eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🏀🏀 ‍ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. ❤️ناشتا : یک عدد کیوی ❤️صبحانه : یک کاسه عدسی ❤️یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز ❤️ساعت ده صبح : 1 عدد هویج + ۱۰ عدد بادام خام ❤️پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب ❤️ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ یک کفگیر ماکارونی با قارچ ❤️عصرانه :یک عدد میوه + ۳ عدد انجیر خشک و ۵ تا فندق ❤️شام : یک کاسه ماست کم چرب + دو عدد سینه مرغ کبابی ❤️بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب میل شود. ❤️نیم ساعت صبح و بعدازظهر پیاده روی شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سیب دو عدد نارنگی دو عدد دارچین به مقدار لازم عسل یک قاشق چایی خوری شیر سرد یک لیوان . آما چندتا نکته : اولا من تمام میوه هارو گذاشتم فریزر که یخ بزنه و این وسط احساس میکنم نارنگی تلخ شد که مزه ی اسموتی رو‌ عوض کرد 🚶🏼‍♀️ پس بنظرم نارنگی رو تازه استفاده کنید . نکته ی بعدی اینکه من دیدم ترش و شیرین و تلخیش قاطی شده هویج هم بهش اضافه کردم :))))) با هویج بهتر شد بنظرم هرچند هنوز هم پسندم نیست ! شیر هم من با همون استکان داخل ویدیو پیمونه زدم که در مجموع ۵ تا پیمانه شد . و در نهایت اینم اضافه کنم که نسبت میوه های من ۴ به ۴ بود ! tethyscáfe @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: پیاز ‌‌‌ ۲ عدد آرد ۲ ق غ خ شكر ۲ ق غ خ پرتقال بزرگ ۲ عدد آب پرتقال ۳ پیمانه مرغ ۵۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا پرتقال را با كارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه كرده و كنار بگذارید. در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و در روغن نیمه سرخ كنید.آنگاه تکه های کوچک مرغ را به مواد اضافه كرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم كرده و اجازه دهید مواد كمی سرخ شود. در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شكر مخلوط كنید .وقتی شكر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه كنید و كاملا مخلوط كنید تا آرد گلوله نشود.حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و كمی نمك اضافه كنید(کمی زعفران اب كرده هم اضافه کنید). مواد را كمی تفت دهید و سپس تكه های پرتقال را اضافه كنید.آنگاه مخلوط اب پرتقال را به مواد اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا خورش كمی غلیظ شود.زمانی كه خورش غلظت لازم را پیدا كرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته، کنجد و یا برش های پرتقال آن را تزیین كنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا