#پیام_سلامتی
بادام بجاى آسپيرين 🥠🌿
خوردن آسپیرین باعث کم خونی تدریجی می شود
خوردن ده عدد بادام درختی می تواند همانند دو قرص آسپیرین به رفع والتیام سردرد کمک کند
@shirini71
#خوراک_گوشت_کلم
مواد لازم:
650 گرم گوشت گوساله یا مرغ به تکه خیلی ریز برش دهید یا گوشت چرخ کرده
1 قاشق غذاخوری روغن
1 پیاز خرد شده
1 فلفل دلمه سبز
3 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
1 کلم بزرگ سفید، ریز خرد شده
400 گرم گوجه فرنگی خرد شده (پوره گوجه)
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
1 تا 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه:
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.روغن و گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد حدود 7 تا 10 دقیقه بماند. سپس پیاز خرد شده ، فلفل دلمه ، کلم،سیر ، پاپریکا ، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید و مرتب هم بزنید حدود 5 تا 7 دقیقه کافی است،و در آخر گوجه فرنگی خرد شده و سرکه سیب را به مواد اضافه کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق ) وهم بزنید و در ظرف را گذاشته و اجازه دهید برای حدود 15 تا 20 دقیقه بپزد تا گوشت و کلم کامل پخته شود،هر 5 دقیقه یکبار مواد را هم بزنید و مطمئن شوید خوراک کم آب نباشد اگر خوراک خیلی غلیظ شده میتونید مقدار آب یا آب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید مقداری بیشتر بجوشد،سپس حرارت را خاموش کرده و با اضافه کردن جعفری خرده شده داغ سرو کنید
@shirini71
#خورشت_بادمجان
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک اسفناج
تخم مرغ2عدد
شکر نصف لیوان
آب 1/4لیوان
روغن1/4لیوان
آرد1و1/3لیوان
پکینک پودر1ق چ
اسفناج120گرم
اسفناج وآب و روغن رو داخل مخلوط کن ریخته پوره میکنیم
تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا کشدار بشه بعد مخلوط اسفناج رو اضافه میکنیم و در آخر آرد وپکینک. پودر رو اضافه کرده داخل قالب میریزیم ب مدت 45دقیقه
@shirini7
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
😍😍😍
#کیک_شیفون
😍😍😍😍☺️☺️
کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلیی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )
مواد لازم کیک شیفون
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد : ۲۴۰ گرم
شکر : ۱۴۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
آب: ولرم نصف لیوان
روغن: مایع ۷۵گرم
طرز تهیه کیک شیفون :
ابتدا سفیده و زرده جدا
سفیده رو با مقداری شکر میزنیم تا خوب پف کنه
وقتی سفیده رو میزنین یکم شکر حالت بارانی بهش اضافه کنین
بعد زرده و شکر وانیل ابجوش ولرم یکم وقتی خوب کش دار شد بقیه ابجوش و روغن اضافه کنین
آردم ۳ بار با پکنیگ پودر الک بشه تو ۳ مرحله اضافه کنین
بعدش ک دورانی هم زدین سفیده رو ۳ مرحله اضافه کنین
فرم از قبل گرم باشه طی مدت پخت درب فر باز نشه تا ۳۵ ۴۰ دقیقه اول
داخل قالب۱۸
برای استفاده از رسپی امتحان شده ی من
شادی روح پدر عزیزم عموجانم و تمامی رفتگان صلوات🙏🙏🙏❤️
@shirini71