eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 650 گرم گوشت گوساله یا مرغ به تکه خیلی ریز برش دهید یا گوشت چرخ کرده 1 قاشق غذاخوری روغن 1 پیاز خرد شده 1 فلفل دلمه سبز 3 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک 1 کلم بزرگ سفید، ریز خرد شده 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده (پوره گوجه) 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 1 تا 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده طرز تهیه: یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.روغن و گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد حدود 7 تا 10 دقیقه بماند. سپس پیاز خرد شده ، فلفل دلمه ، کلم،سیر ، پاپریکا ، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید و مرتب هم بزنید حدود 5 تا 7 دقیقه کافی است،و در آخر گوجه فرنگی خرد شده و سرکه سیب را به مواد اضافه کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق ) وهم بزنید و در ظرف را گذاشته و اجازه دهید برای حدود 15 تا 20 دقیقه بپزد تا گوشت و کلم کامل پخته شود،هر 5 دقیقه یکبار مواد را هم بزنید و مطمئن شوید خوراک کم آب نباشد اگر خوراک خیلی غلیظ شده میتونید مقدار آب یا آب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید مقداری بیشتر بجوشد،سپس حرارت را خاموش کرده و با اضافه کردن جعفری خرده شده داغ سرو کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک اسفناج تخم مرغ2عدد شکر نصف لیوان آب 1/4لیوان روغن1/4لیوان آرد1و1/3لیوان پکینک پودر1ق چ اسفناج120گرم اسفناج وآب و روغن رو داخل مخلوط کن ریخته پوره میکنیم تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا کشدار بشه بعد مخلوط اسفناج رو اضافه میکنیم و در آخر آرد وپکینک. پودر رو اضافه کرده داخل قالب میریزیم ب مدت 45دقیقه @shirini7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
😍😍😍 😍😍😍😍☺️☺️ کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلیی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) مواد لازم کیک شیفون تخم مرغ: ۴ عدد آرد : ۲۴۰ گرم شکر : ۱۴۰ گرم بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری آب: ولرم نصف لیوان روغن: مایع ۷۵گرم طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا سفیده و زرده جدا سفیده رو با مقداری شکر میزنیم تا خوب پف کنه وقتی سفیده رو میزنین یکم شکر حالت بارانی بهش اضافه کنین بعد زرده و شکر وانیل ابجوش ولرم یکم وقتی خوب کش دار شد بقیه ابجوش و روغن اضافه کنین آردم ۳ بار با پکنیگ پودر الک بشه تو ۳ مرحله اضافه کنین بعدش ک دورانی هم زدین سفیده رو ۳ مرحله اضافه کنین فرم از قبل گرم باشه طی مدت پخت درب فر باز نشه تا ۳۵ ۴۰ دقیقه اول داخل قالب۱۸ برای استفاده از رسپی امتحان شده ی من شادی روح پدر عزیزم عموجانم و تمامی رفتگان صلوات🙏🙏🙏❤️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلم بروکلی ۱ونیم لیوان هویج متوسط ۲ عدد رنده شده (درشت رنده کنید) سیب قرمز ۱ عدد خرد شده پیاز بنفش ۱ ق غ ریز خرد شده گردو خورد شده ۴ ق غ کشمش ۲ ق غ مغز تخمه افتاب گردان ۲ ق غ برای سس: ماست خامه ای شیرین ⅓ لیوان سس مایونز ۱ و نیم ق غ نمک کمی اب نصف یک لیمو ترش عسل ۱ ق غ طرز تهیه: قسمت گل کلم را جدا و تکه تکه کنید داخل قابلمه اب را جوش بیارید و نمک بریزید و گل بروکلی را ۵ دقیقه در اب بجوشانید.سپس ابکش کنید و اجازه دهید خنک شود . سپس تمام ذکر شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید وبعد میل کنید . alam_food_gallery ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا