آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_ساده_هندوانه_ای
#یلدا
#کیک_هندوانه🍉🍉
مواد لازم ⤵️⤵️⤵️
آرد : 500 گرم یا 4 پیمانه
تخم مرغ : 6 عدد
شکر : 400 گرم یا 2 پیمانه
شیر : 400 سی سی یا 1.5 پیمانه
بیکینگ پودر : 15 گرم یا 2 قاشق مرباخوری
امولسیفایر کیک : ½1 قاشق چایخوری (اختیاری - قابل حذف شدنه)
وانیل پودری : یک و نیم قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز
رنگ خوراکی سبز
کنجد سیاه
طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️
1- شکر و تخم مرغ رو با هم همزده تا تغییر رنگ داده و کف کنه.
2- امولسیفایر رو اضافه کرده و 3 دقیقه هم می زنیم.
3- شیر رو اضافه کرده و کمی (کمتر از یک دقیقه) هم میزنیم.
4- آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو الک کرده و به خمیر اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم
5- یک پنجم خمیر سفید رو جدا می کنیم، یک پنجم دیگه اش رو رنگ سبز و بقیه خمیر رو رنگ قرمز می زنیم
6- داخل قالب رو کاملا چرب کرده و کمی کنجد سیاه میریزیم (خیلی کم و با فاصله که بعدا شبیه به دانه های هندوانه بشه)
7- اول خمیر قرمز رو داخل قالب ریخته و قالب رو 2-3 مرتبه یواش روی میز می زنیم و روی خمیر رو صاف می کنیم، بعد خمیر سفید و بعدش هم خمیر سبز روی می ریزیم.
8- برای پخت، خمیر رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه (دما و زمان حدودی هست) قرار می دهیم.
📌 داخل قالب رو خوب چرب کنید تا موقع خارج کردن کیک، به قالب نچسبه.
📌 قالب کیک رو 3-4 دقیقه بعد از خروج از فر، برعکس روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک بشه، اینجوری، کیک راحت تر از قالب خارج میشه.
🌺 شاد باشید و شیرین کام 🌺
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کاپ_کیک_هندوانه_با_پودرژله
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر ژله ۱ بستهی ۱۰۰ گرمی
رنگ خوراکی به مقدار لازم
آب میوه ۲/۳ پیمانه
شکلات چیپسی به مقدار لازم
خامه برای تزیین
برای تهیهی کاپ کیک هندوانه ای در ابتدا آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را داخل ظرف ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید.
سپس شکر و تخممرغها را همراه با وانیل داخل ظرف جداگانهای ریخته و حدود ۵ دقیقه با همزن به هم بزنید.
روغنمایع را کمکم به مخلوط تخممرغ و شکر و وانیل اضافه کنید. سپس آب میوه را به آن اضافه کنید. (چون در حال آماده کردن دسر شب یلدا هستیم بهتر است از آب هندوانه استفاده کنیم اما اگر به این میوه دسترسی ندارید میتوانید از شیر استفاده کنید)
اکنون مخلوط آرد، نمک، بکینگپودر و پودر ژله را کمکم به مایهی فوق اضافه کرده و با دور کند همزن آن را هم میزنیم. تا با هم مخلوط شوند. و در صورت کمرنگ بودن مخلوط از مقدار کمی رنگ خوراکی استفاده کنید. (در صورت تمایل میتوانید از میزان شکر دستور پخت کم کرده و از یک بستهی دیگر پودر ژله استفاده کنید تا مخلوط ما رنگ و عطر بیشتری داشته باشد.)
شکلات چیپسی را به مخلوط فوق اضافه کنید.
در این مرحله از تهیهی دسر شب یلدا مایهی کیک را داخل قالب میریزیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یعنی تا زمانی که کاملا مغز پخت شود داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم.
پس از سرد شدن کاپ کیکها آنها را به کمک ماسوره با خامهی سبز تزیین میکنیم. و مقداری از شکلات چیپسی را هم روی آن میپاشیم.
نکته
میتوانید برای تزیین روی کاپ کیکها از شکلات به شکل هندوانه نیز استفاده کنید.
سعی کنید متناسب با هر پودر ژلهای که استفاده میکنید از آب میوهی همان میوه در دسر شب یلدا استفاده کنید. یا اگر به آب همان میوه دسترسی نداشتید سعی کنید از شیر استفاده کنید.
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
پ.ن دوم:از رنگ قرمز خوراکی هم استفاده کردم
sorour.hajjary
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کاپ_کیک_لبو_باطرح_هندوانه
#یلدا
اینم یکی از کارهایی که واسه شب_یلدا میتوانید پیاده کنید
کیک لبو دیروز که یادتونه،این کاپ کیکش که با شکلات چیپسی و یه کپسول سبز سعی شده به شکل هندوانه در بیاد
روشم با خامه و یه برش هندوانه از گام پیست تزیین شده
تخم مرغ 3عدد،وانیل کمی،شکر 200گرم،ماست 140گرم،روغن 100گرم،کره 60گرم،لبو پخته و رنده شده 1پیمانه،آرد 2 پیمانه،بکینگ پودر 1.5 قاشق مرباخوری
درجه فر و روی 170 درجه سانتیگراد قرار بدید
تخم مرغ و وانیل و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه
ماست و کره و روغن را به مخلوط بالا اضافه کنید و بخوبی مخلوطش کنید
لبو پخته و رنده شده را داخل کاسه ریخته و باهمزن میزنیم تا بخوبی مخلوط بشه
ارد و بکینگ پودر را مخلوط میکنیم و سه بار الک کرده و با دور کم همزن،کم کم به مایه اضافه میکنیم
و بخوبی مخلوط کنیم
حالا کپسول هارو داخل قالب مافین میریزیم و داخل کپسول هارو با مایه پرمیکنیم و روی کاپ کیک شکلات چیپسی میریزیم
این میزان مواد 20 عدد کاپ کیک میدهد
ashpazi_sanaz
@shirini71
دوستای گلم ,سعی کردم آموزشهای ساده وبی دردسر رو انتخاب کنم که همه بتونید ازش استفاده کنید وبرای یلداتون شب قشنگی رو مهیا کنید 😍👆👌
منتظر کارای قشنگتون هستم
به امید روزها وشبهای قشنگی که آینده برامون به ارمغان میاره 😍🙏
#کاپ_کیک_هندوانه🍉🍉🍉👆
#آموزش_کاپ_کیک_یلدایی👆
#کوکو_بدون_تخم_مرغ
سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل میدم
@shiruni71
#بورانی_اسفناج_بادمجان
اسفناج ها رو پاک کرده و خوب شسته و بعد با مقدار کمی نمک پختم و خرد کردم(میتونید خرد کنید و بپزید یا مثل من بعد از پخت،خرد کنید).اسفناج رو کنار میذاریم تا کاملا خنک بشه.در صورت تمایل یکی دو حبه سیر رو کاملا له یا رنده ریز کنید و یک و نیم پیمانه اسفناج پخته رو به همراه سیر له شده به یک و نیم پیمانه ماست کم آب اضافه کردم.کمی فلفل زدم و چشیدم تا اگه نمک لازم داره اضافه کنم. بعد توی یخچال میذاریم تا کاملا خنک بشه. من اسفناج ها رو خیلی ریز خرد نکردم و درشت هستن شما بنا به سلیقه خودتون ریز یا درشت خرد کنید.(برای اینکه بورانی خیلی سبز رنگ بشه میتونید فقط برگها رو استفاده کنید و ساقه اسفناج رو استفاده نکنید)
یه مقدار از بورانی رو هم قالبی درست کردم که از مراحل کار، فیلم گرفتم و توی پستهای آینده آموزشش رو میذارم.
گل روی ظرف جلویی با اسفناج بلانچ شدست(چند لحظه توی آب جوش قرار میدیم و بلافاصله توی آب یخ می ریزیم تا نرم و در عین حال خوشرنگ باقی بمونن.)گل ظرف دومی با اسفناج خام
@shirini71