eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم خوراک دل مرغ: دل مرغ 300 گرم پیاز 1 عدد سیر 3 حبه قارچ 5 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : دل های مرغ را از وسط ببرید و لخته های خونی وسط دل را با آب بشوئید تا دل ها تمیز شوند. سپس دل های شسته شده را با چاقو خرد کنید ( هر دل را به 4 قسمت برش بزنید ). درون ماهیتابه روغن بریزید. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس دل های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ دل ها تغییر کند. قارچ ها را بصورت حلقه ای خرد کنید و به دل ها اضافه نمائید. نمک و فلفل بزنید و با حرارت ملایم و در باز اجازه دهید آب مواد تمام شود سپس سرو نمائید. نکته ها : در صورت تمایل میتوانید بجای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده استفاده کنید. همچنین میتوانید خوراک دل را به تنهایی آماده کنید و از قارچ استفاده نکنید. در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب یا 2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده به خوراک اضافه کنید. این غذا با برنج یا نان سرو میشود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم قارچ دو کیلو خیار قلمی بوته ای یک کیلو بادمجان یک کیلو ذرت نصف لیوان فلفل دلمه سبز و زرد و قرمز از هر کدام یک عدد فلفل قلمی تند پنج عدد سبزی ترشی خرد شده یک لیوان و نصفی سیر دو بوته گلپر و تخم گشنیز آسیاب شده یک قاشق سوپخوری نمک و زرچوبه وسرکه سفید به میزان لازم ابتدا بادمجونا رو پوست گرفته و مکعبی خرد میکنیم در آب و نمک و زرچوبه جوشانده و در آبکش صاف کرده و کنار میذاریم. حالا قارچها رو بعد از شست و شو برش زده(برش ها نباید نازک باشن و اگر قارچ ها ریز بودن نیاز به برش زدن ندارن) و در حدی که کمی پخته بشن در سرکه و نمک و زرچوبه می جوشانیم.سپس از روی حرارت برمیداریم صبر میکنیم کمی که از حرارت افتاد خیار حلقه شده ، ذرت ،فلفل دلمه خرد شده ، بادمجان پخته،فلفل قلمی و سیر رو به قارچ وسرکه اضافه ومخلوط میکنیم بعد از خنک شدن به همراه سبزی معطر و پودر گلپر و پودر تخم گشنیز در شیشه خشک و تمیز میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم. narges.motamedian@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: - 500 گرم قارچ بی بی (کوچک) -3 ق غ روغن زیتون 1/3 فنجان پیاز قرمز خرد شده 1/2 فلفل دلمه ای قرمز 3 ق غ گیشنیز خرد شده سس : 1/2ق چ نمک 2 ق غ سس سویا 1 ق غ شکر 3 ق غ آب لیمو تازه 1 ق غ پوست لیمو طرز تهیه: قارچ ها با آب سرد بشورید و سپس قارچ ها را با دستمال خشک کنید. روغن زیتون را در قابلمه داغ شده بریزید و بعد از 15 ثانیه که روغن داغ شد حرارت را در حالت متوسط قرار داده و قارچ ها را اضافه کنید تا نرم شدن قارچ ها تف دادن را ادانه دهید.(تقریبا 2 دقیقه). در یک ظرف بزرگ پیاز های خرد شده،فلفل دلمه های خرد شده2 ق غ برگ گیشنیز و قارچ ها و سس را با هم ترکیب کنید . سپس در ظرف را ببندید(یا سلفون بکشید) و 2 ساعت در یخچال بگذارید. annamushroompickles @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شنیده بودید؟!  پایه‌ی این سالاد عبارته‌از نخود و بلغور پخته + جعفری و گشنیز خردشده + گوجه‌‌ی خردشده و سس مخصوصش هم با ارده + آب‌لیمو + سیر + زیره + نمک و فلفل درست می‌شه. _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰❌❌ ‍ 🍋ناشتا : یه عدد پرتقال آبدار 🍋صبحانه : یک لیوان شیر + ۱ عدد تخم مرغ آب پز 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 20 عدد اجیل خام بدون نمک 🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ سوپ جو 🍋عصرانه :+ 20 عدد مغز 🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی پخته 🍋بعد از شام ۱ عدد هویج 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋پنج دقیقه طناب و نیم ساعت پیاده روی انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادام بجاى آسپيرين 🥠🌿 خوردن آسپیرین باعث کم‌ خونی‌ تدریجی می شود خوردن ده عدد بادام درختی می تواند همانند دو قرص آسپیرین به رفع والتیام سردرد کمک کند @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 650 گرم گوشت گوساله یا مرغ به تکه خیلی ریز برش دهید یا گوشت چرخ کرده 1 قاشق غذاخوری روغن 1 پیاز خرد شده 1 فلفل دلمه سبز 3 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک 1 کلم بزرگ سفید، ریز خرد شده 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده (پوره گوجه) 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 1 تا 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده طرز تهیه: یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.روغن و گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد حدود 7 تا 10 دقیقه بماند. سپس پیاز خرد شده ، فلفل دلمه ، کلم،سیر ، پاپریکا ، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید و مرتب هم بزنید حدود 5 تا 7 دقیقه کافی است،و در آخر گوجه فرنگی خرد شده و سرکه سیب را به مواد اضافه کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق ) وهم بزنید و در ظرف را گذاشته و اجازه دهید برای حدود 15 تا 20 دقیقه بپزد تا گوشت و کلم کامل پخته شود،هر 5 دقیقه یکبار مواد را هم بزنید و مطمئن شوید خوراک کم آب نباشد اگر خوراک خیلی غلیظ شده میتونید مقدار آب یا آب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید مقداری بیشتر بجوشد،سپس حرارت را خاموش کرده و با اضافه کردن جعفری خرده شده داغ سرو کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک اسفناج تخم مرغ2عدد شکر نصف لیوان آب 1/4لیوان روغن1/4لیوان آرد1و1/3لیوان پکینک پودر1ق چ اسفناج120گرم اسفناج وآب و روغن رو داخل مخلوط کن ریخته پوره میکنیم تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا کشدار بشه بعد مخلوط اسفناج رو اضافه میکنیم و در آخر آرد وپکینک. پودر رو اضافه کرده داخل قالب میریزیم ب مدت 45دقیقه @shirini7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
😍😍😍 😍😍😍😍☺️☺️ کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلیی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) مواد لازم کیک شیفون تخم مرغ: ۴ عدد آرد : ۲۴۰ گرم شکر : ۱۴۰ گرم بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری آب: ولرم نصف لیوان روغن: مایع ۷۵گرم طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا سفیده و زرده جدا سفیده رو با مقداری شکر میزنیم تا خوب پف کنه وقتی سفیده رو میزنین یکم شکر حالت بارانی بهش اضافه کنین بعد زرده و شکر وانیل ابجوش ولرم یکم وقتی خوب کش دار شد بقیه ابجوش و روغن اضافه کنین آردم ۳ بار با پکنیگ پودر الک بشه تو ۳ مرحله اضافه کنین بعدش ک دورانی هم زدین سفیده رو ۳ مرحله اضافه کنین فرم از قبل گرم باشه طی مدت پخت درب فر باز نشه تا ۳۵ ۴۰ دقیقه اول داخل قالب۱۸ برای استفاده از رسپی امتحان شده ی من شادی روح پدر عزیزم عموجانم و تمامی رفتگان صلوات🙏🙏🙏❤️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلم بروکلی ۱ونیم لیوان هویج متوسط ۲ عدد رنده شده (درشت رنده کنید) سیب قرمز ۱ عدد خرد شده پیاز بنفش ۱ ق غ ریز خرد شده گردو خورد شده ۴ ق غ کشمش ۲ ق غ مغز تخمه افتاب گردان ۲ ق غ برای سس: ماست خامه ای شیرین ⅓ لیوان سس مایونز ۱ و نیم ق غ نمک کمی اب نصف یک لیمو ترش عسل ۱ ق غ طرز تهیه: قسمت گل کلم را جدا و تکه تکه کنید داخل قابلمه اب را جوش بیارید و نمک بریزید و گل بروکلی را ۵ دقیقه در اب بجوشانید.سپس ابکش کنید و اجازه دهید خنک شود . سپس تمام ذکر شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید وبعد میل کنید . alam_food_gallery ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسپاگتی ۲۵۰ گرم پیاز نصف یک عدد متوسط(اندازه پیاز سلیقه ای و دلخواه) زرده تخم مرغ ۳ عدد خامه ۱۰۰ گرم نمک و فلفل پارمزان ۱۲۰ گرم گوشت یا کالباس۱۰۰ گرم اسپاگتی را در آب و نمک به مدت ۸ دقیقه بپزید.فر را به دمای ۱۸۰ برسانید. پیاز را ریز ریز خرد کرده کمی تفت دهید اگر گوشت استفاده میکنید انرا اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید. خامه و زرده را باهم مخلوط کنید و اسپاگتی را که ابکش کرده اید و آب اضافی آن گرفته شده را با خامه و زرده آغشته کنید و در آخر پارمزان و مخلوط گوشت و پیاز یا کالباس رابریزید.همه را مخلوط کرده و به کمک قاشق و چنگال اسپاگتی ها را رول کرده داخل قالب مافین بریزید و روی ان را کمی پارمزان و‌کالباس ( دلخواه) مدت زمان تقریبی پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میباشد. نکته 🔺️🔺️🔺️ چون در دستور اصلی گوشت استفاده نشده ،موادی برای تفت دادن هم نبوده ،پس اگر موادتون رو تفت میدهید حواستون به مقدار روغن باشه .بدلیل وجود خامه، اسپاگتی مواد چرب دارد و اگر مواد روغنی هم اضافه شود داخل قالب اب می اندازد.پس دقت کنید. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
شنبه ۱۴ بهمن ، اول ماه رجب المرجب فراموش نکنیم . رکعت اول بعدسوره حمد 30 مرتبه سوره توحید رکعت دوم بعدسوره حمد 30 مرتبه سوره قدر بعد نماز هم صدقه بدهید . با این عمل سلامتی خود را در این ماه ازخداوند خریداری کنید. 🌹 اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم 🌹 @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا