eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ❄❄ ‍ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. ❤️ناشتا : یک عدد کیوی ❤️صبحانه : یک کاسه عدسی ❤️یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز ❤️ساعت ده صبح : 1 عدد هویج + ۱۰ عدد بادام خام ❤️پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب ❤️ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ یک کفگیر ماکارونی با قارچ ❤️عصرانه :یک عدد میوه + ۳ عدد انجیر خشک و ۵ تا فندق ❤️شام : یک کاسه ماست کم چرب + دو عدد سینه مرغ کبابی ❤️بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب میل شود. ❤️نیم ساعت صبح و بعدازظهر پیاده روی شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘خورشت رنگین کمان 🫕مواد لازم: ▫️گوشت مرغ پخته و خلال شده :۲/۱و۱ پیمانه ▫️کرفس خلال شده:۱ پیمانه ▫️هویج خلال شده:۲/۱ پیمانه ▫️فلفل دلمه خلال شده:۲/۱ پیمانه ▫️قارچ ورقه شده :۱ پیمانه ▫️ذرت پخته شده :۲/۱ پیمانه ▫️پیاز سرخ شده:۱ قاشق سوپخوری ▫️گوجه فرنگی خلال شده :۲/۱ پیمانه ▫️کره : ۱ قاشق غذا خوری ▫️سویا سس : مقداری 🥘روش تهیه : روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید،آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ،هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ،گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود. از گوشت فرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 🍚پخت لوبیا پلو مجلسی 🔶مواد لازم  : برنج : ۴ پیمانه لوبیا سبز : ۴۰۰ گرم پیاز متوسط : ۳ عدد گوشت گوساله یا گوسفند : ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری زعفران ابزده : ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل : به مقدار لازم  🔶طرز تهیه   : پیاز را خرد کنید سپس در روغن سرخ کنید .گوشت را به قطعات کوچک خرد و به پیاز اضافه کنید . لوبیا هارا بشویید و ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت داده و انها را با یکی دو لیوان اب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله متوسط بگذارید وقتی که کم اب شد – نمک – فلفل – و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و ان را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط بپزید .برنج را ابکش کنید . سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج ابکش شده و زعفران ابزده را در قابلمه بریزید .سپس لایه بعد را بریزید تا اخر و به مدت ۳۰ دقیقه  روی شعله کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خواص شگفت انگیز دمنوش پوست پرتقال👌👌 . در طب سنتی از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده می‌شود، درمان سرفه، سرماخوردگی، تسکین استرس تنها برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند. 🍊🍊🍊🍊 دمنوش پوست پرتقال دارای خواص ضدمیکروبی، ضدویروسی، ضدباکتری و نیز ضدالتهابی است  محققان می‌گویند پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد. از پوست پرتقال برای مصارف آشپزی و در تهیه کیک‌ها و شیرینی‌ها و نیز نان‌ها و موارد بسیاری دیگر استفاده می‌شود، پوست پرتقال دارای ویتامین‌های C و  B1  و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است. درمان سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی  پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله می‌کند. سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را درمان می‌کند.  اشتها را افزایش می‌دهد، باعث تقویت سیستم هاضمه شده و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین می‌برد، سیستم گردش خون را بهبود می‌بخشد، استرس و تنش‌های عصبی را تسکین داده و بی‌خوابی را درمان می‌کند. طرز تهیه دمنوش پرتقال  ابتدا پوست پرتقال را طوری جدا کنید که قسمت سفیدی داخلی آن کاملاً از پوست نارنجی جدا شود چرا که آن پوست سفید رنگ دمنوش را تلخ می‌کند. سپس آن را شسته و در آب سرد بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. بعد آن‌ها را روی پارچه تمیزی پهن کرده و بگذارید روی شوفاژ تا کاملاً خشک شود و دمنوش خود را با پوست پرتقال خشک شده تهیه کنید. در این صورت دمنوش شما خوشمزه‌تر خواهد شد. سپس آب را جوش آورده پوست پرتقال‌ها را داخل قوری ریخته و به همراه چوب دارچین به مدت نیم ساعت دم بگذارید. می‌توانید هنگام سرو داخل فنجان‌ها نبات بیندازید تا چای‌تان خوشمزه‌تر شود. سلامت و پایدار باشید❤ ╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا