eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🐣🐣 ‍ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. ❤️ناشتا : یک عدد کیوی ❤️صبحانه : یک کاسه عدسی ❤️یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز ❤️ساعت ده صبح : 1 عدد هویج + ۱۰ عدد بادام خام ❤️پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب ❤️ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ یک کفگیر ماکارونی با قارچ ❤️عصرانه :یک عدد میوه + ۳ عدد انجیر خشک و ۵ تا فندق ❤️شام : یک کاسه ماست کم چرب + دو عدد سینه مرغ کبابی ❤️بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب میل شود. ❤️نیم ساعت صبح و بعدازظهر پیاده روی شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️ ویتامین D را جدی بگیرید، کمبود ویتامین دی باعث افزایش احتمال خطرات زیر میگردد : 💥جمع شدن چربی در ناحیه شکم 💥 دیابت 💥افسردگی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول پباز و سیر رو ریز خورد کنید و با تن ماهی ،شوید ،نمک و زردچوبه تفت بدین(اگه مثل من شوید تازه نداشتین از شوید خشک یاسبزی ماهی استفاده کنید) 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 بعد برنج رو یا آبکش کنید یا به همون روش همیشگی  درست کنید و لایه لایه از برنج و مواد تن بریزید و روش زعفرون دم کشیده بدین و بزارین دم بکشه😋 میتونید برنج رو با باقالی درست کنید که خوشمزه تر هم میشه🤤 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  من پیاز رو‌رنده می کنم و تفت میدم،نمک و زردچوبه اضافه می کنم و گردو رو‌اضافه می کنم و یکم تفت میدم و بعد اب اضافه می کنم،رب انار هم توش می ریزم و تکه های مرغ رو‌سرخ می کنم و توش میذارم تا بپزه،در آخر مزه می کنم و اگه ترش بود شکر اضافه می کنم تا طعمش ملس بشه،شش ساعت‌زمان پخت بهش بدید با شعله ی کم در آخر چند تکه یخ اضافه کنید تا به روغن بیوفته می تونید بجای مرغ از گوشت قلقلی و گوشت خورشتی هم استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍫☕️ محتویات: شیر ۲ فنجان پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای سیاه ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ پینچ ابتدا شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. شکلات، پودر کاکائو و شکر را به شیر بیافزائید و هم بزنید تا حل شوند. نشاسته ذرت را ابتدا با دو قاشق شیر سرد ترکیب نمائید و سپس به مخلوط روی حرارت اضافه کنید. اجازه دهید تا هات چاکلت ریز بجوشد و غلیظ شود. غلظت هات چاکلت ایتالیایی همانند غلظت فرنی است. در انتها نمک و کره را افزوده و از روی حرارت بردارید. میزان شیرین بودن این هات چاکلت به دلخواه شما است. در این روز دلچسب پاییزی بنوشید و لذت ببرید.☕️ نشاسته ذرت و شکر قهوه ای را از سوپر مارکت ها تهیه نمائید. 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا