#رژیم_کاهش_وزن_ماه_رمضان
💚روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان💚
🌞-افطاری
1 لیوان شیر گرم + 2 عدد خرما
+ 2 کف دست نان سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل + سبزی
🌟شام
(یک ساعت بعد از افطار)
یک کاسه آش + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + سبزی خوردن
⭐️شام تا سحر
3 عدد میوه + 5 عدد مغز + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو
🌓سحری
10 قاشق باقالی پلو + 3 تکه کوشت + 1 پیاله ماست + سبزی
@shirini71❤️
#اردور_خیار
خیار متوسط و یک اندازه 3 عدد
ماست چکیده یک ملاقه
نعناع خشک
گردو یا بادام
هویج رنده شده
انگور
خیار ها رو حلقه حلقه کرده و ماست رو با قیف روی خیارها میگذاریم. برای تزئین هم میتونید از انواع مغزها و هویج رنده شده و انگور و سبزیجات خشک استفاده کیند.
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️
#ديزاين_سالادكلم_وهويج
#سالاد_فینگری
كلم سفيد و كلم قرمز و هويج را با خرد كن خردكرده و با سس طعمدار شده با پودر سير كمي اويشن و فلفل مخلوط ميكنيم
.براي تزيين .
ابتدا خيارها را حلقه كرده با قالب گرد داخلشو خالي ميكنيم البته نبايد تا انتها برش زد بصورت كاسه اي خيار را خالي ميكنيم و با سالاد كلم و هويج پر ميكنيم.
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️
#چیز_کیک_لیمو_عسل🍋🍯🍰
@shirini71❤️
عسل ۱۵۰ گرم
لیموترش ۵ عدد
کره ۲۸۰ گرم
بیسکوییت ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
۱۵۰ گرم کره را آب کرده بیسکوییت ها پودر کرده با هم مخلوط کنید و در قالب کمربندی ریخته و پرس کنید قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر گذاشته. مابقی کره را آب کنید و پس از خنک شدن عسل و آبلیموترش و رنده پوست لیموترش وتخم مرغ ها و زرده تخم مرغ و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت ده دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود روی کرم را با نایلون پوشانده و ده دقیقه در یخچال گذاشته تا خنک شود سپس در قالب روی کراست ریخته و تمام شب در یخچال گذاشته روز بعد سرو کنید
#ران_مرغ_بريان_تركى
ران مرغ پوست کنده
آب لیموترش تازه
ماست کم چربی
سیر1 حبه
زنجبیل آسیاب شده
پاپریکا (فلفل قرمز تند)
نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه
تمام موادروباهم مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.گوشتها روازموادجداکرده ودرظرف موردنظرمیچینیم ودرفرگرم شده بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگرادمیگذاریم تا پخته شوند ودراواخرپخت روی مرغها کره وزعفران میزنیم زمان پخت بستگی به سایزمرغها داره من حدود یک ساعت ورب زمان پختشون بود
@shirini71❤️
مشکُفی با شیره انگور🍇😍
نشاسته گل یا آرد نشاسته سه ق.غ
شیره انگورچهار ق.غ پُر
شیر حدود یک و نیم لیوان
گلاب یکچهارم لیوان
خامه درصورت تمایل دو ق.غ
وانیل درصورت تمایل
🍇😊🍇😊🍇😊🍇😊🍇😊🍇😊
نشاسته رو باکمی آب حل میکنیم. شیره هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم و کمی کنار میگذاریم.
بعد شیر و خامه و وانیل رو بهش اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم.
مدام بهم میزنیم تا کم کم ببنده و سفت بشه. اگه زود بسته شد و بوی خامی نشاسته ها برطرف نشده بود، اشکالی نداره که دوباره کمی شیر یا آب بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید.. البته مراقب باشید خیلی اضافه نکنید وگرنه زیاد آبکی میشه و نمیبنده...
در انتها گلاب رو اضافه و چند دقیقه دیگه به هم زدن ادامه میدیم و بعد توی ظرف ریخته و تزیین میکنیم. بسیار خوشمزه و مقوی😉
@shirini71❤️
شربت ژله ای😍😍
ابتدا تخم شربتی ها رو درآب خیس کتید تا حالت ژله ای به خودش بگیره سپس پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید سپس داخل یخچال بزارید تا نیم بند بشه.
حالا ۲لیوان آب سرد بردارید داخلش ۳قاشق گلاب و دوقاشق شکر و تخم شربتی های خیس شده رو بریزید و داخل ژله ی نیم بند شده بریزید و با هم زن خوب هم بزنید تا به یک مخلوط یکدست برسید در این مرحله تخم شربتی ها داخل مخلوط معلق میمونن که خیلی زیبا و شیکه😍
@shirini71❤️
•┈•✦✿✦•┈•
#رولت_مرغ 🍗
سینه مرغ چرخ شده....... 500 گرم
هویج پخته ......1 عدد
فلفل دلمه ای رنگی...... نصفه یک عدد
نمک و فلفل و پودرسیر ......به مقدار لازم
زعفران غلیظ .....1 قاشق سوپ خوری
پیاز آب گرفته......1عدد
ارد سوخاری......1قاشق
رب....... 2قاشق سوپ خوری
کره .....25 گرم
روغن برای سرخ کردن
پنیر پیتزا .....کمی
طرز تهیه :
مرغ چرخ شده +نمک +فلفل+پودر سیر+ زعفران+پیاز آب گرفته با دست ورز می دهیم . روی یک نایلون مواد را به صورت مستطیل باز می کنیم. روی آن یک عدد هویج درسته و پخته ،فلفل دلمه ای رنگی و مقداری پنیر پیتزا می ریزیم. بعد با کمک نایلون رول می کنیم . سپس اطراف آنرا در آرد سوخاری می غلطانیم. البته می تونید داخل آرد سوخاری هم نزنید. و در روغن سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن رولت آنرا داخل سس انداخته و درب قابلمه را هم می گذاریم. با حرارت کم به مدت نیم ساعت می پزیم.
❥
سس :
کره را روی حرارت ذوب کرده و رب را تفت می دهیم .نمک , فلفل و مقداری زعفران و آب ریخته میگذاریم تا بجوشد. می تونید داخل سس هم از پیاز داغ استقاده کنید.
@shirini71❤️
#کتلت_رستورانی
هروقت نون ساندویجی میخرین خمیرش رو دور نریزین .مقداریشو خشک کنین اسیاب کنین برای ارد سوخاری و مقداریشو فریز کنین برای این کتلت .
پنج تا سیب زمینی رو ابپزکنین و با یه دونه پیاز رنده کنین.
خمیر نون رو با مقداری شیر خیس کنین و ورز بدین تا بصورت خمیر دربیاد که نه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه .حجم این خمیر باید اندازه حجم سیب زمینی که رنده کردین باشه.
بعدخمیرنون رو به سیب زمبنی اضافه میکنین یه قاشق مرباخوری بکینگ پودر نمک فلفل زردچوبه و یه دونه تخم مرغ بهش میزنین.
اگه واسه شام میخواین درست کنین از صبح خمیر کتلت اماده کنین وبزارین تو یخچال.
حالا تو یه ظرف ارد سوخاری میریزین .چون خمیرچسبناکه با قاشق به اندازه یه پرتقال بردارین تو ارد سوخاری غلت بدین تا حسابی به ارد اغشته بشه بعد تو دست بهش شکل بدین و تو روغن سرخ کنین.مزه ش دقیقا مثل کتلت رستوران میشه خصوصا وقتی که سرد میشه همینطور ترد و برشته میمونه .نوش جان
@shirini71❤️
#معجون_چهارمغزوشیر
یک افطاری پُر و پیمان!
یک توصیه خوب برای بازکردن روزه، خوردن معجون «چهارمغز و شیر» است:
از نیم ساعت پیش از افطار، از هریک از چهار مغز بادام، گردو، فندق و پسته، یک قاشق غذاخوری را نیمکوبکنید و در یک لیوان شیر داغ بخیسانید و مخلوط را با کمی شکر یا عسل شیرینکنید یا اینکه یکی دو عدد خرمای بدونهسته به آن بیفزایید.
.
در زمان افطار، ابتدا خرما را میلکنید و سپس مخلوط را همبزنید و قاشققاشق با کمی نان خوب برشته میلنمایید.
⚠️ یادتان باشد که اگر خواستید خوراک دیگری میلکنید، دستکم با یک ساعت فاصله باشد ولی خود این معجون، بهتنهایی یک غذای کامل است.
🔅 البته کسانی که با خوردن مایعات یا حتی «چهارمغز» ترشمیکنند، نباید در افطارشان، چای شیرین یا دیگر مایعات میلکنند بلکه باید از غذاهای سفت و نانی استفادهکنند.
@shirini71❤️