#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_ششم آذر ماه ۱۴۰۰🧜♀🧜♀
🍋ناشتا : 1 عدد کیوی
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#کیک_پنیری_و_جعفری 🍞 😋
▫️پنیر سفید یک پیمانه
▫️پنیر پیتزا یک پیمانه.
▫️روغن زیتون یک دوم پیمانه.
▫️آرد دو پیمانه.
▫️بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری.
▫️جعفری ساطوری شده یک پیمانه.
▫️تخم مرغ سه عدد.
▫️شیر کم چرب یک پیمانه.
▫️نمک و فلفل کمی
🔸ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط میکنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کمکم اضافه و مخلوط میکنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کباب_بادمجان_با_پوره_سیب_زمینی
مواد لازم:
3 عدد بادمجان
گوشت چرخ کرده 150-200 گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
۲ عدد سیر
2 عدد فلفل سبز
2 عدد گوجه فرنگی
1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
مواد لازم برای پوره سیب زمینی:
3 عدد سیب زمینی آب پز
3 قاشق غذاخوری آب
۱ قاشق سر خالی کره
نمک و فلفل
برای روی بادمجون ها
پنیر چدار رنده شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
طرز تهیه:
ابتدا پوست بادمجان ها رو مطابق فیلم به صورت یک لایه در میان جدا کنید و از وسط نصف و چند دقیقه در آب و کمی نمک بگذارید بپزه.
برای مواد گوشتی هم ابتدا روغن مایع را در تابه مناسبی ریخته و پیاز و سیر خرد شده رو اضافه وبه مدت 1 دقیقه تفت دهید و بعد فلفل خرد شده رو اضافه و چند دقیقه تفت بدهیدو در آخر گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
حالاگوجه فرنگی ها رو پوست کنده و مکعبی خرد کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید. در آخر نمک، ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تا کشیده شدن آب گوجه ها اجازه بدید بپزه و از روی حرارت بر دارید .
سیب زمینی هارو هم پخته و پوره کنید و آب یا شیر و کره و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط می کنید.
بادمجون هارو داخل ظرف پخت مورد نظر قرار بدید و از مواد گوشتی روی بادمجون ها بریزید و بعد با پوره ی سیب زمینی پوشش دهید .
حالا رب رو با آب مخلوط کنید و روی بادمجون و دااخل ظرف بریزید و در نهایت روی بادمجون ها پنیر چدار رنده شده بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا طلایی شدن روی پنیر ها می پزیم.
@shirini71