eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد مورد نیاز برای 5 نفر گوجه‌فرنگی 5 عدد بزرگ برنج 1 لیوان لپه نصف لیوان پیاز 1 عدد متوسط گوشت چرخ کرده، کم چرب 250 گرم رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری سبزی دلمه دو سوم لیوان نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه 🍅 طرز تهیه: • ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده، روغن و 1 قاشق غذاخوری رب تفت دهید. • برنج و لپه را جداگانه بپزید. سپس برنج، لپه، سبزیجات (تره، مرزه، نعناع، جعفری، ترخون، پیازچه و کمی شوید)، گوشت و پیاز تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید. • قسمت بالای گوجه‌فرنگی‌ها را برش دهید و داخل آن‌ها را خالی کنید. مخلوط آماده شده را داخل گوجه‌فرنگی‌ها بریزید و از قسمت بریده شده گوجه‌فرنگی‌ها به عنوان در استفاده کنید. • گوجه‌فرنگی‌ها را داخل ظرف بچینید و روی آن روغن، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی و کمی آب ریخته و بگذارید روی حرارت بپزد. 🍟 foodam @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‌ موادلازم: لوبيا سبز ٢٥٠ گرم پياز خرد شده ١عدد متوسط مرغ چرخ كرده ١٠٠گرم سير ٣حبه فلفل قرمز خشك ١عدد زعفران دم كرده ١استكان برنج ٢پيمانه گوجه فرنگى ١كيلو آب مرغ ١ليوان طرز تهيه: ابتدا لوبيا خرد كرده را در خردكن با سير مى ريزيم كمى كه خرد شد مغز گوجه فرنگى را ريخته بعد در تابه كمى روغن مى ريزيم مايه را كمى تفت داده سپس پياز خرد شده،مرغ چرخ كرده،نمك و فلفل قرمز خشك را اضافه مى كنيم و با هم تفت مى دهيم. در تابه ديگرى كمى روغن ريخته برنج و آب مرغ را مى ريزيم بعد به مايه اضافه كرده زعفران را ريخته درب تابه را گذاشته به مدت ٢٥ دقيقه تا كاملاً بپزد. در تابه كمى روغن، زعفران و آب مى ريزيم گوجه ها را پر مى كنيم در تابه چيده تا كاملاً جا بيوفتد و آماده سرو است. ashpazishirinipazi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
️مواد لازم برنج - ۱ پيمانه ميگو پاک شده - ۱۰۰ گرم پياز کوچک خلالي خردشده - ۱ عدد سير خلالي خردشده - ۱ حبه آبليموترش - ۲ قاشق سوپخوري نمک و فلفل سياه - به مقدار لازم روغن مايع - به مقدار لازم تره فرنگي ريزخردشده - ۵۰ گرم جعفري تازه خردشده - ۲ قاشق سوپخوري فلفل دلمه اي زرد و قرمز نگينی - ۱ عدد پودر سير - به مقدار لازم گوجه فرنگي - ۴ عدد ليموترش خردشده - تعدادي براي تزيين ساقه پيازچه - مقداري براي تزيين 🍅🍅🍅 طرزتهیه ميگو ها را به مدت دو تا سه دقيقه، در قابلمه اي کوچک حاوي آبِ جوش، پياز، سير، آبليموترش و مقداري نمک بريزيد تا صورتي رنگ شوند، سپس آبکش کنيد. سپس در روغن داغ، ميگو، برنج نرم شده، تره فرنگي، جعفري، فلفل دلمه ای، پودر سير، نمک و فلفل سياه را بريزيد و به مدت چهار تا پنج دقيقه تفت دهيد؛ سرِ گوجه فرنگي ها را جدا کرده و کنار بگذاريد، داخل گوجه فرنگي ها را با قاشق، خالي کرده و با مايه دلمه، آنها را پر کنيد. دلمه هاي گوجه فرنگي را با برشه ایی از ليموترش و ساقه پيازچه تزيين و سرو کنيد. restaurant.133 @shirini71
دلمه گوجه فرنگی هم می تونه یه پیش غذا باشه هم یه غذای کامل همراه با نون وسبزی خوردن 👆👌 اگه مهمون داریید وکنار غذاهای سنتی نمی دونید مازاد چی اضافه کنید دلمه گوجه فرنگی می تونه یه پیشنهاد عالی باشه مخلفات توش رو از گوشت,مرغ ,سویا,وهمینطور می تونید سبزیجات تهیه کنید,چند تا رسپی متفاوت واستون گذاشتم که بیشتر متوجه شید👆 🌸🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ❄❄ ‍ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. ❤️ناشتا : یک عدد کیوی ❤️صبحانه : یک کاسه عدسی ❤️یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز ❤️ساعت ده صبح : 1 عدد هویج + ۱۰ عدد بادام خام ❤️پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب ❤️ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ یک کفگیر ماکارونی با قارچ ❤️عصرانه :یک عدد میوه + ۳ عدد انجیر خشک و ۵ تا فندق ❤️شام : یک کاسه ماست کم چرب + دو عدد سینه مرغ کبابی ❤️بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب میل شود. ❤️نیم ساعت صبح و بعدازظهر پیاده روی شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘خورشت رنگین کمان 🫕مواد لازم: ▫️گوشت مرغ پخته و خلال شده :۲/۱و۱ پیمانه ▫️کرفس خلال شده:۱ پیمانه ▫️هویج خلال شده:۲/۱ پیمانه ▫️فلفل دلمه خلال شده:۲/۱ پیمانه ▫️قارچ ورقه شده :۱ پیمانه ▫️ذرت پخته شده :۲/۱ پیمانه ▫️پیاز سرخ شده:۱ قاشق سوپخوری ▫️گوجه فرنگی خلال شده :۲/۱ پیمانه ▫️کره : ۱ قاشق غذا خوری ▫️سویا سس : مقداری 🥘روش تهیه : روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید،آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ،هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ،گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود. از گوشت فرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 🍚پخت لوبیا پلو مجلسی 🔶مواد لازم  : برنج : ۴ پیمانه لوبیا سبز : ۴۰۰ گرم پیاز متوسط : ۳ عدد گوشت گوساله یا گوسفند : ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری زعفران ابزده : ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل : به مقدار لازم  🔶طرز تهیه   : پیاز را خرد کنید سپس در روغن سرخ کنید .گوشت را به قطعات کوچک خرد و به پیاز اضافه کنید . لوبیا هارا بشویید و ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت داده و انها را با یکی دو لیوان اب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله متوسط بگذارید وقتی که کم اب شد – نمک – فلفل – و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و ان را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط بپزید .برنج را ابکش کنید . سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج ابکش شده و زعفران ابزده را در قابلمه بریزید .سپس لایه بعد را بریزید تا اخر و به مدت ۳۰ دقیقه  روی شعله کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد . @shirini71