.
برای این لازانیای خوشمزه اول پیاز داغ کردم و زردچوبه آویشن ادویه مخصوص لازانیا و فلفل سیاه اضافه کردم،بعد گوشت چرخکرده رو اضافه کردم و تفت دادم آبش که کشیده شد کمی پودر سیر زدم و قارچ و فلفل دلمه نگینی رو اضافه کردم همراه با کمی ریحون خورد شده ،تفت دادم و کمی بعد حرارت رو خاموش کردم.
برای سس بشامل یک لیوان شیر رو با دو سه تا قاشق آرد سفید مخلوط کردم، یه ظرف کوچیک رو داخلش بیست سی گرم کره انداختم و گذاشتم روی حرارت و مخلوط شیر و آرد رو بهش اضافه کردم نمک و فلفل سیاه اضافه کردم و مدام هم زدم تا کمی غلیظ بشه.
لازانیا رو سه دقیقه داخل آب داغ گذاشتم و بعد آبکش کردم، کف ظرف رو کره مالیدم و یه ورق لازانیا گذاشتم چند قاشق سس بشامل رو ریختم صاف کردم و مواد لازانیا رو ریختم و صاف کردم و پنیر پیتزا ریختم و یه ورق لازانیا گذاشتم... به همین ترتیب...
لایه آخر هم پنیر ریختم و گوجه گیلاسی و ریحون.
داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هشتاد به مدت یک ربع الی بیست دقیقه گذاشتم بپزه. داخل فر یه کاسه آب گذاشتم. آخر هم گریل رو روشن کردم تا روش طلایی بشه.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😋💙
@shirini71
سالاد برنج
دو عدد گوجه فرنگی ، خرد شده، یک عدد فلفل دلمه بزرگ قرمزخرد شده، دو عدد فلفل تند چرخ شده، سه چهارم فنجان آب لیمو، یک و یک چهارم قاشق چای خوری گشنیز خشک، یک چهارم قاشق چای خوری ریحان خشک شده، یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز،450 گرم کنسرو دانه ذرت گرم، 450 کنسرو لوبیا سیاه، یک قاشق غذا خوری روغن زیتون، نصف فنجان پیاز خرد شده، نصف قاشق چای خوری سیر،یک و نیم فنجان برنج قهوهای،نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوجه فرنگی ، فلفل قرمز ، فلفل تند ، آب لیمو ، گشنیز ، ریحان ، تکههای فلفل قرمز ، ذرت و حبوبات را با هم درون یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم.
سپس در یک ماهیتابه متوسط روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار میدهیم و پیاز را ریخته و تفت میدهیم تا رنگش شفاف شود سپس سیر را اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه تفت دادن برنج را اضافه کرده و سپس روی آن را آب پر کرده و اجازه میدهیم تا برنج پخته شود.
پس از آن مواد را به سلیقه خود با هم مخلوط کرده و سالاد برنج را آماده میکنیم.
@shirini71
#آش_جو
لوبیا چیتی،نخود،جو و عدس رو از شب قبل خیس کنید.آب حبوبات و خالی کنید و همرو به جز عدس همراه سبزی بپزید.وقتی حبوبات یکم به پخت کاملش مونده بود عدس و اضافه کنید چون عدس زود میپزه.یک ربع آخر هم کشک و اضافه کنید و بذارید چند تا قل بخوره و بیشتر آشتون جا بیفته،نمک و یکم زردچوبه هم آخر اضافه کردم که رنگ و روی آش بهتر بشه.سیر و نعنا داغ و پیاز هم اگه درست کردین حتما کمی داخل آش بزنید و مقداریشم برای روی آش نگه دارید.
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_دهم_دی_ماه_۱۴۰۰💜💜
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مربا خوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان جو + نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ دو عدد انجیر خشک + 5 عدد بادام خام
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر غذای خونگی
🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد پسته
🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه فیله مرغ
🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو
@shirini71
#کوکی_اسمارتیزی_ترکدار
تخم مرغ:۲ عدد
شکر:۱ لیوان
وانیل: سر ق چ
روغن مایع:۱ لیوان
آرد:۳ لیوان
پودر کاکائو:۳ ق غ
پکین پودر:۲ ق م
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن حدود پنج دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
بعد روغن مایه رو اضافه میکنیم و دو دقیقه در حد مخلوط شدن میزنیم.
حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک میکنیم و ارام ارام به مواد اضافه میکنیم تاجایی که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه.
کف سینی فر و کاغذ روغنی میندازیم و به اندازه یک گردو کوچک از خمیر کف دست گرد میکنیم و با فاصله توی سینی میچینیم.(من کاغذ روغنی نداشتم بجاش از برگه نقاشی استفاده برگه رو چرب کردم و کف سینی گذاشتم)
حالا اسمارتیز هارو روشون میچینیم.(فقط خمیر رو با دست پهن نکنید چون خودشون توی فر پهن میشن همین قدر که اسمارتیز و روش فشار بدید کافیه)
سینی رو ۱۵ دقیقه توی فر که از قبل گرم کردیم میزاریم و بعد از ۱۵ دقیقه کوکی های ما اماده است .
برای جدا کردن کوکی ها از کاغذ عجله نکنید وقتی خنک بشن راحت جدا میشن
نوش جان😊
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
🪵🍂🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
اميدوارم روزهات پر از افكار مثبت ،
آدم های مهربون
و لحظات شاد باشه دوستِ من....👌🏽
سلام صبح بخیر 🌹
سیو کردنِ این پست از واجباته😄
اینقد نونِ نرم و پنبه ای که حد نداره🤌🏼
نان پاپیون
آرد نان فانتزی ۳۰۰ گرم
خمیر مایه ۵ گرم
شکر ۲۰ گرم
شیرخشک ۶ گرم( حذف نکنید)
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۳ گرم
کره ۲۵ گرم
شیر ۱۴۰ تا ۱۵۰ گرم
آرد و الک کنید بعد مواد خشک و اضافه کنید بعد تخم مرغ و اضافه کنید و مخلوط کنید حالا شیر رو کم کم اضافه کنید تا خمیر خودشو جمع کنه بعد کره رو اضافه کنید و اینقد هم ورز بدید تا یه خمیر لطیفی به دست بیاد . بعد روی سطح کارتون و چرب کنید و خمیر رو بزارید و یه پلاستیک چرب شده روش بکشید و حدود ده دقیقه بره برای استراحت اولیه
بعد خمیر رو به چونه های ۵۰ گرمی بگیرید و چونه کنید و دوباره بره برای استراحت به مدت ۱۰ دقیقه.بعد خمیر رو طبق فیلم شکل بدید و داخل سینی فر بچینید و دوباره یه پلاستیک بکشید روش ( من یه پلاستیک دیگه کل سینی رو کشیدم) و گذاشتیم نیم ساعت تا چهل دقیقه استراحت آخر انجام بشه.
بعد روی نون و آرد الک کردم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
برای فر گازی دما رو ۱۰ تا ۱۵ درجه بالاتر ببرید.
🎀🎀