🍚پخت لوبیا پلو مجلسی
🔶مواد لازم :
برنج : ۴ پیمانه
لوبیا سبز : ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۳ عدد
گوشت گوساله یا گوسفند : ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ابزده : ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔶طرز تهیه :
پیاز را خرد کنید سپس در روغن سرخ کنید .گوشت را به قطعات کوچک خرد و به پیاز اضافه کنید . لوبیا هارا بشویید و ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت داده و انها را با یکی دو لیوان اب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله متوسط بگذارید وقتی که کم اب شد – نمک – فلفل – و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و ان را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط بپزید .برنج را ابکش کنید . سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج ابکش شده و زعفران ابزده را در قابلمه بریزید .سپس لایه بعد را بریزید تا اخر و به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد .
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خواص شگفت انگیز دمنوش پوست
پرتقال👌👌
.
در طب سنتی از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده میشود، درمان سرفه، سرماخوردگی، تسکین استرس تنها برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند.
🍊🍊🍊🍊
دمنوش پوست پرتقال دارای خواص ضدمیکروبی، ضدویروسی، ضدباکتری و نیز ضدالتهابی است
محققان میگویند پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتیاکسیدانی و آنزیمهای اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد. از پوست پرتقال برای مصارف آشپزی و در تهیه کیکها و شیرینیها و نیز نانها و موارد بسیاری دیگر استفاده میشود، پوست پرتقال دارای ویتامینهای C و B1 و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.
درمان سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی
پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله میکند. سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را درمان میکند.
اشتها را افزایش میدهد، باعث تقویت سیستم هاضمه شده و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین میبرد، سیستم گردش خون را بهبود میبخشد، استرس و تنشهای عصبی را تسکین داده و بیخوابی را درمان میکند.
طرز تهیه دمنوش پرتقال
ابتدا پوست پرتقال را طوری جدا کنید که قسمت سفیدی داخلی آن کاملاً از پوست نارنجی جدا شود چرا که آن پوست سفید رنگ دمنوش را تلخ میکند. سپس آن را شسته و در آب سرد بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. بعد آنها را روی پارچه تمیزی پهن کرده و بگذارید روی شوفاژ تا کاملاً خشک شود و دمنوش خود را با پوست پرتقال خشک شده تهیه کنید. در این صورت دمنوش شما خوشمزهتر خواهد شد. سپس آب را جوش آورده پوست پرتقالها را داخل قوری ریخته و به همراه چوب دارچین به مدت نیم ساعت دم بگذارید. میتوانید هنگام سرو داخل فنجانها نبات بیندازید تا چایتان خوشمزهتر شود.
سلامت و پایدار باشید❤
╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوا_هویج_افغانی
#حلواهویج
#حلوا_هویج
مطمئنم تا حالا این حلوا زردک افغانی خوشششمزه رو نخوردی. 😍
چند عدد هویج رو رنده ریز کنین.
به اندازه پنج پیمانه هویج رنده شده ازش بردارید و داخل قابلمه بریزید.
دو پیمانه شکر اضافه و مخلوط کنید .
روی حرارت ببرین و بعد از کمی تفت دادن نصف قاشق غذاخوری هل اضافه کنید و مدام هم بزنین تا آب هویج کااااملا کشیده بشه و به هم بچسبه.
کف یه ظرف مناسب کاغذ روغنی بندازید و با فرچه چرب کنین .
مواد رو بریزین و حسابی فشار بدین و روش کمی خلال بادام و پسته بریزین و با دست منسجم کنین .
دو ساعت در دمای محیط بزارین بعدم از قالب خارج کنین و برش بدین .
طعم واقعا بی نظیر و محشری داره که من پیشنهاد میکنم حتما یه بار امتحانش کنی
نوش جان. ☺️
pluss_mag
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکو_شیرین
منکه خودم دفعه اولم بود اسمشو شنیدم تست هم نکردم
مشهدی اصیل باشی تا بدونی سر سفره
ی افطار ی مشهدی باید کوکو شیرین لاکچری باشه 😅
کوکو شیرین:
مواد لازم : سیب زمینی متوسط(250 گرم)
تخم مرغ 2 عدد(هر دوبا هم تقریبا 120 گرم)
شکر 2 ق غ
وانیل ؛زعفران؛هل از هر کدام ی چهاروم ق چ
شیره ی آماده 10 ق غ
روغن (ترجیحا کره گاوی) 2 ق غ 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
مواد لازم برا شیره:
شکر 1 لیوان
آب نصف لیوان
گلاب ی چهاروم لیوان
زعفران کمی
جوهر لیمو خیلی کم
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
اول شیره رو آماده میکنیم
شکر و آب رو مخلوط کرده روی گاز میزاریم تا بجوشد اولین قل رو که زد گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و 10 دقیقه زمان میگیریم بجوشه بعد از ده دقیقه جوهر لیمو رو اضافه کرده و خاموش میکنیم و میزاریم شیره سرد بشه
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
طرز تهیه ی کوکو شیرین:
سیب. زمینی رو آب پز کرده و خوب میکوبیم
سپس زرده و سفیده رو از هم جدا کرده و زرده رو با شکر و وانیل و زعفران وهل خوب با هم زن میزنیم تا کرم رنگ شه
سفیده رو هم جدا کف میکنیم
زرده رو به سیب زمینی اضافهکرده وبا هم زن میزنیم بعد که مخلوط شد سفید دو اضافه میکنیم در این مرحله با هم زن خوب هم میزنیم تا یکدست بشه
قالب رو روغن میریزیم و مواد رو درونش ریخته و صاف میکنیم ود فر ۲۰۰ به مدت 45 دقیقه میزاریم بعد از فر درآورده برش میزنیم و شیره رو اضافه کرده و د فر و اینبار گریل رو روشن میکنید تا روی کوکو ها طلایی شود
بعد مواد تزیین رو روی کوکو ها ریخته و نوش جان میکنیم
ashpazi.mojallal
@shirini71