهش ۲۰ دقیقه استراحت بدید.سیب زمینی هارو خرد کنید و در آب درحال جوش بپزید.پیاز رو خرد کرده و تفتش بدید و بقیه مواد رو به همراه سیب زمینی ها که پخته شدن ،اضافه کنین.یادتون باشه خامه و پنیر رو مرحله آخر بریزین.بعدش خمیر رو تکه تکه کنبن و یکم از مواد بینش بریزین و به هر شکلی خواستین فرم بدین.آخرشم که میره تو فر یا تستر برای گریل شدن.اون پیاله خامه هم موقع سرو استفاده میشه.
@shirini71❤️
#رژیم_کاهش_وزن_ماه_رمضان
💚روز هفدهم ماه مبارک رمضان💚
🌞افطاری
1 لیوان شیر گرم + 2 عدد خرما
+ 2 کف دست نان سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل + سبزی
🌟شام
(یک ساعت بعد از افطار)
یک کاسه آش + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + سبزی خوردن
⭐️شام تا سحر
3 عدد میوه+ 5 عدد مغز + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو
🌔سحری
10 قاشق باقالی پلو + 3 تکه کوشت + 1 پیاله ماست + سبزی
@shirini71❤️
#گوجه_خشک🍅🍅🍅
گوجه ها را شسته برش بزنید روی توری یا سبد پهن کنید کمی نمک بپاشید تا طعم دار شود در آفتاب یا در فر خشک کنید. گوجه ها را در شیشه مربا ریخته نمک و فلفل و چند برگ ریحان تازه و رز ماری و چند حبه سیر روی آن گذاشته و شیشه را با روغن زیتون پر کنید در یخچال برای تمام طول سال نگه داری کنید. این گوجه های خشک را در انواع سالاد و پاستا و پیتزا و غذاهای مختلف میتوانید استفاده کنید. گوجه فرنگی پس از خشک شدن طعم خوبی پیدا میکنه و خواص خودش رو هم از دست نمیده حتما امتحان کنید
❣️❣️❣️@shirini71❤️
#شات_تک_نفره_چیکن_استرگانف
#غذا
#ساندویچ
#پذیرایی
طرزتهیه
فیله مرغ ترجیحا یک عدد سینه را به اندازه انگشت کوچک دست باریک باریک برش بزنید ( من اینجا مرغ رو حبه ای خرد کردم ) با کمی کره و پیاز داغ سرخ کنید نمک و فلفل و خیلی کم زرد چوبه اضافه کنید و یک حبه سیر (پودر سیر هم میتونید استفاده کنید ) بزارید تا کاملا بپزد اول کار مرغ ها اب میندازن ولی مدام هم بزنید تا اب ان کشیده بشه و به اصطلاح چفت بشه و به روغن بیافته در اخر دو قاشق خامه صبحانه (یا خامه ترش)بزنید و یک قاشق ارد رو داخل یک لیوان شیر حل کنید و به مواد اضافه کنید مقداری کره مجدد اضافه کنید و غذا رو داخل ظرف سرو بکشید و روی ان را با خلال سیب زمینی پر کنید (مقداری قارچ تفت داده شده هم خوشمزه ترش میکنه که من خیلی وقت ها استفاده میکنم )
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
👇
@shirini71❤️