eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم خوراک دل مرغ: دل مرغ 300 گرم پیاز 1 عدد سیر 3 حبه قارچ 5 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : دل های مرغ را از وسط ببرید و لخته های خونی وسط دل را با آب بشوئید تا دل ها تمیز شوند. سپس دل های شسته شده را با چاقو خرد کنید ( هر دل را به 4 قسمت برش بزنید ). درون ماهیتابه روغن بریزید. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس دل های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ دل ها تغییر کند. قارچ ها را بصورت حلقه ای خرد کنید و به دل ها اضافه نمائید. نمک و فلفل بزنید و با حرارت ملایم و در باز اجازه دهید آب مواد تمام شود سپس سرو نمائید. نکته ها : در صورت تمایل میتوانید بجای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده استفاده کنید. همچنین میتوانید خوراک دل را به تنهایی آماده کنید و از قارچ استفاده نکنید. در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب یا 2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده به خوراک اضافه کنید. این غذا با برنج یا نان سرو میشود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم قارچ دو کیلو خیار قلمی بوته ای یک کیلو بادمجان یک کیلو ذرت نصف لیوان فلفل دلمه سبز و زرد و قرمز از هر کدام یک عدد فلفل قلمی تند پنج عدد سبزی ترشی خرد شده یک لیوان و نصفی سیر دو بوته گلپر و تخم گشنیز آسیاب شده یک قاشق سوپخوری نمک و زرچوبه وسرکه سفید به میزان لازم ابتدا بادمجونا رو پوست گرفته و مکعبی خرد میکنیم در آب و نمک و زرچوبه جوشانده و در آبکش صاف کرده و کنار میذاریم. حالا قارچها رو بعد از شست و شو برش زده(برش ها نباید نازک باشن و اگر قارچ ها ریز بودن نیاز به برش زدن ندارن) و در حدی که کمی پخته بشن در سرکه و نمک و زرچوبه می جوشانیم.سپس از روی حرارت برمیداریم صبر میکنیم کمی که از حرارت افتاد خیار حلقه شده ، ذرت ،فلفل دلمه خرد شده ، بادمجان پخته،فلفل قلمی و سیر رو به قارچ وسرکه اضافه ومخلوط میکنیم بعد از خنک شدن به همراه سبزی معطر و پودر گلپر و پودر تخم گشنیز در شیشه خشک و تمیز میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم. narges.motamedian@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: - 500 گرم قارچ بی بی (کوچک) -3 ق غ روغن زیتون 1/3 فنجان پیاز قرمز خرد شده 1/2 فلفل دلمه ای قرمز 3 ق غ گیشنیز خرد شده سس : 1/2ق چ نمک 2 ق غ سس سویا 1 ق غ شکر 3 ق غ آب لیمو تازه 1 ق غ پوست لیمو طرز تهیه: قارچ ها با آب سرد بشورید و سپس قارچ ها را با دستمال خشک کنید. روغن زیتون را در قابلمه داغ شده بریزید و بعد از 15 ثانیه که روغن داغ شد حرارت را در حالت متوسط قرار داده و قارچ ها را اضافه کنید تا نرم شدن قارچ ها تف دادن را ادانه دهید.(تقریبا 2 دقیقه). در یک ظرف بزرگ پیاز های خرد شده،فلفل دلمه های خرد شده2 ق غ برگ گیشنیز و قارچ ها و سس را با هم ترکیب کنید . سپس در ظرف را ببندید(یا سلفون بکشید) و 2 ساعت در یخچال بگذارید. annamushroompickles @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شنیده بودید؟!  پایه‌ی این سالاد عبارته‌از نخود و بلغور پخته + جعفری و گشنیز خردشده + گوجه‌‌ی خردشده و سس مخصوصش هم با ارده + آب‌لیمو + سیر + زیره + نمک و فلفل درست می‌شه. _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا