eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: 3 عدد بادمجان گوشت چرخ کرده 150-200 گرم پیاز متوسط ​​۲ عدد ۲ عدد سیر 2 عدد فلفل سبز 2 عدد گوجه فرنگی 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه 3 قاشق غذاخوری روغن مایع مواد لازم برای پوره سیب زمینی: 3 عدد سیب زمینی آب پز 3 قاشق غذاخوری آب ۱ قاشق سر خالی کره نمک و فلفل برای روی بادمجون ها پنیر چدار رنده شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان آب طرز تهیه: ابتدا پوست بادمجان ها رو مطابق فیلم به صورت یک لایه در میان جدا کنید و از وسط نصف و چند دقیقه در آب و کمی نمک بگذارید بپزه. برای مواد گوشتی هم ابتدا روغن مایع را در تابه مناسبی ریخته و پیاز و سیر خرد شده رو اضافه وبه مدت 1 دقیقه تفت دهید و بعد فلفل خرد شده رو اضافه و چند دقیقه تفت بدهیدو در آخر گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید. حالاگوجه فرنگی ها رو پوست کنده و مکعبی خرد کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید. در آخر نمک، ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تا کشیده شدن آب گوجه ها اجازه بدید بپزه و از روی حرارت بر دارید . سیب زمینی هارو هم پخته و پوره کنید و آب یا شیر و کره و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط می کنید. بادمجون هارو داخل ظرف پخت مورد نظر قرار بدید و از مواد گوشتی روی بادمجون ها بریزید و بعد با پوره ی سیب زمینی پوشش دهید . حالا رب رو با آب مخلوط کنید و روی بادمجون و دااخل ظرف بریزید و در نهایت روی بادمجون ها پنیر چدار رنده شده بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا طلایی شدن روی پنیر ها می پزیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍉🍉 مواد لازم ⤵️⤵️⤵️ آرد : 500 گرم یا 4 پیمانه تخم مرغ : 6 عدد شکر : 400 گرم یا 2 پیمانه شیر : 400 سی سی یا 1.5 پیمانه بیکینگ پودر : 15 گرم یا 2 قاشق مرباخوری امولسیفایر کیک : ½1 قاشق چایخوری (اختیاری - قابل حذف شدنه) وانیل پودری : یک و نیم قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز رنگ خوراکی سبز کنجد سیاه طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️ 1- شکر و تخم مرغ رو با هم همزده تا تغییر رنگ داده و کف کنه. 2- امولسیفایر رو اضافه کرده و 3 دقیقه هم می زنیم. 3- شیر رو اضافه کرده و کمی (کمتر از یک دقیقه) هم میزنیم. 4- آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو الک کرده و به خمیر اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم 5- یک پنجم خمیر سفید رو جدا می کنیم، یک پنجم دیگه اش رو رنگ سبز و بقیه خمیر رو رنگ قرمز می زنیم 6- داخل قالب رو کاملا چرب کرده و کمی کنجد سیاه میریزیم (خیلی کم و با فاصله که بعدا شبیه به دانه های هندوانه بشه) 7- اول خمیر قرمز رو داخل قالب ریخته و قالب رو 2-3 مرتبه یواش روی میز می زنیم و روی خمیر رو صاف می کنیم، بعد خمیر سفید و بعدش هم خمیر سبز روی می ریزیم. 8- برای پخت، خمیر رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه (دما و زمان حدودی هست) قرار می دهیم. 📌 داخل قالب رو خوب چرب کنید تا موقع خارج کردن کیک، به قالب نچسبه. 📌 قالب کیک رو 3-4 دقیقه بعد از خروج از فر، برعکس روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک بشه، اینجوری، کیک راحت تر از قالب خارج میشه. 🌺 شاد باشید و شیرین کام 🌺 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 مواد لازم آرد ۳۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری نمک ۱/۸ قاشق چایخوری پودر ژله ۱ بسته‌ی ۱۰۰ گرمی رنگ خوراکی به مقدار لازم آب میوه ۲/۳ پیمانه شکلات چیپسی به مقدار لازم خامه برای تزیین برای تهیه‌ی کاپ کیک هندوانه ای در ابتدا آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را داخل ظرف ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید. سپس شکر و تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانیل داخل ظرف جداگانه‌ای ریخته و حدود ۵ دقیقه با همزن به هم بزنید. روغن‌مایع را کم‌کم به مخلوط تخم‌مرغ و شکر و وانیل اضافه کنید. سپس آب‌ میوه را به آن اضافه کنید. (چون در حال آماده کردن دسر شب یلدا هستیم بهتر است از آب هندوانه استفاده کنیم اما اگر به این میوه دسترسی ندارید می‌توانید از شیر استفاده کنید) اکنون مخلوط آرد، نمک، بکینگ‌پودر و پودر ژله را کم‌کم به مایه‌ی فوق اضافه کرده و با دور کند همزن آن را هم می‌زنیم. تا با هم مخلوط شوند. و در صورت کم‌رنگ بودن مخلوط از مقدار کمی رنگ خوراکی استفاده کنید. (در صورت تمایل می‌توانید از میزان شکر دستور پخت کم کرده و از یک بسته‌ی دیگر پودر ژله استفاده کنید تا مخلوط ما رنگ و عطر بیش‌تری داشته باشد.) شکلات چیپسی را به مخلوط فوق اضافه کنید. در این مرحله از تهیه‌ی دسر شب یلدا مایه‌ی کیک را داخل قالب می‌ریزیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یعنی تا زمانی که کاملا مغز پخت شود داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می‌دهیم. پس از سرد شدن کاپ کیک‌ها آن‌ها را به کمک ماسوره با خامه‌ی سبز تزیین می‌کنیم. و مقداری از شکلات چیپسی را هم روی آن می‌پاشیم. نکته می‌توانید برای تزیین روی کاپ کیک‌ها از شکلات به شکل هندوانه نیز استفاده کنید. سعی کنید متناسب با هر پودر ژله‌ای که استفاده می‌کنید از آب میوه‌ی همان میوه در دسر شب یلدا استفاده کنید. یا اگر به آب همان میوه دسترسی نداشتید سعی کنید از شیر استفاده کنید. 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 پ.ن دوم:از رنگ قرمز خوراکی هم استفاده کردم sorour.hajjary@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا