eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍸معجون چربی سوز زنجبیل و سیب ▫️تهیه‌ی این نوشیدنی سبز لاغر کننده ساده است و ترکیبات آن نیز در دسترس همه قرار دارد. 🌱 مواد لازم : ▫️ سیب سبز يك عدد ▫️ خيار يك عدد ▫️ زنجبیل تازه‌ی رنده شده يك قاشق معادل ۳ گرم ▫️ آب يك لیوان (۲۰۰ میلی‌لیتر) 🍸طرز تهیه:ابتدا خیار را پوست کنده و خرد کنید. سیب را نیز پوست بکنید و دانه‌های آن را خارج کنید. سپس آن را نیز خرد کنید. این دو میوه را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید. زنجبیل رنده شده و سپس آب را به مواد اضافه کرده و میکس کنید. ✅نکته:نوشیدنی سبز را تازه به تازه مصرف کنید. برای دریافت نتیجه‌ی بهتر توصیه می‌کنیم که این نوشیدنی را به صورت ناشتا میل کنید تا ترکیبات مغذی آن بهتر جذب شده و فعال‌تر باشند @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘خوراک گوشت با سبزیجات 🍖مواد لازم: 🔸گوشت قرمز 750 گرم 🔸سیب زمینی 2 عدد 🔸هویج 2 عدد 🔸نخود سبز 1 لیوان 🔸پیاز 2 عدد 🔸روغن مایع 2 قاشق غذاخوری 🔸کره 1 قاشق غذاخوری 🔸رب گوجه 1 قاشق غذاخوری 🔸آویشن 2 قاشق غذاخوری 🔸آب 2 لیوان 🔸نمک و فلفل به مقدار لازم 🥘طرز تهیه : پیاز را همراه کره وروغن تفت دهید تا سبک شود. گوشت را اضافه کرده و در قابلمه رو میگذاریم تا آب بیندازد هر از گاهی هم میزنیم وقتی آب گوشت خشک شد سبزیجات و رب گوجه را اضافه می کنیم. و دوباره تفت می دهیم 2 لیوان آب ریخته و اجازه می دهیم با حرارت ملایم 2 ساعت بپزد در آخر، نخود سبز، آویشن، نمک و فلفل را می ریزیم. نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک برگردان نارنگی تابه ایی👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک برگردان نارنگی تابه ایی👇
🍊🍊 مواد کیک👇🏼 ۲ عدد تخم مرغ ۱ فنجان چایخوری شکر ۱/۴ فنجان چایخوری روغن مایع نصف فنجان چایخوری کره ذوب شده ۳/۴ فنجان چایخوری شیر ۱ فنجان چایخوری پودر فندق ۱/۵ فنجان چایخوری آرد (من ۲ ق غ بیشتر اضافه کردم) ۱ ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی ۲/۵ ق چ بکینگ پودر . مواد کف کیک (در واقع سطح کیک)👇🏼 ۲ ق غ کره ۴ ق غ شکر ۶ عدد نارنگی طرز تهیه👇🏼 داخل تابه نچسبی ۴ ق غ شکر ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید تا تغییر رنگ دهد و کاراملی شود . سپس ۲ ق غ کره ذوب شده اضافه کنید و روی شکر کاراملی نارنگی هایی که از وسط برش زدید را از قسمت برش خورده قرار دهید و حرارت را خیلی کم کرده و اجازه دهید تا نارنگی هر نرم‌شوند . و در این میان مایه کیک را آماده کنید . داخل کاسه ای تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کف کند سپس به ترتیب کره ذوب شده و روغن مایع و شیر را اضافه کنید . و بعد مواد خشک ،آرد و وانیل و بکینگ پودر (الک کرده) و پودر فندق را هم اضافه کنید و با کمک لیسک مایه کیک را آرام هم بزنید . سپس مایه کیک را خیلی آرام روی نارنگی ها بریزید طوری که لابه لای درز نارنگی ها برود و کمی از سس کارامل هم روی سطح کیک بیاید و در تابه را ببنید و ۲۰-۲۵ دقیقه با حرارت کم بپرزید . 👈🏼دقت کنید حرارت کم باشد تا کارامل نسوزد 👈🏼دقت کنید اصلا در تابه را باز نکنید چون پف کیک میخوابد مگر اینکه خیلی کیک سفت شود و مجبور به باز کردن در تابه شوید . قبل از خاموش کردن اجاق با خلال یا چاقویی از پختنش مطمئن شوید سپس اجاق را خاموش‌ کرده و مدتی به کیک استراحت دهید داخل فیلم با سرعت پایین گفته بود (حدود ۲-۳ دقیقه ) و کمی کیک را تکان داده و داخل ظرف سرو برگردانید و با دانه های انار و برگ نعنا تزیین کرده و ‌سرو کنید نوش جان😍 ashpazi.ba.shima @shirini71
الان که فصل نارنگیه از این خوشمزه جان قافل نشید 👆 می تونید پرتقال رو جایگزین کنید 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر۲ پیمانه اب مرغ غلیظ ۱ پیمانه ذرت ۲ پیمانه پیازچه ۱۰ساقه سیب زمینی ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد ذرت دو قاشق سوپ‎خوری کره نصف قاشق سوپ‎خوری آویشن خشک نصف قاشق چای‎خوری جعفری ¼ پیمانه روغن زیتون به مقدار لازم گوشت مرغ پخته و مکعبی خرد شده در صورت تمایل ادویه پوست سیب زمینی‎ها را گرفته و به شکل مکعب‎های کوچک خرد می‎کنیم. کره را در یک قابلمه متوسط بر روی شعله متوسط حرارت داده و سیب زمینی را همراه با پیاز و آویشن و ادویه اضافه کرده و تفت میدیم. آرد را بر روی مواد پاشیده و چند دقیقه دیگر مواد را هم می‎زنیم. شیر و جعفری را به مواد اضافه کرده ( دقت کنید شیرو ذره ذره اضافه کنید و تند هم بزنید وگرنه میبره ) و شعله را بالا می‎بریم تا موادمان به جوش بیاید حالا انتهای پیازچه‎ها را گرفته و به صورت نازک برش می‎دهیم. دانه‎های ذرت، کمی روغن زیتون را همراه با پیازچه و آب مرغی که همدما با شیر هست اضافه میکنیم می گذاریم سوپ روی شعله ملایم گاز جا بیفتد کمی که غلیظ شد مرغ هارو اضافه میکنیم وقتی غلظت مد نظر ما را بدست آورد سپس سرو می‎کنیم. sima_foodart ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71