#رژیم_کاهش_وزن_ماه_رمضان
💚روز بیستم ماه مبارک رمضان💚
🌞افطاری
چای دارچین کم رنگ + یک عدد بامیه کوچک یا یک تکه کوچک زولبیا
+ یک کف دست نان سنگک یا بربری + یک عدد تخم مرغ پخته + گوجه و خیار
🌟شام
(یک ساعت بعد از افطار)
دو عدد کوکو سبزی کوچک + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + 1 پیاله ماست + 5 عدد زیتون
⭐️شام تا سحر
3 عدد میوه+ یک لیوان آب هویج + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + یک عدد خیار رنده شده
🌓سحری
10 قاشق برنج + دوسوم سینه مرغ + 1 پیاله ماست + سبزی
@shirini71❤️
♻️ آیا میدانید زنجبیل قویترین ادویه ضد سرطان شناخته شده؟
♻️ آیامیدانید چرا گرفتن ناخن عصر به بعد عمر راکوتاه میکند؟
♻️ آیا میدانید دلیل آرامش شیرازیها مصرف کدام دمکرده است؟
♻️ آیا میدانید مصرف آب ولرم ناشتا چهل روز با بدن شما چه میکند؟
@shirini71❤️
سیمیت یکی از خوشمزهترین و معروفترین نانهای کشور ترکیه است که طرفداران بسیاری دارد.
نان سیمیت بافت نسبتاً خشکی دارد.
در خیابانهای استانبول آن را روی چرخدستیها میفروشند و رهگذران برای یک میان وعده سبک یا حتی وعده غذایی آن را میخرند و گاهی با پنیر میخورند.
نانهای فراوانی در سراسر دنیا وجود دارد که طعم بی نظیری داشته و مخصوص سرو در زمانهای خاصی هستند. اما اگر روزی به ترکیه سفر کردید در هر زمانی که توانستید در کوچه یا خیابان سیمیت بخرید و نوش جان فرمایید!
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️
#نان_سمیت_آنکارا
مواد لازم👇
۱/۵ لیوان آب ولرم
۱ ق چ خمیر مایه
۳ لیوان آرد(میزان آرد بستگی به نوع آردتون داره از۲/۵ تا ۳/۵ هم میتونه تغییر کنه)
۱ ق چ نمک
مواد رو مال سیمیت👇
نصف لیوان شیره انگور
نصف لیوان آب
۱ ق م آرد
۱ لیوان کنجد بو داده
طرز تهیه👇
داخل کاسه ای آب و خمیر مایه را ریخته و کمی با دست هم بزنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و آخرای آرد اضافه کردن نمک را اضافه کنید چون اگه نمک را اول اضافه کنیم خمیر مایه را از بین میبرد،کمی داخل ظرف خمیر را ورز دهید تا خودش را جمع کند سپس ث خمیر را روی میز گذاشته و مانند ویدئو آموزشی حدود ۵ دقیقه ورز دهید زیاد انگشت و کف دستتان را به خمیر نزنید زیرا به دست میچسبد ولی با قسمت پایینی دست اگر این کار را سریع انجام دهید زود از دست خودش را ول میکند، خمیر را بعد از ۵ دقیقه ورز دادن داخل ظرفش بگذارید و رویش را سلفون بکشید و حدود ۳۰- ۴۵ دقیقه استراحت دهید تا ور بیایدبعد از استراحت خمیر را از ظرفش خارج کنید کمی دیگر ورز دهید و به ۶ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را مانند فیلم آموزشی باریک کنید به اندازه ۱ متر (چون خمیر کشسانی است هر چه شما طولش را بیشتر کنید خمیر خودش را جمع خواهد کرد سپس خمیر ۱ متری را ۲ لا کرده و به دور هم بپیچید و گرد کنید و به هم برسونید و همان قسمت را با دست رویمیز یکم فشار دهید تا به هم بچسبد
داخل ظرفی شیره انگور و آب و آرد را مخلوط کنید (آرد باعث میشو مواد بهتر به خمیر بچسبد ) و داخل ظرف دیگر کنجد بو داده بریزید و سیمت ها را داخل مخلوط شیره بغلتانید و سپس داخل کنجد بزنید هر ۲ طرفش را کامل بپوشاند و حدود ۲۰ دقیقه اجازه دهید به همین صورت استراحت کند تا کمی دیگر ور بیاید
داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۴۰ درجه برای اینکه سیمیت ها مثل سیمیت تنوری بشه حرارت فر باید زیاد باشه و سینی فر موقع روشن کردن فر داخلش باشد که سینی داغ شود و مستقیم سیمیت ها را داخل سینی داغ بگذارید
👈نکته: برای اینکه سیمیت ها کمتر پف کند خیلی مهم است که دمای فر زیاد باشد تا در مدت زمان کمتری پخته شود و قبل از اینکه داخل فر رود با دست کمی روی سطح سیمیت را فشار داده و پفش را کم کنید
سیمیت را داخل سینی داغ فر بگذارید و با دست روی سطح سیمیت را فشار دهید نباید زیاد پف کرده باشد و داخل سینی اطراف سیمیت ها را مرتب کنیدو گرد کنید چون هر طور که بگذارید همان طور میپزد و حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود و از فر خارج کنید
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️
#دلمه 😋
من عدس رو خیس میکنم برنج هم از نیم دون ایرانی و بلغور گندم همه مواد رو با هم یه تفت میدم بعد مرغ یا گوشت چرخ کرده ایندفعه مرغ استفاده کردم سینه مرغ رو یه کم آبپز کردم آبشو گذاشتم کنار بعد مرغ رو ریش ریش کردم اضافه میکنم به مواد زرد چوبه نمک فلفل قرمز سبزی دلمه از سبزی خشک هم استفاده میکنم نعناع و ترخون خشک شده و یه کم کاکوتی وگوجهفرنگی ریز خورد میکنم بعد زیر دلمه ها چن برک میچینم ودلمه هارو میزارم روی برگها آخرش هم آب مرغ که داشتم رو میریزم و یه بشقاب میزارم رو دلمه ها با شعله خیلی کم میزارم بپزه البته به آب مرغ هم یه کم زرد چوبه نمک میریزم بعد پختن پیاز داغ وزرشک رو میریزم روشون میتوانید پودر گردو هم بریزین. من لپه نمیزنم به دلمه 😁
@shirini71❤️
#زولبیا👇
به سبک قنادی
یک پیمانه نشاسته گندم
نصف پیمانه ماست
یک قاشق مربا خوری روغن مایع
یک قاشق غذاخوری آرد شیرینی
دو قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ
یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
یک سوم پیمانه گلاب
یک قاشق مربا خوری خمیر مایه
طرز تهیه:
اول نشاسته و ماست رو مخلوط کنید تا خمیری بشه، حالا زعفرون دم کرده را بریزید مخلوط کنید، گلاب و روغن و آرد را اضافه کنید و مواد رو خوب فولد کنید بعد بیکینگ پودر و خمیر مایه فوری رو بریزید و وقتی مخلوط شد روی ظرف رو سلیفون بکشید در جای گرم بگذارید پنج شش ساعت بمونه تا خمیر حجمش دوبرابر شود (من شب قبل درست کردم خمیر رو و فردا بعدازظهر درست کردم)
بعداز زمان استراحت خمیر را داخل قیف بریزید
من از جای سس استفاده کردم، تو روغن داغ شکل بدید.
پف کرد و طلایی شد تو شربت بیندازید چند ثانیه بمونه بعد از شربت خارج کنید.
نکته:ماست نباید شیرین باشه باید به ترشی بزنه ولی کف نکنه و اینکه آب نداشته باشه.
@shirini71❤️
آسمان:
صبا:
طرز تهیه رنگینک رولتی
خرمای سیاه تقریبا 1 کیلو( بهتره از خرمای جنوب استفاده بشه)
آرد گندم 1 پیمانه
دارچین 1 قاشق سوپخوری
روغن جامدیاکره نصف پیمانه
گردوی خرد شده 200 گرم
پودر پسته و نارگیل درصورت دلخواه مقداری(برای تزیین)
اول از همه هسته های خرمارودربیارید وخرماروله کنید.برای له کردن خرما چندتاراه دارید.یکی اینکه از چرخ گوشت استفاده کنید.اگه حال وحوصله تمیز کردن چرخ گوشت رونداریدباپشت قاشق خرماهارو له کنید.میتونید خرماهارو روی حرارت بذارید و کمی کره بهش اضافه کنیدتانرم تر بشه؛این مرحله اختیاریه ومیتونیداصلاخرماها رو روی حرارت نذارید(من خودم وقتی حوصله ندارم اصلا روی حرارت نمیذارم وخرماهارو توی پلاستیک فریزر میریزم وبادستم ورزمیدم قشنگ له میشه)
یک پلاستیک فریزرروبازکنیدروی نصفش خرماهاروپهن کنیدولایه بعدی پلاستیک فریزر روبرگردونیدوباوردنه یاهرچیزی که دم دستتونه خوب صافش کنید وبذاریدتوی یخچال روی یه سطح صاف تایکم خودش روبگیره،
درمرحله بعدی آردروروی حرارت قرار بدیدومرتب هم بزنیدتاتغییررنگ بده (قهوه ای بشه)
بعدروغن جامدیاکره روبهش اضافه کنیدوبازکمی تفت بدیدتابوی خامی آرداز بین بره
بعدازاین مرحله موادروازروی حرارت برداشته وکمی هل یادارچین(من دارچین زدم) بهش اضافه کنیدومخلوط کنید .
حالاموادروروی خرمای پهن شده بریزید وسپس گردوی خردشده روروی سطح کار بریزید.سپس مهم ترین قسمت کار یعنی رول کردن موادروبایدانجام بدید .
من قبل ازرول کردن همون قسمت پلاستیک فریزرکه خالیه رودوباره روی موادبرمیگردونم وباوردنه چندبارروش میرم تاگردوهابره داخل موادوبینشون فاصله نباشه
بعدباکمک نایلون شروع به رول کردن موادکنید.آروم آروم پیش بریدوبا دست خوب رول روفشاربدیدتاموادبه هم بچسبه ؛میتونیداز پودرنارگیل یا پودرپسته دراین مرحله استفاده کنیدو کل رولت روداخل پودربغلطونید .
بعدازاینکه همه موادرول شدرولت رو داخل نایلون بادست خوب حالت میدیم.حدود3تا4(حداقل)ساعت زمان لازمه تارولت دریخچال سفت بشه (من برای افطاری ماه رمضون بعضی مواقع ازیک هفته قبل درست میکنم ومشکلی پیش نمیاد)بعدازاین مدت رولت روازیخچال خارج کرده وبا چاقوی تیزاون روبه عرض دوسانت برش بزنید
.@shirini71❤️
دلمه برگ مو 🍇☘
پیازداغ و گوشت چرخکرده رو تفت دادم. بعد برنج و لپه پخته شده و سبزی دلمه رو بهش اضافه کردم. مقداری رب و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد میزنید. بعد داخل برگهای مو میریزید و به سلیقه خودتون میپیچید. داخل قابلمه قرار میدید به لیوان آب با آبلیمو آبغوره و نمک و فلفل و زردچوبه و روغن و رب باهم مخلوط میکنید روی دلمه ها میریزید جوش که اومد زیرشو کم کنید و دمکنی بزارید تا کاملا بپزه. روی دلمه ها حتما یه بشقاب قرار بدید که از هم باز نشن. من ملس درست میکنم😋.
ولی چه حس خوبیه مثل مامانا دلمه درست میکنی🙊🙈😄
@shirini71❤️